Ako zvládnuť partnerský konflikt v ťažkých časoch?
Hovorí sa,že nepatria problémy na sociálne siete.
Každý si má upratať doma a riešiť problémy medzi sebou a nie s cudzími.
Keď má dobre dni je najšťastnejší človek že nás má,miluje ma/nás. A koli nám robi to všetko a my mu dodavame silu.
Akurát, že dochadza mi sila a som bez,radná.Nemam nikoho s kym by som sa porozprávala a ten koho sa to týka odmieta si priznať svoju časť viny,lebo nehovorím že len on môže za všetko ale jeho správanie a uražanie ma psychicky ničia uz začína aj fyzicky.
Nie sme najmladší mame cez 40 rokov a som z chlapa s ktorým žijem zúfalá. Máme deti z predošlých vzťahov aj spoločné. Preskakali sme toho dosť on ma oporu u svojho otca ja nemám nikoho.
Chlap ktorý je zadlženy az po uši sedi doma a nerobi.
Samozrejme hľadá si prácu no častejšie ho vidim pozerať FB,podávať tikety ako hľadať si prácu ,venovať sa nám ked je už doma.Keď robí tak robi v zahraničí aj niekoľko týždňov sa nevidime.Na fb ma 2 učty co mi sľúbil že ten druhý zruší a nedávno som sa dozvedela úplne náhodou že nie (písala som mu na messenger a neprišlo mu to,zvyknem mu posielať pin čo potrebuje kuriér cez e shop kupujeme plienky).Pytala som sa ho ci ma zablokoval lebo neviem mu poslať pin.On že na ktorý účet mi píšeš. Neriešila som to ale nezabudnem ako sa ofucal ze "zrušil "koli mne fb účet.Sklamal ma neskutočne.
Hovorila som mu ak sa ti nedari zamestnať sa ostane doma pri malom a pôjdem ja.Tak ostal nervózny že to určite nie čo si myslim ako môžem byt taká sprostá prečo Nerozmýšľam(mám invalid)ak sa mi zhorši stav vôbec nebude môcť robiť a.Tak som začala robiť doma to čo robim veelmi rada s tym robim ked bol ešte vonku rozbieham sa pomaly ale snažím sa.Čakala som vacsiu podporu ale nie ked bol vonku a maly bol náročný tak som to robila ked malý spal cez den a v noci.Je doma a vlastne to isté,malého mi nezabavi..Keď má zle dni tak p...ča všetko možné, ja môžem za jeho problémy
Tvoj muz ma dlhy, nema absolutne ziadne pravo minut co len jediny cent na roztopase. Ma v prvom rade zabezpecit zakladne zivotne potreby (strechu nad hlavou pre rodinu, energie a potraviny) a zvysok dat na splatku dlhu. Zije z cudzich penazi !!! Ty ked nemas peniaze, tak ides na kozmetiku alebo si kupis nove topanky??
Tu zial su len dve moznosti - bud pojdete od seba, alebo budes drzat usta a krok kym budes zit. A na tvojom mieste sa rozvediem cim skor, lebo dlhy, ktore narobi v manzelstve, su uz aj tvoje dlhy.
@sheila121
Ja si myslim, ze vacsina zien uz od malinkeho dievčatá si fantaziruje buducnost ako milovana manzelka s fantastickým muzom, detickami, domcekom, bla bla bla... proste toto je od malinka vtlkane do hlavy dievčat/zien ako jediny plnohodnotny sposob zivota = mat vlastnu rodinu. A ked zene sa to zacne rucat, zacne sa jej tym padom rucat cely zivot, cela jej identita, podstata, zmysel zivota... a ide do role "obete" ako niecoho pozitivneho. Zial, vieme, ze tato rola je chora a zvratena.
Tu je zbytočné niečo radiť.
Syn je výhovorka.. Keď chceš lepší život.. Tak treba odísť.. Aj do iného mesta.. Bola tu maminka ktorá menila školu dvom deťom, sebe prácu.. Ty píšeš ako sa nedá, nechceš.. Akú chceš radu, ako sa obrnit voči nadávkam?
Na toto sa radiť nedá.
Uvedomujes si, ze dlhy su spolocne? O rok budes vyplakavat, ze nemas na jedno Kinder vajice na Mikulasa... sle ved on ide na mesiah prec do prace.
Nie pre teba a syna, ale sby mal co prehajdakat a ty zatial zabudneš, ze je to debil lebo je to otec ... booooze
Dufam, že nie si invalid kvôli nemu..
Nepracuje, ty zachraňuješ, čo sa da, robiš z domu a dieťa ti nezabaví..Ofuči sa, nazve ťa pi..ou..Chcela si rady ako ho usmerniť..Namiesto 3 chodov a zakusku by som mu vyvrhla misu polievky na hlavu, keby bol hladny, by som ho poslala do roboty, a ked už nepracuje a o dieťa sa nestará, nech mi ruky nohy bozkáva, že ma má a nie si ešte papuĺu otierať !
Prípade pohar o stenu hodiť je veĺmi účinnè.✌
Jaj a dlhy, ktoré sa nezmenšuju ale zväčšujú. to je kapitola sama o sebe..Takého chlapa by som mile rada posunula inej..a čo najďalej odo mňa..
Možno tá jeho nezamestnanosť je tiež o tom, že ani v robote nie je príjemný kolega a vždy ho po nejakom čase pošle šéf do prdele. Ofrflaného nadávajúceho lenivého kolegu nik nepotrebuje. Pozri sa na to aj z tejto strany autorka.

Autorka,
koho usmernit? Cloveka, ktory si ta nevazi, nelubi ta a ma ta za prasivu? Cloveka ktory ti ničí zivot, psychiku, ubliuje ti, ublizuje vlastnemu dietatu, tvojím detom?
Ze je lahsie odíst? To más z kade taký postoj? Nie ste manzelia a čo je podstatnejsie, ty mas zodpovednost voci svojmu dietatu, aby nemuselo chudatko utekat raz od vas a zvysok zivota byt na liekoch proti uzkostiam a depresiam.
Ako mate riesené bývanie?
Býva on u teba? Vyraz s ním dvere.
Nikto ti tu nebude z nas radit, ako akceptovat zlo, agresora, psychopata. Len mi je velmi luto tych deti, lebo ty vedome povolujes jemu, aby ich nicil.