icon

Ako zvládnuť rodinu, ktorá neznáša môjho manžela?

2. okt 2026

Je sice svojsky typ, ale je to velmi dobry clovek. Vyslovene ho nemaju radi, muz mojej sestry je ten najuspesnejsi jeho miluju. K mojmu sa chovaju len z respektu akoze aby neurazili, ale to je vidno proste ze ho nemaju radi. Pritom my dvaja sa velmi lubime, mame 2 krasne male deti. Strasne ma to trapi. Ked sa 100 razy opytam aky je dovod, tak odpoved je ze nic v pohode, ja sa spravam normalne k nemu...ale uplne je vidno rozdiel ked pride na navsetvu svagor a ked moj muz....Ako to mam v sebe spracovat...?

Strana
z2
autor
•
2. okt 2026
@januska12323

Nafukuješ to úplne zbytočne. Ty sa ku každému správaš úplne rovnako?

@januska12323 nie, ale trapi ma to su to moji najblizsi ludia.

lujza10
•
2. okt 2026
@anonym_c170b2

@lujza10 Ešte napíš, že sa majú "odstrihnúť", ako je to tu bežné pre každú kravinu. Prečo by mali prestať chodiť k nim, veď píše, že ho rešpektujú, normálne sa k nemu správajú. Možno je uzavretejsi, možno švagor zovialnejsi, dôvodoch môže byť veľa. Jednoducho, bližšie majú k švagrovi, to nie je žiadna tragédia. Problém z kategórie "nemám, vyrobím si".

@anonym_c170b2 ...tak ona sa tu stazuje 😀😀 ... Tak nech to respektuje a je ticho. Nepisala som aby sa ostrihla. Ale ked ju to trapi, tak nevidim preco by tam mali chodit len tak. Čím viac navstev, tym viac trapenia.

autor
•
2. okt 2026
@lujza10

@anonym_c170b2 ...tak ona sa tu stazuje 😀😀 ... Tak nech to respektuje a je ticho. Nepisala som aby sa ostrihla. Ale ked ju to trapi, tak nevidim preco by tam mali chodit len tak. Čím viac navstev, tym viac trapenia.

@lujza10 cize ked sa odstrihnem od rodiny najblizsej sa budem menej trapit?

ivicatolic
•
2. okt 2026
@anonym_e9b5ea

@ivicatolic A rodičia sú zrazu nič? Len preto, že sa vydala? Určite by sa rodičia nemali k jej manželovi správať zle, aj keď ho možno nemajú radi, ale neuznávam, keď niekto považuje za rodinu iba manžela a deti. Polovica sa rozvedie a je po rodine. Rodičia a súrodenci sú stále pokrvná rodina. Ale uznávam, že aj tam sú v niektorých rodinách veľmi zlé vzťahy.

@anonym_e9b5ea netvrdím, že má svojich rodičov odsunúť, vždy budú jej rodičia, no prvoradá je jej vzniknutá rodina

anonym_2facbe
•
3. okt 2026

@anonym_autor vzdy to tak bude
Moja rodina tiez len mojho ex tolerovala, naozaj len tolerovala, nic viac
Bolo to vidno aj citit.. mala som ho za dobreho cooveka najlepsieho na svete, mali sme dieta ale rodina nie a mali pravdu, az tak donry nebol

lujza10
•
3. okt 2026
@anonym_autor

@lujza10 cize ked sa odstrihnem od rodiny najblizsej sa budem menej trapit?

@anonym_autor ja som nepisala ze sa odstrihni. Len obmedz navstevy. Ale ked ani to tak naco sa tu stazujes.

lippanek
•
3. okt 2026

Budem ostra, ale vysrat sa im na hlavy. Nemaju ho radi a davaju to najavo? Nuz, je to tvoj manzel, ak nie je zly, maju ho respektovat. Toto uz co je za somarov, prepac za vyraz. Taku "rodinu" by som rodinou ani nenazyvala. Ak neprijimaju tvojho manzela, neprijimaju teba ani tvoje deti. Este napis, ze robia rozdiely medzi vnucatami, nech je to uz kompletne.

Strana
z2