icon

Ako zvládnuť rodinné konflikty so švagrinou?

Dnes o 17:12

Prosim, reagujte iba tie, co to zazivate. Svagrina sa po svadbe zmenila, brata ovlada. Vsetko otaca proti mne. Najskor som sa zevraj moc vtierala, teraz som pribrzdila a zas na mna rozprava, ze o neter nemam zaujem. Necitim sa u nich vitana. Svagrina ma ignoruje a dava pocitit, ze som navyse. Tak nechodim. Teraz mi vycita, ze nemam zaujem. Uz nepodavam kolac, ... zacala som sa starat hlavne o seba a zase vycitky. Normalne mam strach, co budem zazivat s nevestami, kedze mam 3synov. To je hrozne, co tieto zeny stvaraju. Akoby muzova rodina prestala existovat. Iba jej rodina, vylety, dovolenky, stretnutia. A ked sa stiahnem, zase som zla len ja. Co robit?

anonym_75c1b8
Dnes o 17:16

@anonym_autor nebav sa s nou 😃 moj svagor je tiez debil aj jeho zenuskou podarenou, vidime sa tak 3-krat rocne, absolutne sa neriesime. Muz obcas s bratom ide do cajovne alebo na bowling, ale spolocne sa stretavame len na oslavach u svokrovcov a podobne. Zijeme asi 10 minut od seba. Proste nemame potrebu. Vykasli sa na nu, trubku.

anonym_e159ee
Autor odpoveď zmazal
anonym_ede3db
Dnes o 17:31

potrebuješ sa s ňou stretávať? Nie, tak čo riešiš.

blancheporte
Dnes o 17:34

@anonym_autor mám dve švagriny.....pošlem sms na narodeniny a meniny. To je všetko. Nevidela som ich 3 roky. Nestretávame sa. Na rodinné oslavy nechodím.

anonym_de14af
Dnes o 17:42

Ja som sa u mojej so začiatku snažila, aj keď kompilácia bola ťažšia lebo žijú v zahraničí. Ale nedalo sa jej vyhovieť. Ona nikdy deti nemala, u mňa sú prioritou. Tak sa urazila že v danej chvíli som uprednostnila choré dieťa pred ňou. Už neriešim , prerušila som kontakt, nech si robí hovorí myslí čo chce

autor
Dnes o 17:48

Ale tzn., ze sa prestanem stretat aj s bratom? A mala je kojena, este nemoze od maminy(aj ked ma vyse roka, je naviazana na maminku, co chapem), tak nebudem vidiet ani ju? Smutne.

anonym_75c1b8
Dnes o 18:56
@anonym_autor

Ale tzn., ze sa prestanem stretat aj s bratom? A mala je kojena, este nemoze od maminy(aj ked ma vyse roka, je naviazana na maminku, co chapem), tak nebudem vidiet ani ju? Smutne.

@anonym_autor vsak povedz bratovi nech dojde na kavu, chodte do mesta na obed, s bratom rob co chces, ak ma kravu zenu tak ju nemusis vidiet. Prid pozret malu ked tam henta nebude a bude len brat. Proste daj najavo ako sa citis v jej spolocnosti a vykasli sa na nu. Kolkokrat potrebujes vidiet malu? Vsak to nie je tvoje decko

autor
Dnes o 19:09
@anonym_75c1b8

@anonym_autor vsak povedz bratovi nech dojde na kavu, chodte do mesta na obed, s bratom rob co chces, ak ma kravu zenu tak ju nemusis vidiet. Prid pozret malu ked tam henta nebude a bude len brat. Proste daj najavo ako sa citis v jej spolocnosti a vykasli sa na nu. Kolkokrat potrebujes vidiet malu? Vsak to nie je tvoje decko

@anonym_75c1b8 pravda🙂

anonym_560399
Dnes o 19:13
@blancheporte

@anonym_autor mám dve švagriny.....pošlem sms na narodeniny a meniny. To je všetko. Nevidela som ich 3 roky. Nestretávame sa. Na rodinné oslavy nechodím.

@blancheporte presne tkq ignorovat a nestretavat sa . Mam to podobne mam 2 svagriny a minimalny kontakt.