icon

Ako vychádzať so švagrinou pri spoločnom bývaní?

Dnes o 13:59

Ahojte, zaciname byvat vedla brata s rodinou. Svagrina je chladna, nejavi o nas zaujem, len svoju stranu rodiny ma rada. Maju male deticky, tesim sa, ze s nimi budeme castejsie. Ja mam tiez rodinu, muza, deti. Ako si nastavit pravidla? Jasne, ze im nebudem liezt do domu, aj tak sa tam necitim vitana, ale drobcov vidiet chcem. Ako to mate vy? Ked sa stretnete na dvore? Abo sa dopredu dohadujete? S bratom mame dobry vztah, horsie to je so svagrinou, ktora oblubuje len svoju rodinu..

Strana
z2
sisa_s
Dnes o 14:03

Zbytocne ti tu x ludi napise, ako si dohodli pravidla, tvoja svagrina sa zariadi podla seba a tipujem, ze vrucne navstevy na zahrade sa konat nebudu 😀 mate plot medzi sebou? Inak dost hrozny napad byvat vedla rodiny, ked vas 1 clen nemusi

katkaseiner
Dnes o 14:03

nebyvam a nebyvala by som blizko nikoho z rodiny... mam rada vlastne sukromie

svetlonos
Dnes o 14:04

@anonym_autor
Asi bude mať švagriná dôvod, že obľubuje len svoju rodinu. Detičky, drobci, vidieť chcem, no pomoc. Asi nemá rada zrdobneliny a tento problém niekde tkvie. Nestala sa chladnou zo dňa na deň, či? Tvoj brat to ako vníma. Čo ti povedal?

svetlonos
Dnes o 14:04

@anonym_autor
A teda, preco pre Boha bývate niekde, kde ťa švagriná evidentne nemusí??

autor
Dnes o 14:06

Bol to nas spolocny pozemok

autor
Dnes o 14:07
@svetlonos

@anonym_autor
Asi bude mať švagriná dôvod, že obľubuje len svoju rodinu. Detičky, drobci, vidieť chcem, no pomoc. Asi nemá rada zrdobneliny a tento problém niekde tkvie. Nestala sa chladnou zo dňa na deň, či? Tvoj brat to ako vníma. Čo ti povedal?

@svetlonos aha.cize chyba je vo mne.nebudem reagovat.. ryp v inych temach.. 🙈

januska12323
Dnes o 14:11

Dúfam, že máte medzi sebou dosť vysoký plot.

autor
Dnes o 14:11
@januska12323

Dúfam, že máte medzi sebou dosť vysoký plot.

@januska12323 nevidim tam odpoved na moju otazku, tak neodpoviem ani ja tebe..

anonym_ae051d
Dnes o 14:16

Nikdy by som nebývala v takejto blízkosti rodiny. Ani keby tam bol 4 m vysoký plot.

anonym_834ca3
Dnes o 14:20

@anonym_autor tak v prvom rade, svagrina si nemusi rozumiet s kazdym, nie je jej povinnost ti ukazovat deticky. Mozno jej nesedis ako clovek a nechce byt s tebou kamoska, na to ma svoje kamosky a svoju rodinu. Stiahni sa aj ty a nechaj to na prirodzeny vyvoj vztahov, ziadne ze ja chcem vidiet drobce, ty chces, ona nechce, respektuj

anonym_5d1b6d
Dnes o 14:22

@anonym_autor to je hrozne byť takto vedľa seba ....

anonym_5d1b6d
Dnes o 14:23

@anonym_autor opýtam sa takto , čo by vyhovovalo vám akú máte predstavu vy ? Mali ste s ňou niekedy konflikt?

sasa1310
Dnes o 14:24

to máte spoločný dvor alebo oddelený? Ja by som nejako neriešila. Žila si svoj život na svojej polovici, pekne zdravila a v rámci slušnosti všetko

anonym_bc0d19
Dnes o 14:25

Tak sa nedohaduj so svagrinou, ale s bratom...

kitycat
Dnes o 14:31

@anonym_autor dohodni sa s bratom 🤷‍♀️

anonym_1e8977
@svetlonos

@anonym_autor

@svetlonos Napisala si to za mna. Som team svagrina😄

januska12323
@anonym_autor

@anonym_autor aká bola otázka? Ako vychádzať s človekom, ktorí teba a tvoju rodinu nemá rád? Nijak. Dohadovať sa len s bratom a dúfať, že ťa má radšej ako švagriná. Plot teda zrejme nemáte a čím skôr by ste ho mali spraviť zároveň s vyriešením vlastníctva pozemku.

anonym_671d99
Dnes o 14:38
@anonym_autor

@anonym_autor A už všetky chápeme prečo ťa švagriná nemusí. Aj mne si nesympatická a to ťa ani nepoznám.

jamimo
Dnes o 14:39

@anonym_autor nemusíte si spolu vychádzať nasilu, stačí v rámci slušnosti. Ja vidím moju švagrinú 2x za rok a úplne stačí. Švagra tiež. Nie je povinnosťou byť s každým super kamoš a mať sa rád. Napríklad my sme si proste nesadli. Veď ani v kolektíve ti nesadne každý.

anonym_530b31
Dnes o 14:43

@anonym_autor Nechaj veciam voľný priebeh.Silit stretávanie a spoločné akcie nemá zmysel.Bud príjemná a milá, ale nikdy nenanucuj svoju spoločnosť

anonym_c2d7c6
Dnes o 14:47

vsetko ries cez brata, aj navstevy, ved on moze prist s detmi k vam
dolezite je nastavit sinhranice uzivania spolocneho dvora aby nevznikali konflikty

autor
Dnes o 14:50
@anonym_c2d7c6

dolezite je nastavit sinhranice uzivania spolocneho dvora aby nevznikali konflikty

@anonym_c2d7c6 dakujem za tvoj komentar. S bratom sme ok, tak to vyriesim tak.. 🙂

anonym_1e8977
Dnes o 14:50
@anonym_c2d7c6

@anonym_c2d7c6 To ano. Odporucam hranice nastavit hlavne svagrinej😄

anonym_36fd56
Dnes o 14:52

@anonym_autor och, myslim ze s takym.pristupom chcem chcem chcem ti svagrina velmi rychlo ukaze kde je tvoje miesto. Este chvilu bud taka natesena na jej deticky ako nevybehany cirkusovy pes a mozno sa ani zdravit nebudete.

ivik4
Dnes o 14:55

Akoze preco nebudes reagovat na komentar ze svagrinna moze mat na to dôvod ? Chyba v Tebe byt nemusi ? Ozaj len v nej ? Mozno keby sa zamyslis a prides na to tak sa to môze zlepsit .
Kazdopadne na to kasli a o tych detoch ked tak moc chces sa dohaduj s bratom

ankare
Dnes o 14:58

@anonym_autor určite žiadny spoločný pozemok, preboha.

tatiana288
Dnes o 14:59
@anonym_autor

@anonym_autor Nie si nejaká zbytočne dôležitá?

anonym_28604f
Dnes o 15:05

autorka, stačí si prečítať už tvoje prvé odpovede a hneď asi každý pochopí že to nie je len o švagrinej.

anonym_0f92b9
Dnes o 15:13

práve preto že ste takto vedľa seba tak treba o to viac rešpektovať súkromie toho druhého

tom_i
Dnes o 15:14

Asi je načase rozhovor so švagrinou. Pochopila som správne, že ich dom NA SPOLOČNOM POZEMKU stál skôr ako váš? Všetci ste videli, že príde doba spoločného dvora. Takže švagrinú aj s manželom pozvať na drink, posedenie a otvorene sa porozprávať ako dospelí. S tým, že ich dom je ich hrad, pravidlá.. chceš byť s deťmi, len potrebujete vedieť aké sú hranice ich výchovy...

Strana
z2