icon

Ako zvládnuť ťažký rok plný problémov?

12. okt 2024

Ahojte,

akosi na mna všetko dolahlo, je pomaly november a od zaciatku roka mozno bol 2 ci 3 januar ked sa spustili zdravotne problemy, niekedy sa bojim ci na mna nema niekto voodoo babiku, od januara velke bolesti chrbtice, vsetko co som mala rada pohyb, praca muselo ist bokom na par mesiacov, ked som sa vratila do prace aj s bolestami a nejak to rozdychala, mala som kolaps v praci a skoncila na urgente s arytmiou, medzi tym som rehabilitovala poskodenu platnicku, v tom obdobi mal nahly problem syn a rychlo sme vybavovali predoperacne a nasledovala operacia, velmi som sa o nho bala, ked uz prichadzalo leto a ja som si myslela, ze konecne je "po vsetkom" tesne pred dovolenkou som zistila, ze budem operovana tiez, medzi dovolenkou pracou, po praci sem tam urgent, ked sa nieco vyskytlo, zacala som byt uz strasne vycerpana, uz na jesen som sa citila velmi zle, po praci som si stale musela na niekolko hodin pospat a aby to nebolo malo, sa ozvali velke bolesti stavcov v krcnej chrbtici a zase lezim doma, citim, ze vobec nezijem, mam velke depresie z nekonciacich problemov a stracam zivotnu silu a nádej, je toho na mna privela a nenachadzam riesenie

Chcem sa opytat, ci taketo obdobia riesite meditaciami, alebo modlitbami, alebo ako...dakujem

Strana
z4
autor
13. okt 2024

@rawmamka samozrejme zvyknuti...preklep🙈 to ani neviem ako sa mi stalo, ze som takto napisala

rawmamka
13. okt 2024

Keby sa horšie nestávalo 😉🤗

Strana
z4