icon

Ako zvládnuť tlak rodiny na pohlavie dieťaťa?

maja210
26. mar 2024

Ahojte, chcem sa tu vyžalovat a vyliať si srdce :(.
Čakáme s manželom 2.babatko a ja radím čo to bude.
Máme prvého chlapčeka ktorý je úžasný, nadovšetko ho všetci lubime..je to taky mojkacik s každým.
No keď som bola tehotná uz s nim tak manželova rodina chceli dievčatko.. manžel je zo 4roch súrodencov a všetci sú chlapci..samozrejme ze chcú dievčatko...no teraz som tehotná a včera som sa dozvedela ze to bude opäť chlapček..manžel dúfa ze to bude dievčatko,pripravuje na to synčeka ze bude mat sestričku, z jeho rodiny o nátlaku na dievčatko aní nehovorím...
Na jednej strane aj ja (asi ako každá matka by si priala mat dievčatko) no na druhej strane si hovorím ze niesom povinná plniť túžby iných..dyncek chce bračeka aby mal s kým hrať futbal...neviem ako to oznámiť.. každý bude určite sklamaní..

Strana
z3
simca06022011
27. mar 2024

@mimi3008 tiez s tym nesuhlasim, ja som strasne chcela chlapca...

anita6666
27. mar 2024

Rodina nech navštívi detský domov a vyberie si dieťa dla svojich preferencií. Majú z čoho vyberať.

sidicek
27. mar 2024

Ja by som svokrovcom povedala , že sama som sklamaná z nich ,že mali 4 chlapcov a žiadne dievča🙂 takéto hlúposti by som vôbec neriešila a už vobec sa netrápila ,koho pohlavie môjho dieťaťa sklame

nat_alia
27. mar 2024

@maja210 Prosím vás to kde sme..nikomu nič nedlzite ani plodiť dievcata aby mal niekto druhy radosť..este by som hrdo oznamila ze cakam druheho syna ..vy za to nemozete , ze ake pohlavie sa z toho vykluje..proste je to tak ako to je a rodina nech sa s tym zmieri
Prajem vela stastia a HLAVNE nech je syn zdravy, to jedine je dôležité..

mariazatkova
28. mar 2024

@maja210 Nechápem ako to ty alebo hocikto iný môže ovplyvniť. Ako nerozumiem. Povedz im ze ked sa narodí tak hneď ho objednáš na operaciu aby mu pre operovali pohlavie... 🤦‍♀️. Akože mam dosť

nikushka8
28. mar 2024

Pokial viem, nie sme v stredoveku, aby sme nevedeli, ze za pohlavie moze muz, nie zena, cize aj keby si chcela, proste nedokazes v tomto plnit niecie tuzby. Je uplne jedno,co ma dieta medzi nohami, zdrave dieta je to najviac. U svokrovcov tiez mali blbe reci, ze druhe MUSI byt chlapec, tak som ich uzemnila, ze budu mat to, co si ich syn spravil 🙂)) dost zabralo a ja som v tom momente som vedela, ze to bude dievca. Tak ako viem, ze aj tretie by bolo dievca🙂 Blbe reci netreba pocuvat, mna dviha zo stolicky, ked niekto povie, ze dedo nie je dedo, lebo nema vnuka a babka babkou, lebo nema vnucku. S muzom by si mala tiez spravit poriadky, nech synovi netlaci do hlavy kaleraby a s kludom vsetkym oznamit, ze cakate zdraveho chlapceka a vyprdnut sa na to, co si myslia. Maju 4 synov, kazdy z nich si moze spravit dievca

mqkm
30. mar 2024

@maja210 ked ma bratov, ma to asi v genoch.. takze ty s tym vela nenarobis. Ale.. je Dr Jonas metoda (bol nominovany 2x na Nobelovu cenu, a vyzera ze tato metoda pomohla uz vela ludom; dokonca mne vypocet vysiel presne na den mojho oplodnenia - a to som nemohla viac ako 10r otehotniet, a aj to vyzera na to pohlavie) a tam ti vypocita presne ktory den treba spolodit urcite pohlavie, a vacsinou to vyhazda. Mozno to tretie bude dievcatko <3 https://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonaso... https://www.centrumjonas.com/en/dr-jonas

30katrusa40
30. mar 2024

@maja210 hlavne je aby bolo zdravé. Na ostatné sa vykašli. Manžel to zvládne a ostatná rodina ti môže byť u zadku. U nás to bolo zase opačne bolo stále dievčatá. Ja mám tiež prvé dievča druhé je chlapec no má postihnutie. Takže áno ani to rodina nie je šťastná. Ale ja sa na nich môžem vykašľať. Podstatné je zdravie a nie pohlavie.

maja210
autor
Autor odpoveď zmazal
maja210
autor
4. apr 2024

ojte...ďakujem kraasnee za vaše krásne správy 🙂 rodine sme to už oznámili a olu svokry sa mi zdvihol tlak..keďže manžel povedal uz skôr svojmu bratovi tak ten to vyzvonil svojej mame takže vtedy jej rekaciu neviem ale keď sme sa teraz cez sviatky rozprávali o bábätku ze xhlapcek atd..tak len zapotila: no hej viem ze chlapec..to na mňa nikto nemysli zeby bolo aj dievča nie???
No a mňa vtedy skoro vystrelo, tak jej hovorím ze ja som rada ze je to chlapcek skrz aj môjho synčeka ze on chce stále bračeka.. a ona mi nato len:noo ja som zvedavá co budeš hovoriť keď budu mat 18 a budú ti po krčme chodiť..
A mne to už vtedy nedalo tlak som mala asi 220 tak som jej len povedala ze ako vychovas tak máš...postavila a odišla som preč z izby....

ailiba
4. apr 2024

@maja210 dobre si to zvladla. Nie si povinna plnit ich sny... Ich to prejde a ak nie, tak je to im na skodu. Aj ja, mam dvoch chlapcov a je to super❤️

leidin
16. júl 2024

Vieš čo je mi ľúto, že svet je plný netaktných arogantných ľudí, čo kašlú na to, jak sa majú chovať. Je to proste vrcholne neslušné rozprávať také nevhodné veci, akože proste musí to byť dievča a pod. A ešte horšie že celá tá skupina si navzájom hovorí, že sú normálni. Spoločnosť je chorá a vytvára samé duševné choroby kvôli egoizmu. Pozerajú len na to, jak sa cítia oni, vyberú si niekoho, kto nie je bezohľadný had a ten trpí. Ničím ich nešetri, necíť sa blbo, bojuj za seba a dôstojnosť, za svoje ľudské práva. Povedz im: čo si to dovoľuješ? Si chorý na hlavu? To je to, čo si zaslúžia, nie aby ty si spytovala svedomie.

som_realistka
16. júl 2024

Na mňa tu nikto nemyslí, že by bolo dievča? ty kks, odpadnem. 🙂 Lebo Ty si môžeš vybrať 🙂🙂🙂 Fakt, niektoré svokry asi vekom osprostievajú.

sisska96
16. júl 2024

Možno tretie bude dievča 🤷🏻‍♀️

suezana
4. jan 2025

@sisska96 vidím, že už staršia diskusia, ale nedá mi. Mať takú svokru, tak radšej tých chlapcov. Veď by jej to dievčatko ani nevrátila 🙈🙈🙈

maja210
autor
4. jan 2025

@suezana popravde? Mam 2 krásnych zdravých chlapcekov...drobček sa narodil v lete a doteraz neboli schopní prísť ho ani len pozrieť...na krstiny aní neprisli..okrem krstného s manželkou

suezana
5. jan 2025

@maja210 to ma mrzí, nedá sa to pochopiť 🫤🫤

ibatanecnica
5. jan 2025

@maja210 aky tlak kriste pane. Ved co ste splodili to bude. To sa da prikazat.ake pohlavie porodit? Kaslala by som.na tie reci. Len nech je to zdrave

lauricka
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3