icon

Ako zvládnuť partnerove nevhodné poznámky?

savoya
31. jan 2024

Mam noveho priatela,ale zatial k nemu necitim ziadnu nebesku lasku.Zato on vraj ano.
Povedal mi ,ze som pekna ale nie najpeknejsia.Strasne ma jeho reci rozculili a nerozpravala som sa s nim za to niekolko dni.Ako by ste vy reagovali na jeho slova mile zeny?
Potrebujem nazor od zien.
Mam sa na neho vykaslat?
Dalej ked sme telefonovali ,Aja som nieco prepocula,sa ma opytal ci som neni nahluchla.
Aj to ma rozculilo a nebavila som sa s nim dva dni.
Ako by ste vy reagovali?
On je taky clovek z dediny a ja cely zivot zijem v meste..

galganka
31. jan 2024

... tuná máme v praxi: aká išla - takého našla. 😂

zobaka
31. jan 2024

mala si sa ho opýtat, ci mu nevadi, kedze nie si az taka pekna, ako sa vyjadril

vasa komunikacia je uplne zla, zrejme sa k sebe nehodite

thereisabear
31. jan 2024

A to je akože jediný chlap na svete? Žiaden ďalší neostal?

tiezjedna
31. jan 2024

@savoya tie dva dni to mas pevne stanovený limit alebo ho určuješ podľa závažnosti?

negymama
31. jan 2024

hlavne sa nerozmnozujte...obaja

viestta
31. jan 2024

Najdolezitejsia informacia, ktoru si nam o nom potrebovala zdielat je, ze je z dediny a ty z mesta 🙄 Ale napriek tomu obrovskemu rozdielu ste sa doslova nasli. Tie poznamky o parametroch vasich intimnych partii o vas vypovedaju viac ako si myslis. Len sa ho drz, toto je presne tvoja uroven, aj ked je to dedincan.

viestta
31. jan 2024

@negymama nezrusili tohto roku polrocne prazdniny? Lebo toto vyzera na jasny prazdninovy vygrc

marca12
31. jan 2024

@savoya Tak vy ste sa teda nasli. Po takychto reciach mu ty este davas sancu?

tatiana_z
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
31. jan 2024

@tamta aj ked ma zalozeny nicky v roku 2015 to neznamena ze to nie je troll ktory sa sem tam nudi. to bude isto nejake psycho co sem tam zabudne na lieky. alebo je nick mamin a nejake znudene sibnute decko ho pouzilo na zabavku. toto nebude real ani nahodou.

negymama
31. jan 2024

no nic, ale aspon sme sa dozvedeli ze dlhodoby pobyt v meste ma na cloveka zuslachtujuci vplyv 😅

zmrzlinka8
31. jan 2024

@culienka presne, aj mňa. Keď preňho nie som najpeknejšia, nech hľadá ďalej.

mantilka
31. jan 2024

Bola som mierne v soku....zena z mesta, kratka znamost a tak daleko ste sa dostali, ze si nadavate pri intimnostiach. Toto som este nezazila za cely svoj zivot. Chod od neho prec, utekaj a popracuj na svojom spravani a rozpravani, lebo kvalitny chlap by pri takych reciach od teba usiel. Vulgarnosti nepatria do vztahu....laska a ucta vzajomna.

zanka777
31. jan 2024

@savoya koľko máte rokov?

mikadooo
31. jan 2024

@savoya za mňa, na nového priateľa si dosť dovoľuje a dosť ťa zhadzuje. Nech si ide hľadať "peknejšiu" a "nenahluchlú". Ale pri jeho takte snáď nájde vhodnú záplatu na svoju veľkú hubu, čo ti poviem 🤷. Predpokladám, že také čosi aj hľadá - niekoho, kto sa k nemu bude správať podobne...

savoya
autor
31. jan 2024

@mikadooo
Mas uplne pravdu,tiez si myslim ze jeho spravanie je chybne ,neuctive .Kaslem na sedlaka z dediny,co byva uz aj tak 12 rokov v meste.

mclissa
31. jan 2024

Obaja ste ako sedlaci. Takto sa medzi sebou bavit 🤦🏻‍♀️

jaskolka
31. jan 2024

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/odpocuvaju-ma-2/
Myslím ze stačí si pozrieť iné príspevky od autorky a bude každý v obraze, o co tu ide...

zuzanazu85
31. jan 2024

@jaskolka 🤭 aha

pralinka25
31. jan 2024

@jaskolka hovorim ze vysadila svojvolne lieky

tatiana_z
Odpoveď bola odstránená
zuzanazu85
31. jan 2024

@tatiana_z 😄 neniii možné 🤣

babulkomale
Autor odpoveď zmazal
tatiana_z
Odpoveď bola odstránená
vilma7
31. jan 2024

Tieto *hlúpe * poznámky sa volajú úprimnosť. Je super, že neklame. Alebo by si chcela radšej klamára?

tamta
31. jan 2024

@pralinka25 jop, doslo mi to keď som si prečítala ostatné odpovede od autorky a hneď som si vypla upozornenia na príspevky.. Nechápem ako toto môže niekoho baviť...

alickapusinka
31. jan 2024

Prídeš mi strašne ale veľmi strašne panovačná vzťahovačná a trochu taká jednoduchá. Ak chlap význa žene lásku a povie jej že ju ľúbi tak žena sa urazí ak by TI vulgárne nadával bil ťa nepoviem. Ale uraziť ťa že TI povie že si pekná tak to by tešilo každú ženu. Vieš čo nechaj ho pre inú ktorá si jeho slova bude vážiť a TY si nájdi iného. Namiesto toho že ťa ľúbim milujem aby si bola v strehu že TI môže kedykoľvek úbližiť. TY krásavica z mesta. To že je z dediny a TY z mesta mi prídeš taká veľmi jednoduchá. A asi ani rokov nemáš veľa dospela žena tak nezmýšľa.

maminkadeticiek
31. jan 2024

A mne to nesedi.Podla mna sa podla jeho vyjadreni a reakcii da pekne nacitat s akym typom.l chlapa mas docinenia a dala by som na svoju intuiciu a ukoncila to.Nesedi ti,to je jasne.

eliska13
31. jan 2024

@savoya je to sedlak

maminkadeticiek
31. jan 2024

Joj,uz citam ako spolu komunikujete...😳 ste rovnaka fajta.Ty si sice z mesta ale tiez si vela.zhora nedostala.