Ako zvládnuť rodinné konflikty a nesúhlas sestry?
Ako reagovať?
Mám dve deti partnera ktorý má ale okrem našich dvoch deti syna už dospelého a niesu v kontakte vôbec . Vzhľadom k vzťahu a
jeho synom .
, moja rodina netuší o ničom on si to prial.Moja sestra to vie je jediná a vyhráža sa s úsmevom na tvári , by to vytrubila celej rodine lebo môjho partnera nenávidí , vie že by boli kvôli nezhody a ju to samozrejmé teší, už vyše mesiaca nekomunikujeme, , včera bol už vrchol že 12rocnej dcere veša na nos ako jej otca s duše nenávidí, ja už neviem čo robiť, ona na nás žiarli závidí všetko, robí stále napriek . Skúšali sme hocako napraviť vzťahy ale nikdy to dlho nevydržalo kvôli nenávisti sestra je staršia bezdetná. Ako ďalej? Podotýkam že každé riešenie a komunikácia bola iba dočasná
Ja by som sa porozpravala s mužom, aby to svoje "tajomstvo" prestal riesit. Nechápem, ake hádky a nezhody v rodine by kvoli tomu boli.
Potom so sestrou - dorazne by som jej povedala, co sa mi nepáči na jej správani. A potom by som minimalizovala naše stretavanie.
Neviem, ake ine rady chceš pocut. Nic ine sa urobit nedá.
Možno este ty by si sa mohla inak nastavit - mohla by si byt viac nad vecou a neriesit zakomplexovanu chuderku, aj ked je to sestra.
sestra sa to dozvedela ako? ak si jej to povedala ty tak sestre nič nevešať na nos...
bývate so sestrou? ak nie tak to je obrovská výhoda. stretávať sa s ňou pomenej.
Neriesila by som to ,co je zle na tom ze tvoj muz uz ma deti a ze by sa to iny nepacilo ,ste dospeli kaslite na to kto co rozprava ,nikde nie je napisane ze treba mat dobre vztahy v rodine
Povedala by som pravdu rodine a je ich vec ako sa k tomu postavia
Sestru by som odstrihla
Nerozumiem načo to tajomstvo. Akoby zabil niekoho. No a čo, že má tiež dieťa, čo to utajujete? Potom by k takejto situácii nikdy nedošlo.
Napisem ti ako by som to rieisla ja
1. porozpravala sa s muzom v tom kontexte ze vobec nie je hanba ze ma dieta z predchadzajuceho vztahu ale velka hanba je ze sa k nemu ako otec nepriznava zatajuje ho a nestyka sa s nim
nech sa k tomu postavi ako chlap a povzbudila by som ho praveze k tomu aby sa mu ozval ospravedlnil a zaradil ho do vasho zivota aspon ciastocne ako jeho syn bude chciet
a pred rodinou by som ho absolutne neskryvala to co je on za otca ako toto by mi extremne na mojom muzovi vadilo neskutocne si predstav zeby sa tak choval k vasim detom keby od vas odisiel ako k odpadu
toto ries, sestru odstrihni, mozno jej to ale vadi prave z dovodu ako som popisala vyssie a potom ma pravdu, ze je dost na prd otec
Tak sama si z to mozes ked nechces povedat to “tajomstvo” tak ma cim vydierať.Co take by sa stalo kebyze sa vasi dozvedia ze ma tvoj muz syna?Trapne toto cele uolne,chudsk ten syn.
Keď ste to chceli tajiť nemala si to vešať sestre na nos, cíti sa byť na koni ,preto sa vyhráža.
Treba hodiť reč s mužom a povedať to skôr ako sestra a tento "truimpf" jej zobrat
A teda muž tiež žiaden "Muž s veľkým M " keď zatajuje syna
A tvoj muž vie o tom, že tvoja sestra to vie? Vie, že sa ti takto vyhráža? Asi je na čase podebatovať s mužom. Nechápem čo je zlé na tom, že má dieťa. Robíte z toho drámu akoby dakoho zavraždil... Navyše keď je ten syn dospelý, tak predpokladám, že ťa ani nepodviedol a preto by sa za to tak hanbil... Má dieťa z minulého vzťahu, a? Čo také sa stalo keby to rodina vedela?
Vidíš keby ste neklamali nemali by ste problem a sestra by nemala čím vydierať
K nej sa nevyjadrujem
Prepáč ale chlap, ktorý zatajuje vlastné dieťa nie je pre mňa chlap a sestre sa nečudujem. Ani tvoje deti nevedia o súrodencovi?
Tak to povedz rodičom, veď nič sa tým nezmení alebo áno? Ten syn je predsa dospelý, muž sa s ním nestyka, takže tvojím rodičom to môže byť úplne jedno, nijako sa ich to nedotkne. Tvoja sestra je tiež dobre mimo, ale tak asi je sama nešťastná a nespokojná v živote. Len nechápem, načo ste jej to povedali.
Prečo nepoznáte pravdu ? Klamete sami seba, tvoju rodinu a hnusná povaha tvojej sestry ublíži vašim deťom. Predbehnite ju a vyrazte jej tromfy z ruky.