Ako zvládnuť rozchod počas tehotenstva?
Ahojte mamičky.
Potrebujem pomôcť som v zlej situácii .mam 20 rokov a Som vo 4 mesiaci a priateľ sa akurát vcera semnu rozišiel … pred tym ma vyhadzoval aj s bytu asi 4x a to som už bola tehotná …ze on nechce semnu už nič riešiť že všetky city zmyzli čo mal z dňa na deň … teraz sme mali 2 týždeň takzvané pauzu a že mal čas si to všetko premyslieť , že si ma chcel zobrať aj za ženu ale že zmenil názor a že už semnu konci a môžme zostať kamaráti a rodičia dieťaťa a blokol si ma …moje pocity sú neopísateľne bolí to lebo nikdy by si nepovedala že toto správy a ešte keď čakáme babatko …milujem ho stále a neviem ako sa mám stym zmieriť a ani nič cele noci ani nespím čo len rozmýšľam čo bude ďalej a či to zvládnem vlastne..
Teraz je to strašné, no časom sa to upokojí. Buď rada, že sa si sa debila zbavila, tak skoro. Hlavne nenaleť na jeho sladké rečičky, lebo poznám také, čo to urobili a majú s debilmi ďalšie 1-2 deti. Nakoniec aj tak s deťmi odišli a je to veľmi ťažké, živiť viac ako 1 dieťa. Snáď Ti rodina pomôže a Ty sama uvidíš, aké je nádherné držať ten uzlíček. Ešte máš 5 mesiacov sa na všetko pripraviť. Si predsa žena a ženy zvládnu všetko. Držím palce.♥️
Takeho nevyzreteho jedinca v zivote aj tak nechces a nepotrebujes. Obrat sa na rodinu, zariad sa len pre vas dvoch. Zavolaj buducim svokrovcom, povedz im, co ten ich synacik stvara, tento telefonat by som si neodpustila. Lebo to, ze on sa s toho vyzuje neznamena, ze nemozes mat fajn svokrovcov a dietatko aspon dedka-babku s tej strany, casto maju viac rozumu... nezatvaraj ziadne dvere, ktore raz budes potrebovat otvarat. Babatko citi ten stres, aj ked viem, ze su to take reci, ze neber si to k srdcu...ale neber... zivot je rychly a zivot sa meni a jedine, co fakt ostane je fakt - ze s teba bude mlada, uzasna mama a pre to dieta cely jeho svet...vsetko ostatne sa urovna.
@tamara20 zmier sa s tým, že budeš slobodná matka, zvládneš to. A aj ty si jeho blokni a odblokuj, keď sa dieťa narodí a bude musieť prevziať zodpovednosť, v podobe alimentov.
To je neskutočne ako to chlapci, muži robia. Povedia si ja ju nechcem, zablokujú a tým to končí a budúca matka sa pretĺka Odrezať mu gule. Jeho rodičia vedia, že si v inom stave? Tvoj otec by s ním mal mal dať aspoň chlapskú reč " volá sa to po papuli". Každopádne byť s takýmto " otcom roka "tak radšej sama. Využi vsetky práva žiadať financie na seba počas tehotenstva a potom aj na dieťa a kontaktuj jeho rodičov.
Fuha, pripomenula si mi moju staru susedu ktora mala velke plany ist do zahranicia ale pritom zila s ozranom ktory sa jej v noci dobijal domov cez balkon a bol agresivny . Pomaly kazdy piatok bola u nich skrz to policia. Miesto zahranicia si s nim nezabudla dieta spravit. Verim ze dnes sa ma dobre, ale bez neho. Verim ze aj ty. Si poucena do buducna a drzim palce. Urcite by som s takym clovekom neostala, bude Ti s dietatom lepsie bez neho. Teda ak si ho nechas ( lebo vzdy je viac moznosti)
Fuha, pripomenula si mi moju staru susedu ktora mala velke plany ist do zahranicia ale pritom zila s ozranom ktory sa jej v noci dobijal domov cez balkon a bol agresivny . Pomaly kazdy piatok bola u nich skrz to policia. Miesto zahranicia si s nim nezabudla dieta spravit. Verim ze dnes sa ma dobre, ale bez neho. Verim ze aj ty. Si poucena do buducna a drzim palce. Urcite by som s takym clovekom neostala, bude Ti s dietatom lepsie bez neho. Teda ak si ho nechas ( lebo vzdy je viac moznosti)
@ivik4 je v 4 mesiaci takze si ho necha, tu neni uz viac moznosti, jedine ze by bolo dieta vazne chore...
Najlepsia moznost je zbavit sa takeho chlapa a vytrieskat z neho vyzivne. Aspon bude platit ked decko jej vedel spravit.
Takeho nevyzreteho jedinca v zivote aj tak nechces a nepotrebujes. Obrat sa na rodinu, zariad sa len pre vas dvoch. Zavolaj buducim svokrovcom, povedz im, co ten ich synacik stvara, tento telefonat by som si neodpustila. Lebo to, ze on sa s toho vyzuje neznamena, ze nemozes mat fajn svokrovcov a dietatko aspon dedka-babku s tej strany, casto maju viac rozumu... nezatvaraj ziadne dvere, ktore raz budes potrebovat otvarat. Babatko citi ten stres, aj ked viem, ze su to take reci, ze neber si to k srdcu...ale neber... zivot je rychly a zivot sa meni a jedine, co fakt ostane je fakt - ze s teba bude mlada, uzasna mama a pre to dieta cely jeho svet...vsetko ostatne sa urovna.
@anjelicek26 jeho otec už nežije a jeho mama sa tiež postarala o to aby semnu nebol … ta aj cez okna kričala na mňa keď som si brala veci a nadávala mi že mám zabudnúť kde býva …mu aj hovorila jeho mama že som neni dievča preň ale neviem…ešte povedala že ona bude mať prdeli že ma ďalšie vnúča …
@tamara20 rieš výživné - na teba počas tehotenstva a potom na dieťa po narodení.
@tamara20 svojej dcére vždy poradím aby si riadne ale riadne rozmyslela s kým bude mať dieťa.Teraz je už ale neskoro plakať ale keď si vedela aký je mala si utekať a nie tu písať ze ho miluješ.Ako môžeš milovať osobu ktorá ťa nechá samu s dieťaťom? Uvedomujes si co to bábätko bude potrebovať? Od plienok po oblečenie a najmä zázemie? Zrejme materské alebo tehotenské nebude a rodičak 300eur nevyzijes.Ak máš dobrých rodičov zvládneš to.Sama som ochotná ti poslať oblečenie ak budeš mat dievcatko ale neplač ze ho miluješ,rozmýšľajú a plač co tomu dieťatku dáš.
@ivik4 je v 4 mesiaci takze si ho necha, tu neni uz viac moznosti, jedine ze by bolo dieta vazne chore...
Najlepsia moznost je zbavit sa takeho chlapa a vytrieskat z neho vyzivne. Aspon bude platit ked decko jej vedel spravit.
@larinka552 prečo by nemala viac možností? Môže ho dať na adopciu..
@larinka552 prečo by nemala viac možností? Môže ho dať na adopciu..
@zuzana111984 ano, aj to je moznost, vacsina matiek sa vsak uz potom nevie vzdat dietata. A jej hlavny problem je partner.
To je neskutočne ako to chlapci, muži robia. Povedia si ja ju nechcem, zablokujú a tým to končí a budúca matka sa pretĺka Odrezať mu gule. Jeho rodičia vedia, že si v inom stave? Tvoj otec by s ním mal mal dať aspoň chlapskú reč " volá sa to po papuli". Každopádne byť s takýmto " otcom roka "tak radšej sama. Využi vsetky práva žiadať financie na seba počas tehotenstva a potom aj na dieťa a kontaktuj jeho rodičov.
@ovaaa
Preco to ti akoze muzi robia?
Najpodstatnejsi dovod - lebo im to zeny umoznuju, lebo su to prave zeny, ktore neraz nemaju ziadne naroky na buduceho manzela,m su to zeny, ktore dobrovone sexualne ziju s takymito exotmi, su to zeny, ktore si nevedia v zivote nastavit pravidla, zasady... lebo ich zaklad existencie je za kazdu cenu byt vydata a mat deti.

@tamara20 hore hlavu to zvládneš, rodina ti snáď pomôže a toho debila si neber aj keby teraz chcel