icon

Ako zvládnuť partnerovu vulgárnu agresivitu?

rinakat
25. jún 2024

Ahojte, potrebujem sa uz mozno vyrozpravat a nejakú radu ako dalej… ide o to ze priatel mi vulgarne nadava a stale sa to len zhorsuje…. Sme spolu 3 roky, byvame spolu uz rok a pol(brali sme si hypoteku) a mame 5,5 mesačnu dcerku. Proste strasne ma to mrzi stale , on je strasne prchka povaha a vobec sa nevie ovladat hocico ho rozzuri napriklad naposledy to bolo ze sme isli do kauflandu a mne sa vybil mobil kde som mala vernostnu kartu a samozrejme aj platim mobilom cize musel platit on a nemali by sme tie “horybilne” zlavy co su s tou kartou …ja som sa snazila to nejak vyriesit ze nech sa on zaregistruje cez svoj mobil atd… bola som jeb*** pi** neschpna a ja z neho robim kk* a plno dalsich nadavok .. nakoniec sa to nejak ustalo kedze ja vzdy ustupim a snazim sa nejak to neriesit.. no vystupnovalo to dnes ked som si na terase dala kavu kym malinka spala v kociku(pred tym som sa ho pytala ci su da-odpoved bola nie dam si neskor a isiel daco robit do zahrady ) neskor prisiel za mnou arogantne ze mam tahat mu po kavu okamzite tak ja ze nepojdem ked sa mieni takto chovat a chcela som ist prec tak to zacala ..bola som bravcova hlava leniva ku*** pi* zacal kopat do psa ze kym mu nedonesiem kavu ho zaj**** (neprehanam) a ja samozrejme hned plač a isla som s malou dnu…potom vnutri to pokracovalo az k tomu ze mam zdochnut a ze nech ma do rana natiahne potom odisiel do roboty so slovami ze mam si hladat robotu aby som zaplatila ucty (ucty plati on a domacnost nakupy potreby pre malu ja) … momentalne som zbalena a chcem ist prec aj ked mi to trha srdce pretoze mi na nom stale zalezi a aj malinka ho ma rada :( ale nechcem si predstavit ze by sa aj k nej takto choval :(

sense
26. jún 2024

Teraz som dočítala všetky správy, s tými správami chod na políciu a podaj trestné oznámenie za vyhrážanie smrťou, po veci si nechoď sama najlepšie s nejakým chlapom z rodiny a v čase keď by mal. Byt v práci. Vzaiiat to najnebyhnutnejsie. Pobehať úrady žiadať zverenie dieťaťa do. Opatery a potom za právnikom a poriesit dom ak ste spolu vlastníkmi a spoludlznikmi

lusanko
26. jún 2024

Debila rerardovaneho treba upratať, všetko poriesit cez súd, všetky správy uchovať, po tomto dôkaze bude môcť malú vidieť len pod dozorom.
Zbytočné na neho reagovať, je taky hlúpy, ze nechápe, akú službu ti týmito správami robí.
Do domu nechoď sama určite, ani kvôli psovi, nechápem tie komentáre, čo ťa tam posielajú, panebože. Treba hlavne chrániť tvoju a malej bezpečnosť.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
livuska124
26. jún 2024

Choď na políciu a podaj na neho trestné oznámenie za vyhrážanie smrťou (píše to hneď v prvých správach). Pre veci choď len v doprovode polície - neviem, či to je možné vybaviť, aby išli s tebou policajti, či budú stačiť tie výhražné sms, ale povedz, že máš obavu o svoj život po tých správach a tie veci odtiaľ potrebuješ. Proste sa nedaj odbiť a nech idú s tebou policajti. Po tých správach pochybujem, že by mu vôbec dovolili vídať dcéru. Jedine tak v prítomnosti sociálnej pracovníčky. Choď hneď dnes na UPSVR a vybav zverenie dieťaťa do tvojej starostlivosti. Tie správy neviem, kam ti písal, či to boli sms - archivuj, ak boli v nejakej aplikácii, vie ich vymazať spätne. Preto si to rob hneď screenshoty. Držím ti palce. Verím, že sa od neho dokážeš odstrihnúť. Len konaj. Nečakaj. On sa nezmení nikdy a tie správy sú tak plné nenávisti, že sa ozaj bojím, aby ti niečo nespravil. Nie že ti napadne ísť tam sama....

maryetta
26. jún 2024

To sa zle cita. Nieto este zazivat. Tiez mam doma 5-mesačnu ☹
Ja ti len prajem vela sil. Toto všetko ustať aby ste prekročili tuto priepasť a mohli žiť spokojný život.

0silvia0
26. jún 2024

Nebolo potrebné mu vysvetľovať v sms-kách že si prídeš po veci a aký vzor dáva Eliške, tým si ho zbytočne hecovala. Odstrihnúť psychopata a konať, nevybavovať sa s ním cez sms. Neviem, či si myslíš, že sa obráti v dobrého muža. No neobráti. Žiješ so psychopatom, myslela si si, že láska ho zmení, ale psychopati nevedia ľúbiť, to si asi nepostrehla. Čiže konaj rázne a tvrdo, ani nepochybuj o tom, že konáš správne. Ak si z Nitry, ako píšeš, kontaktuj slobodu zvierat, útulok a prepošli im tie sms a postaraj sa aj o toho psa.

cacianka
26. jún 2024

daj vedieť či si ok

matullienka
26. jún 2024

Hneď by som s tými správami šla na políciu a podala trestné oznámenie, zároveň podala na súd o zverenie malej do tvojej starostlivosti a zákaz styku s otcom, výživné na malú

neriman
Odpoveď bola odstránená
bejp
26. jún 2024

Najprv ma napadlo, že tabletky na hlavu by mu možno pomohli, je chorý, naozaj chorý na hlavu....
Ale po tých screenoch, utekať, dieťa aby ani z rýchlika nevidel, pokazí ho, a rovná čiara na políciu vyhrážanie, okoliu všade povedať aby sa videlo čo je to za osobu, skrytý psycho

*PS zarážajúce je aj ako tu poniektoré píšu len o psovi ako by teba s malou vynechali z príbehu, len zachrániť psa atď, na zvracanie, zachraňuj v prvom rade seba s dcérou...

barbie2023
26. jún 2024

Tebe na ňom nezáleží.. len si musíš uvedomiť,že sa dá aj inak . Proste odísť . Toto má byť príklad tvojej dcére ? Aký bude mať život s takýmto chlapom ? Nadávky, týranie ... Kde to skončí ? Nemá tí čo na ňom záležať.. bez od neho preč

foxanda
26. jún 2024

No tak pri čítaní tých správ mi priešiel až mráz po chrbte.
Ako je mi ľúto teba, tvojej dcérky ale chúďatko to nevinné psíča... Ja by toho retarda za gule povesila...

brrunetkaa
26. jún 2024

@bejp tak to je asi jasné že má zachraňovat seba s dietatom ale ten pes je tiež živý tvor a tie kopance cíti rovnako ako keby kopol tú ženu a nie je ok ho tam s takým psychopatom nechávať….aj keby ho zobrala rovno do útulku

simca06022011
26. jún 2024

Chod na políciu s tym vyhrazanim sa, po veci si.chod s doprovodom. Ak ta nepusti do domu =polícia. Dceru si daj cim.skor zverit do opatery. Predpokladám, ze tam máš tp, dom je aj tvoj = neexistuje, aby ta nepustil dnu. Ak je hypo aj dom spoločný, potom rieš aj to, nech sa toho spoločného zbavis.
Fakt tie spravy sú brutal. To je totálny odpad chlap.

neriman
Odpoveď bola odstránená
dahra
26. jún 2024

@neriman - ona ma uvedene Nitra pri profile. Jeho slova "sedet, skovava" - asi evokuju tuto oblasť, možno smerom viac na zapad od Nitry. Našla som na nete, že "skovať sa" je zo záhorackeho nárecia. Celý deň na ňu myslím, čo sa tam deje....

ahhola
26. jún 2024

Tie screeny som myslela, ze su zbytocne, mala si vsetko osobne "namechovat" a zavolat taxana, ale zasa ukazka komunikacie pre sud na nezaplatenie. K veciam sa uz nedostanes, vyhodi ich, imbecilita srsi z kazdeho jeho slova.
Nerozumiem, preco existuje hentaky typ chlapa??? Do penzie odrovna este 5 zien, ked sa nebudu pytat, kto bol pred nimi. Uprimnu ucast💔💔a bobrika za odvahu. 🦫
Najhorsie bolo sa rozhodnut a to si zvladla. Teraz ta bude gniavit, ale potom si najde cerstvu obet, aby on ukazal, aky je kapo. 👽

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
vler
26. jún 2024

@esterr_ka posielajuju ju aby SLA S NIEKYM
Po druhe, najprv jej bolo poradene aby sama s dcerou odisla, a to uz urobila. Po tretie, po tom ako zachranila seba, je cas mysluet aj na ineho ziveho tvora zvlast po tom co bolo naznacene ze ine zvierata uz trpeli

cacianka
26. jún 2024

@dahra nerieš nárečie, na juhovýchod od Nitry sa tiež tak hovorí a to je ešte ďalej od Záhoria

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
heidi4
26. jún 2024

@bejp asi mieris na mna. Pisem "len o psovi", lebo vsetko ostatne smerom k autorke a dcere uz bolo asi 50x pisane, k comu by bol dobry moj 51. komentar? Prislo mi zbytocne len papagajovat po ostatnych. Cize som dodala len to, co este nebolo spomenute (az na posledne prispevky, ktore som si vsimla az po odoslani mojich). Za svojimi slovami si stojim. Za to, ze sa bojim AJ o psika, neznamena, ze su mi autorka a jej dcera ukradnute a ze nesuhlasim s predoslymi komentarmi.
A aj pre @lusanko
Pes je v ohrozeni zivota. Autorka s dcerou su uz ako tak vonku z pekla, psik je stale v epicentre, jeho teraz treba ratovat, kto iny ho ma zachranit? Je odkazany na ludi, doslova keho zivot je v rukach ludoch, ak sa mu nepodari utiect. Co pochybujem

heidi4
26. jún 2024

@heidi4 *jeho zivot je v rukach ludi

enmery
26. jún 2024

@heidi4 Bohužiaľ áno. Ale to sa my už nedozvieme, ako je na tom psík. Bud ho zabil alebo ho čaká peklo s ním. Jediný, kto ho mohol vziať preč bola autorka.

heidi4
26. jún 2024

@enmery vsak presne to bola moja pointa
Nic viac nic menej

nikiki29
26. jún 2024

@rinakat daj nám vedieť či sa ti v poriadku podarilo zobrať vaše osobné veci. Ak bude problém, kontaktuj políciu… 🙏🏻

evaachesa
26. jún 2024

Dočítala som to po 5,5 mesačné dieťa...to ti začal nadávať až potom ako ste spolu splodili dieťa? Lebo inak nechápem prečo si s ním a prečo máš s ním dieťa. 🤷🤦🏻‍♀️

vler
26. jún 2024

@evaachesa to nechapeme nikto. Preco sa k tomuto netvorovi priputala dietatom, hypotekou a psom

heidi4
26. jún 2024

Mne este nikdy v zivote nebolo takto fyzicky zle od zaludka pri citani diskusie na MK 🤢🤢🤢 strasne, aki ludia behaju po svete pomiesani s ostatnymi, zranitelnymi, nevediac ani, ze maju vedla seba (napr. v buse, obchode,...) psychopata, agresora, primitiva, ktory je schopny bez lutosti aj zabit a vybijat si svoju emocnu a mentalnu nevyzretost na tych najzranitelnejsich

livuska124
26. jún 2024

Ozvi sa, prosím, či si v poriadku
@rinakat