icon

Ako zvládnuť situácie, keď muž rozosmieva dieťa?

Včera o 13:42

Čo by ste poradili v tejto situácii?
Žena si robí s dieťaťom úlohy, píšu slová, rátajú príklady, čítajú šlabikár. Dôjde muž a dieťa sa naňho pozrie a smeje sa, spraví niečo zlé prečíta niečo zlé muž sa na tom smeje, potom dieťa naschvál robí niečo zlé a nakoniec dostane záchvat smiechu a nedá sa ho ukľudniť, povie že tato ma rozosmieva. Tým pádom muž nemôže byť pri robení úlohy lebo dieťa sa nevie sústrediť keď tam on je. Alebo ďalší príklad muž uspava dieťa robí si zvuky blbosti a zas rozosmeje dieťa a nevie pri ňom zaspať. Ďalší príklad dieťa si niečo robí príklad tie úlohy a muž ho napomína pekne rovno sed, nehyb sa s nohou a podobne, na to dieťa sa nahnevá a povie mužovi choď preč nerozosmievaj ma. Toto sa deje poslednú dobu, aj pri hraní muž vydáva všelijaké zvuky robí blbosti a dieťa sa len smeje z neho.
Podľa mňa to vyzerá divno. Žena keď povie mužovi nech je normálny on nevie byť normálny.

pribinak
Včera o 13:44

Další deň by pomáhal pri úlohách otecko

doriiis
Včera o 13:46

Máš doma deti dve. Gratulujeme

anonym_cdb3db
Včera o 13:50

Tak takeho si si vzala. Nenormalneho, showmana. Predpokladam, ze Ta to na nom pritahovalo kedysi. Tak uz len naucit sa s tym zit 😉

tinka3435
Včera o 13:50

Mal by byť možno občas ticho ale nevidím na tom nič zlé.Moj robí tiež to isté najmä pri zaspavani a občas ma z neho ide poraziť ale na druhej strane radšej nech vidím moje deti sa smiať a byť šťastné ako by mali plakať

anonym_d40e1d
Včera o 13:52

@anonym_autor s dieťaťom by robil úlohy len otec

anna777115
Včera o 13:54

Kopla by som ho do riti a mohol by sa nabuduce realizovať pri deťoch on.

anonym_000e3d
Včera o 13:55

Prehanas. Mozno za tie ulohy by som ho sfukla s tym, ze este raz a uci sa s nim on. Ale pri uspavani? Pri hre? Nema pravo mat vztah so svojim synom aky chce? Pokial mu neublizuje…?

anonym_4356ef
Včera o 14:08

A doteraz bol aký ? Nebola toto práve jedna z vecí , prečo sa ti páčil a zobrali ste sa? Že nebol "normálny" 😁... nespravaj sa k nemu ako matka, ktorá na neho nakričí, aby bol normálny...ak si mu to už vysvetlila, že sa učíte a hrať sa budú si synom neskôr a on to nepochopil a stále syna vyrušuje, tak choď preč a nech sa s ním učí on...a ak ho rozblazni pred spaním, tak nech pri ňom zostane, až kým syn nezaspí...
Inak lepšie, ak muž dokáže syna rozosmiať, lebo niektorí otcovia vedia svoje deti len rozplakať...

sissy27
Včera o 14:18

@anonym_autor ved nech sa ucia spolu. Alebo este lepsie - nech sa dieta uci same a prinesie len skontrolovat ulohu ci preskusat, ja som nikdy nepochopila toto ucenie sa “s dietatom”. To iste zaspavanie - precitat rozpravku, pusu a dobru noc, je to skolak, nie kojenec.
A zvysok - nechaj ich, nech sa smeju, blaznia, uziju si jeden druheho. Este lepsie by bolo, keby si sa vedela smiat s nimi.

koniarova
Včera o 14:30

Strašný problém. Ďakuj za Bohu. A to píšem úprimne. Nie posmešne.

autor
Včera o 14:35

Pre mňa je to problém hlavne pri tom učení, toto som písala len niektoré činnosti, no skoro pri každom sa to deje, pri obliekaní keď ideme niekam, pri jedení a potom z toho vyplýva to že muž nevie nič robiť s dieťaťom. Horšie povedané dieťa ho má za šaša a nie za rodiča kto ho usmerní a dáva mu hranice.

koniarova
Včera o 15:03
@anonym_autor

Pre mňa je to problém hlavne pri tom učení, toto som písala len niektoré činnosti, no skoro pri každom sa to deje, pri obliekaní keď ideme niekam, pri jedení a potom z toho vyplýva to že muž nevie nič robiť s dieťaťom. Horšie povedané dieťa ho má za šaša a nie za rodiča kto ho usmerní a dáva mu hranice.

@anonym_autor ako sa chová dieťa,keď sa s ním učí muž?

kavasmliekom
Včera o 15:06

@anonym_autor aký problém, aby bol muž s tým dieťaťom sám? Nech sa s ním učí on, nech ho uspáva on. Atď. Ty si rob svoje.

sissy27
Včera o 15:07
@anonym_autor

@anonym_autor muz “nevie nic robit s dietatom” lebo ho nenechas, lebo ty mas svoju predstavu o tom ako je to spravne a inak to byt nemoze. Preco ich nenechas? Preco potrebujes mat nad nimi kontrolu?

autor
Včera o 15:24
@koniarova

@anonym_autor ako sa chová dieťa,keď sa s ním učí muž?

@koniarova Je nesústredeny a robí chyby keď je pri ňom muž.

januska12323
Včera o 15:55

Ale takým šašom sa nestal až po 6+ rokoch, nie?

vilma7
Včera o 18:19

Vieš čo, aj moj muz je deťom taký šašo a keď počujem ako sa dokážu z chuti veľakrát pri hre smiať, tak niekedy až závidím.. lebo ja som tá čo sa snaží vychovávať. Ale asi sa idem naučiť aj ja vychovávať so smiechom. Bude nám všetky veselšie.

vilma7
Včera o 18:22

Len go usmerni že aby vás pri učení narušil, a aj vysvetliť dieťaťu že ked si spravíte úlohy tak môže s tatkom šaškovať. Nie je nič krajšie ako detský smiech a veselo doma.

autor
Včera o 18:59
@januska12323

Ale takým šašom sa nestal až po 6+ rokoch, nie?

@januska12323 Práveže on takýto nebol to teraz poslednú dobu ale rok dozadu sa to začalo.

euka210
Včera o 19:05
@anonym_autor

@januska12323 Práveže on takýto nebol to teraz poslednú dobu ale rok dozadu sa to začalo.

@anonym_autor tak hladaj, co sa zmenilo, ze zmenil svoje spravanie

betulinka1
Včera o 19:20

@anonym_autor Ved sa ho spytaj, ze ked bol maly, tak ako sa ucili s mamou, ci bola prisna, ci mal prísneho otca. Mozno ma nejaku traumu a ked citi, ze je tlak na dieta, robi to co chcel aby spravil jeho otec. Hovorim z vlastnej skusenosti. Mala som prísnych oboch rodicov a neviem byt taka prisna na deti. Ked je prisny muz, tak normalne pociťujem uzkost. Dlho som to analyzovala, ze co sa deje. Potom som pochopila, ze sa mi vynárajú spomienky na moje detstvo, na to ako som to prezivala ako mala ja, ked sa na mna kričalo. Skus to pochopit najprv cez otazky na neho. Ked to pochopis, nebudes sa na neho tak hnevat a vies s tym pracovat.

autor
Včera o 20:57
@betulinka1

@anonym_autor Ved sa ho spytaj, ze ked bol maly, tak ako sa ucili s mamou, ci bola prisna, ci mal prísneho otca. Mozno ma nejaku traumu a ked citi, ze je tlak na dieta, robi to co chcel aby spravil jeho otec. Hovorim z vlastnej skusenosti. Mala som prísnych oboch rodicov a neviem byt taka prisna na deti. Ked je prisny muz, tak normalne pociťujem uzkost. Dlho som to analyzovala, ze co sa deje. Potom som pochopila, ze sa mi vynárajú spomienky na moje detstvo, na to ako som to prezivala ako mala ja, ked sa na mna kričalo. Skus to pochopit najprv cez otazky na neho. Ked to pochopis, nebudes sa na neho tak hnevat a vies s tym pracovat.

@betulinka1 Jemu sa rodičia nevenovali a školu preflakal neučil sa moc dobre. Mal voľnú výchovu, rodičia sa nezaujímali oňho.

viestta
Včera o 20:58
@anonym_autor

@anonym_autor tak nech sa "saso" uci s dietatom, aj nech ho uspava.
Okrem toho je fajn, ze ma s dietatom dobry vztah. Bud za to rada. Horsie by bolo keby ho ignoroval alebo by sa ho dieta balo.