Ako zvládnuť rodinné konflikty so švagrinou?
Prosim, reagujte iba tie, co to zazivate. Svagrina sa po svadbe zmenila, brata ovlada. Vsetko otaca proti mne. Najskor som sa zevraj moc vtierala, teraz som pribrzdila a zas na mna rozprava, ze o neter nemam zaujem. Necitim sa u nich vitana. Svagrina ma ignoruje a dava pocitit, ze som navyse. Tak nechodim. Teraz mi vycita, ze nemam zaujem. Uz nepodavam kolac, ... zacala som sa starat hlavne o seba a zase vycitky. Normalne mam strach, co budem zazivat s nevestami, kedze mam 3synov. To je hrozne, co tieto zeny stvaraju. Akoby muzova rodina prestala existovat. Iba jej rodina, vylety, dovolenky, stretnutia. A ked sa stiahnem, zase som zla len ja. Co robit?
potrebuješ sa s ňou stretávať? Nie, tak čo riešiš.
@anonym_autor mám dve švagriny.....pošlem sms na narodeniny a meniny. To je všetko. Nevidela som ich 3 roky. Nestretávame sa. Na rodinné oslavy nechodím.
Ja som sa u mojej so začiatku snažila, aj keď kompilácia bola ťažšia lebo žijú v zahraničí. Ale nedalo sa jej vyhovieť. Ona nikdy deti nemala, u mňa sú prioritou. Tak sa urazila že v danej chvíli som uprednostnila choré dieťa pred ňou. Už neriešim , prerušila som kontakt, nech si robí hovorí myslí čo chce
Ale tzn., ze sa prestanem stretat aj s bratom? A mala je kojena, este nemoze od maminy(aj ked ma vyse roka, je naviazana na maminku, co chapem), tak nebudem vidiet ani ju? Smutne.
Ale tzn., ze sa prestanem stretat aj s bratom? A mala je kojena, este nemoze od maminy(aj ked ma vyse roka, je naviazana na maminku, co chapem), tak nebudem vidiet ani ju? Smutne.
@anonym_autor vsak povedz bratovi nech dojde na kavu, chodte do mesta na obed, s bratom rob co chces, ak ma kravu zenu tak ju nemusis vidiet. Prid pozret malu ked tam henta nebude a bude len brat. Proste daj najavo ako sa citis v jej spolocnosti a vykasli sa na nu. Kolkokrat potrebujes vidiet malu? Vsak to nie je tvoje decko
@anonym_autor vsak povedz bratovi nech dojde na kavu, chodte do mesta na obed, s bratom rob co chces, ak ma kravu zenu tak ju nemusis vidiet. Prid pozret malu ked tam henta nebude a bude len brat. Proste daj najavo ako sa citis v jej spolocnosti a vykasli sa na nu. Kolkokrat potrebujes vidiet malu? Vsak to nie je tvoje decko
@anonym_75c1b8 pravda🙂
@anonym_autor mám dve švagriny.....pošlem sms na narodeniny a meniny. To je všetko. Nevidela som ich 3 roky. Nestretávame sa. Na rodinné oslavy nechodím.
@blancheporte presne tkq ignorovat a nestretavat sa . Mam to podobne mam 2 svagriny a minimalny kontakt.

@anonym_autor nebav sa s nou 😃 moj svagor je tiez debil aj jeho zenuskou podarenou, vidime sa tak 3-krat rocne, absolutne sa neriesime. Muz obcas s bratom ide do cajovne alebo na bowling, ale spolocne sa stretavame len na oslavach u svokrovcov a podobne. Zijeme asi 10 minut od seba. Proste nemame potrebu. Vykasli sa na nu, trubku.