Ako zvládnuť podráždeného partnera v každodennom živote?
Ahojte, čo si myslite o mužovi ktorého všetko tak mierne rozčúli a je hneď mrzuty nevrlý? Chcela by som dať príklad ale ani neviem 😂za všetko je hneď namosúrený potom aj ja mám zlu náladu, hlavne napr v aute, alebo keď sa mu niečo nepodarí, alebo keď je zle počasie hneď je negatívny hento tamto, či už aj na mne je taký alebo všeobecne na život na svet.. veľa veci chce odomna aby som spravila keď to spravím zle neviem nechcem je zle, no nech si to spraví sám, alebo aj so všetkým potrebuje moju asistenciu.. precediť cestoviny, však to zvládne samé aj dieťa, nepotrebuje aby mu niekto držal sitko, on áno, náhodou sa z tých cestovín viac parí aj to ma hneď taký iný tón hlasu, neviem či to poznáte, dúfam že nie, ja som ani z domu nič iné nepoznala, mama len riešila čo budeme variť otec bol hneď nervózny a kričal že nemusí variť nič on si navarí a podobne, on sa rozčuľoval za úplne všetko a nikdy sme nevedeli čo môžeme povedať aby z toho nebola scéna, no zároveň neviem či len z priateľa sa nesnažím v ňom projektovať otca a reálne to nie je také zle
Takého muža by som nechcela.Ani omylom
Tak si si našla chlapa ako otca😂
Môj muž má tiež niekedy taký samonasieraci syndróm.vtedy odchádzam von, vedľa a nech si somre pod nos.Aj ja buď si z neho spravím srandu, alebo ho pošlem nech si ide zabehať.Nedavam sa zatiahnuť do jeho nálad.
A inak to je taká povahova črta večne nasratý😀
Tak toto by som doma mať nechcela ani omylom.Zdute ksichty a priblble piznamky nech znaša daka ina .Predstav si,ze sa ti tam okolo tych cedenych cestovin motaju este zo dve deti,az potom by bol nervozny .Dakujem,neprosim.
A teraz si predstav,že máte spolu deti 😁....(teda ak nemá/te deti). Takýto človek dokáže úplne "vycucať" toho druhého (svoje okolie) od všetkého pozitívneho v živote a staneš sa časom jeho ohundraná kópia. Utekaj.
Toto je tak akurat na vysatie energie.
Tak sú pesimisti, optimisti, …
@ivangeline ja som pesimista,ale hentak sa veru nesprávam
Mám takého chlapa. Stále stoná, nadáva, jojká. Fakt je lepšie si nájsť hluchonemého alebo byť sama. Ale predtým talý nebol. Stal sa z neho strašný frfloš. A ja s nim mám božskú trpezlivosť.

môj muž je taký a ja som bola zodpovedná aj za to že mešká električka 😂😂 ale ja som si zvykla, nič si z neho nerobím ... koľkokrát si z neho robím aj srandu...