icon

Ako zvládnuť partnerovu vulgárnu agresivitu?

rinakat
25. jún 2024

Ahojte, potrebujem sa uz mozno vyrozpravat a nejakú radu ako dalej… ide o to ze priatel mi vulgarne nadava a stale sa to len zhorsuje…. Sme spolu 3 roky, byvame spolu uz rok a pol(brali sme si hypoteku) a mame 5,5 mesačnu dcerku. Proste strasne ma to mrzi stale , on je strasne prchka povaha a vobec sa nevie ovladat hocico ho rozzuri napriklad naposledy to bolo ze sme isli do kauflandu a mne sa vybil mobil kde som mala vernostnu kartu a samozrejme aj platim mobilom cize musel platit on a nemali by sme tie “horybilne” zlavy co su s tou kartou …ja som sa snazila to nejak vyriesit ze nech sa on zaregistruje cez svoj mobil atd… bola som jeb*** pi** neschpna a ja z neho robim kk* a plno dalsich nadavok .. nakoniec sa to nejak ustalo kedze ja vzdy ustupim a snazim sa nejak to neriesit.. no vystupnovalo to dnes ked som si na terase dala kavu kym malinka spala v kociku(pred tym som sa ho pytala ci su da-odpoved bola nie dam si neskor a isiel daco robit do zahrady ) neskor prisiel za mnou arogantne ze mam tahat mu po kavu okamzite tak ja ze nepojdem ked sa mieni takto chovat a chcela som ist prec tak to zacala ..bola som bravcova hlava leniva ku*** pi* zacal kopat do psa ze kym mu nedonesiem kavu ho zaj**** (neprehanam) a ja samozrejme hned plač a isla som s malou dnu…potom vnutri to pokracovalo az k tomu ze mam zdochnut a ze nech ma do rana natiahne potom odisiel do roboty so slovami ze mam si hladat robotu aby som zaplatila ucty (ucty plati on a domacnost nakupy potreby pre malu ja) … momentalne som zbalena a chcem ist prec aj ked mi to trha srdce pretoze mi na nom stale zalezi a aj malinka ho ma rada :( ale nechcem si predstavit ze by sa aj k nej takto choval :(

rozculena
25. jún 2024

@rinakat zobrala si aj psa?

daniela1911
25. jún 2024

@rinakat vieš ako má smeny, tak chod s niekym po veci zajtra, keď bude v práci

rinakat
autor
Autor odpoveď zmazal
rinakat
autor
25. jún 2024
rinakat
autor
25. jún 2024
rinakat
autor
25. jún 2024
sisa_s
25. jún 2024

Hned zajtra si chod vybavit zverenie dcery do tvojej starostlivosti, tieto screenshoty si vytlac a na policiu podat trestne oznamenie za vyhrazky smrtou...a ver tomu, ze po tomto by mu v zivote dieta nedali

sisa_s
25. jún 2024

A nechod sama po veci...lebo este o tebe budeme citat v spravach, to je sialenec

elanor
25. jún 2024

Ak si pojdes po veci, tak tam hnavne nechod sama. Zober so sebou naj dakeho chlapa, ak mas otca, brata, alebo dakoho z rodiny, znamych.
Zajtra ma pohreb ta mlada baba, co ju zabilo to hovado aj s babatkom...
Nerada by som o par dni v novinach citala o tebe.
Drz sa, davaj si pozor, a hlavne s nim uz nebud nikdy sama.

vler
25. jún 2024

@rinakat otrasne toto len citat, je to este ovela horsie ako som si predstavovala z opisu autorky

vler
25. jún 2024

@rinakat z tej agresie ide az hroza, neviem ako si mohla takto zit hoci jediny den

vali_44
25. jún 2024

Prosim, NECHOD tam sama.

daniela1911
25. jún 2024

@rinakat teraz si môžeš búchať hlavu o stenu, že si to neriešila skôr, že si si v tichosti neprenášala veci a predbezne opatrenie na dcéru si už mohla požiadať tiež. Dokazy si odkladaj, ale už ich ani tu nezverejňuj. Držím ti palce.

neriman
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
25. jún 2024

@rinakat Urobiť si dieťa s takým sociopatom, to chce odvahu...Ale aby niekto kopal do psa pred mojimi očami, to by nerozchodil🙈

heidi4
25. jún 2024

Prosim ta, kde je ten psik??? Mesto. Mozete tam pls niekto poslat policiu ci OZtko??? Ten si to chudak cele odskace. Treba ho odtial urgentne zobrat prec!!!!!!!

mandarinka555
25. jún 2024

@heidi4 Presne tak....celú tu svoju frustráciu si vybije na tom psovi a zabije ho 😢

heidi4
25. jún 2024

Mozes zobrat otca, brata, uja, bratranca, suseda, policajta, hocikoho proste so sebou tam po veci a po psika??? Prosim!!!

heidi4
25. jún 2024

@mandarinka555 hned pri uvodnom prispevku mi to bolo jasne, ze to nevinne bezbranne zviera si to odskace kvoli tej psychickej troske a socke, uboziak jeden.
Neviem si ani predstavit to peklo, co zazival ten psik a co ho este len caka 😥😥😥

heidi4
25. jún 2024

Prosim, mozete si toho psika niekto vziat, prichylit aspon na nejaky cas??? Ja by som ponho isla hned. Lenze zial som teraz na dlho odcestovana mimo SK 😥
Prosim vas, pomozte niekto 🙏🙏🙏

heidi4
25. jún 2024

Normalne mi doslo zle, ze takyto ludsky odpad vobec existuje a ublizuje vsetkym naokolo. Cely den mi bolo na odpadnutie od unavy a teraz v posteli mam taky adrenalin, ze asi 2 dni nezaspim od tych nervov a bolesti zaludka, asi sa povraciam z toho cloveka, cisty primitiv

heidi4
25. jún 2024

Ked bol na 8(?)-hodinovej sichte, nemohla si sa viackrat otocit po veci a po psika? Iba jednorazovo si odisla? Kedy ma najblizsiu sichtu? Mozes sa tam s niekym ponho vratit, kym bude v robote? Prosim!!!

srdeenko19
25. jún 2024

Mne je normálne až fyzicky zle, keď to čítam. Neskutočne, akí psychopati poje*ani behajú po tomto svete.
Ja sa bojím o toho psíka, čo mu spraví a aj o teba.
V žiadnom prípade tam nechod sama.
Trestné oznámenie za vyhrážanie sa, podaj na polícii. Všetky smsky a trestné oznámenie pridaj na súd k neodkladnemu opatreniu na zverenie malej do tvojej starostlivosti. Ak sa ti bude dat, hneď sa nám ozvi, prosím.

stevvvka
26. jún 2024

Dievčatá, mne je tiež ľúto toho psa.

Ale ja sa bojím, aby tam zas nešla autorka kvôli psovi sama.

Prosím ta, žiadne veci nestoja za to, aby si tam šla. Predstav si, že dom zhorel, a začínaš odznova. Všetky veci sa dajú kúpiť, zohnať, požičať, za žiadnu cenu s nim nebuď sama. Už nikdy. A zablokuj si ho pre svoje psychické zdravie. On ta nemá rád, nikdy nebude, nezmení sa. Nerozmýšľaj nad ním, ale nad sebou a malou. Čaká vás lepší zivot

enmery
26. jún 2024

No chlapec si sám potvrdil, že dieťa mu žiadny príčetný sudca nedá. Uchovať si tie sms. Až mi zle prišlo. Jeho by malo stretnúť tak 5 2metrových chlapov každý deň a takto láskyplne sa s ním porozprávať. Potreboval by plienky on.

jana_eyre_2
26. jún 2024

Prosím vôbec tam nechoď.. choď na políciu, udaj ho za to, že ti drží a týra psa, vás a vyhráža sa ti.. daj si zveriť dcéru do starostlivosti.. držím ti palce, ale jemu sa úplne vyhybaj..

dahra
26. jún 2024

☹ Svokra mala takého otca. On ale z alkoholu bol agresívny. Jej mama s dvomi malými deťmi od neho odišla k otcovi. Nemala surodencov, ani mamu. Na druhý deň došiel muž sám, rozbil vchodové dvere, zmlátil aj svokra a ona musela poslušne naklusať naspäť aj s deťmi. Ešte pár ich pribudlo. Každý deň teror až kým neumrel. 50./60.roky.....Nevráť sa, nedaj sa ani prehovoriť, ani zastrašiť. Ničím z jeho strany. Určite vyskúša toho veľa.

lavender94
26. jún 2024

Smsky čo si poslala su fakt extrém. Screenshot si uchovaj. Ešte ich asi dostaneš požehnane. Takému človeku by dieťa nezveril NIKTO. A po tom čo napísal o tom psovi by som kľudne verila tomu, že mu na čas aj zákažu styk. Bolo by fajn keby ides po veci s niekým. Myslím, že takéto služby poskytujú aj sociálni pracovníci. Nemám skúsenosť, hovorila mi o tom kamarátka čo žije v ČR, mohla by byť nejaká obdoba na Slovensku. Poprípade zájdi zajtra na políciu, s tým, že tam máš všetky veci, je tam PES, ktorému reálne ide o život. Podaj rovno trestne oznámenie. Tomu zvieraťu bude lepšie kdekoľvek inde. Aj keby nemáš možnosť sa o neho teraz starať, všetko je lepšie ako táto zruda

domkakvet
26. jún 2024

@rinakat ano spravne rozhodnutie je odist.

sense
26. jún 2024

Keď od neho odídeš teraz 5,5 mesačne dieťa si absolútne nebude nič pamätať... A prepáč aby mi chlap takto nadával. Ak by som mala. Kam zabalím. Sa a odídem, požiadam o zverenie dieťaťa a o výživné.
A ak to neurobíš pre seba, urob to pre svoje dieťa... Pretože taky chlap sa milovať nedá