icon

Ako zvládnuť sviatočnú návštevu svokra, ktorý je alkoholik?

Včera o 15:52

Ako mam prezit navstevu u svokra, ktory hlavne cez sviatky nasava? Bude mat mudre, zbytocne reci, bude rypat. Je mi to neprijemne. Idem tam kvoli muzovi a detom, ktore tam strazim.. Nik iny by pozor na ne nedal. Neznasam tie silacke reci a vycitky o vychove,.. Ano, nase deti su zivsie a nevedia obsediet pri svokrovych tv kanaloch..

pikachu999
Včera o 16:10

@anonym_autor nechoď

janinah
Včera o 16:21

Chodte,ale bud s detmi co najviac vonku.Bud na dvore alebo chodte na prechadzku po meste,pozvite aj svokra.Zrejme nepojde.Treba vymysliet strategiu aj ovca celá aj vlk sýty.

rozculena
Včera o 16:26

@anonym_autor niekto ti drží pištoľ pri hlave? Nech ide muž sám s deckami

spongebob1
Včera o 16:27

@anonym_autor Skus si uvedomit, ze keby nebolo svokra, nemas sucasneho manzela a tym padom deti.
Ved ked nechcu sediet pri televizii, hrajte spolocenske hry
Kazdy ma iny pohlad na vychovu deti, dufam, ze si spokojna s manzelom, aj svokor sa pricinil svojou vychovou.
Starsi pani byvaju ufrflani, jednym uchom dnu a druhym von. Neries. Prezijes zopar hodin a nerob z toho kovbojku.

anonym_e3bbea
Včera o 16:31

@anonym_autor svokra sa ako stavia k alkoholizmu?
dohodni s mužom akonáhle bude niekto pripitý, alebo mať opilecké reči dvíhate kotvy a idete domov

anonym_4aa035
Včera o 16:39

Mala by si ist, je to tvoja rodina

anonym_e1b8f2
Včera o 16:44
@anonym_4aa035

Mala by si ist, je to tvoja rodina

@anonym_4aa035 tak nech sa tá rodina aj správa a nechlasce

anonym_16a54a
Včera o 16:49

Ak uz musis ist, bud chod s deckami na prechadzku a ujde vam cas, alebo si vezmite z domu nejaku hru, zabavite sa tak ako by ste sa aj doma.

deti95060810
Včera o 16:54

pošli len manžela s deťmi. uvidíš ako to zvládne.

sashabb
Včera o 18:04

No ja neviem, ale tieto zaužívané zvyky "musíme" by ste už mohli prehodnotiť. Pokiaľ je svokor ochlasto, tak tam s deckami ani nechoď. Načo? načo sa na to potrebujú pozerať? lebo sa patrí ísť na návštevu? Naučte sa už hovoriť NIE.
Pošli tam chlapa samého ak tam potrebuje chodiť. Hotovo vybavené.

anonym_975ef2
Včera o 18:08

uplne ta chapem , mamin priatel ked si vypije vedie blbe reči je to proste sedlák ale to je aj ked nemá vypité
mne to ide na nervy aj mužovi ale zvykli sme si proste to prežijeme
nemá zmysel protirečiť aj tak si ide svoje
takže ho ignorujeme

autor
Včera o 18:26

Dakujem baby. Vezmem deti po hodine na prechadzku. Je dochodca. Ked nejde nikam autom, popija. A ked to prezenie, je najmudrejsi na svete. Vazim si ho ako otca mojho muza, ale vadi mi jeho spravanie a reci, ked je naliaty.😞

autor
Včera o 18:26
@anonym_975ef2

uplne ta chapem , mamin priatel ked si vypije vedie blbe reči je to proste sedlák ale to je aj ked nemá vypité
mne to ide na nervy aj mužovi ale zvykli sme si proste to prežijeme
nemá zmysel protirečiť aj tak si ide svoje
takže ho ignorujeme

@anonym_975ef2 je to hrozne, ze to musime znasat.😞

autor
Včera o 18:27
@anonym_16a54a

Ak uz musis ist, bud chod s deckami na prechadzku a ujde vam cas, alebo si vezmite z domu nejaku hru, zabavite sa tak ako by ste sa aj doma.

@anonym_16a54a dakujem za dobre rady.spravim to tak.👌

autor
Včera o 18:28
@anonym_e3bbea

@anonym_autor svokra sa ako stavia k alkoholizmu?
dohodni s mužom akonáhle bude niekto pripitý, alebo mať opilecké reči dvíhate kotvy a idete domov

@anonym_e3bbea ma ich rad.zil v tom.a mal tvrdu vychovu, nikdy neotvori usta...

autor
Včera o 18:29
@rozculena

@anonym_autor niekto ti drží pištoľ pri hlave? Nech ide muž sám s deckami

@rozculena aj tak tam malo chodime, raz za mesiac? Su sviatky,alkohol,.. nie, deti tam bezomna poslat nechcem..

mimikarol
Dnes o 07:32

Nešla by som nikde kde by bol aj opitý človek. Mne sa to tak neskutočne hnusí že rodina nerodina, nejdem. A bolo by mi fakt úplne jedno či je to člen mojej alebo mužovej rodiny

anonym_d1bb79
Dnes o 10:07
@anonym_autor

@rozculena aj tak tam malo chodime, raz za mesiac? Su sviatky,alkohol,.. nie, deti tam bezomna poslat nechcem..

@anonym_autor nešla by som tam, zavolala by som svokra na návštevu k nám a žiadny alkohol by sa nepodával