icon

Ako zvládnuť prázdniny so školopovinnými deťmi?

15. júl 2025

Som taká nahnevaná … prídu prázdniny a každý deň som ja doma s dietaťom lebo veď HO. Absolútne nestíham pracovať a ešte k tomu aj variť obed a upratať. Najradšej by som išla do práce odtiaľ sa mi pracuje lepšie, najedla by som sa tam, no čo s dieťaťom? … ale môj muž ten samozrejme každý deň do prace ide lebo veď tam ma viac kľudu, naje sa a ešte k tomu chodí aj hodinu tam a naspäť pešo namiesto auta lebo veď potrebuje kroky … 3 dni som chorá ako pes. Iba ležím a pracujem absolútne na najnutnejšich veciach lebo zastupujem v práci ešte 2 kolegov, varím obed pre seba a dieta a môj muž? Ten sa po práci keď skončí má čas ísť ešte aj strihať … Ja som dnes nevládala ísť ani do obchodu … Ja keď idem do prace on necha dieťa doma samé a je mu úplne jedno že 9 hodín sedí pri počítači … ešte sa rozčuľuje prečo si samo nevie jedlo prihriať … mne to napríklad vadí ho nechávať cely deň samé preto sa snažím hneď ako môžem prísť … zas pár dni okej, ale takto to je celé prázdniny. Vadí mi, že on v tom problem vôbec nevidí, akoby mu záležalo len na jeho kľude v robote, ale že dieta je doma samé do večera je ok. Nikoho tu nemáme a v tábore bolo dieta prvý týždeň … proste len výlev z choroby …

Strana
z2
martul
17. júl 2025
@anonym_autor

@martul a) presne preto b) malé deti nemusia mať “ruky zlomené” aby nevedeli pracovať s plynom. Veľmi si múdra .. vďaka za rady …

@anonym_autor šak ale čo si čakala, len pravda sa nie dobre číta. Ale ok, veď pokračuj ďalej a rob zo seba otroka, aby si školák nevedel ohriať jesť? Zadok mu tiež utieraš, aby sa mu niečo nestalo?
No tak inak nevidím zmysel tejto témy.

autor
17. júl 2025
@martul

@anonym_autor šak ale čo si čakala, len pravda sa nie dobre číta. Ale ok, veď pokračuj ďalej a rob zo seba otroka, aby si školák nevedel ohriať jesť? Zadok mu tiež utieraš, aby sa mu niečo nestalo?
No tak inak nevidím zmysel tejto témy.

@martul preto nechápem prečo ju komentuješ … choď rozdávať rady do inej. Ja Ti za tú Tvoju pravdu aj s tým slovníkom “ďakujem”

nikha2809
17. júl 2025

Dieťa má 9 rokov a nevie si prihriat jedlo?Moja 9 ročná si bezne robí praženicu, tiež mame plyn.Idem do prace, vypnem wifi, dcéra aj povysava aj uprace alebo si číta knihu, poprípade ide s kamoškou pred bytovku

kikappp
17. júl 2025
@anonym_autor

@martul preto nechápem prečo ju komentuješ … choď rozdávať rady do inej. Ja Ti za tú Tvoju pravdu aj s tým slovníkom “ďakujem”

@anonym_autor ale naozaj co čakáš akú radu ak ťa pravda hnevá martul to povedala priamo .Ak si sa chcela vyfnukat ok si sa vyfnukala ak chces niečo zmeniť musíš začať od seba.
Nie nadarmo sa vraví ako si vychovas tak mas .Tak si si zariadila v manželstve aj a dieťaťom tak mas .Rady sa ti tu nepáčia tak môžeš ďalej fnukat ale niečo zmeniť.

anonym_173062
17. júl 2025

Neviem ale moj syn bol samostatne doma kym som bola v praci uz v 8 rokoch.
Ak by nezvladal byt sam, mozno by som si pozhanala nejaku studentku co by si chcela privirobit.

anonym_32ea7b
17. júl 2025

Ale veď nemusíte tak fungovať 2mesiace. 2tyzdne si vezmi dovolenku ty, 2tyzdne muž, môžeš ísť aj na očr. A zopár dní keď aj HO. A zopár dní by zvládol aj sám

ljzozv
18. júl 2025
@anonym_32ea7b

Ale veď nemusíte tak fungovať 2mesiace. 2tyzdne si vezmi dovolenku ty, 2tyzdne muž, môžeš ísť aj na očr. A zopár dní keď aj HO. A zopár dní by zvládol aj sám

@anonym_32ea7b prečo ocr?

Strana
z2