Ako zvládnuť život na ulici po rozchode?
Ahojte, mám 21 rokov a bola som 5 rokov vo vzťahu. Moje detstvo bolo veľmi ťažké, rodičia po smrti a vychovaná v podstate nikým. Musela som formovať svojho človeka ja sama. V 18 sme spolu začali bývať, ja som študovala, on je o 3 roky starší a už bol v práci. Všetko bolo pekné ale posledný rok to šlo dolu vodou, začal by agresívny a podobne. Rozišiel sa so mnou a dal mi 2 týždne na to, aby som odišla. Ja som prerušila štúdium na vš a išla som si rýchlo hľadať robotu. Aj som ju našla ale dnes som dostala telefonát, že do soboty musím vypadnúť inak zavolá políciu a bude to riešiť súdne. Nemám kamarátov a ani rodinu, takže ulici sa nevyhnem. Je tu niekto kto má skúsenosti ako sa to dá zvládnuť? Bojím sa, že na ulici ostanem už navždy, ako budem chodiť do práce neosprchovaná.. úprimne už ma napadlo či by nebolo jednoduchšie celý tento môj život len ukončiť a dúfať, že ten nový bude lepší. Bola by som veľmi vďačná za hocijakú radu, žiaľ nemám ani euro, všetko čo som dostávala som dávala jemu na stravu a bývanie. Nezabezpečila som sa doatatočne a teraz za to aj zaplatím to viem, ale ak by ste mali rady ako sa to dá zvládnuť na ulici tak budem vďačná. 🙂
Ponúkajú firmy aj robotu z ubytovaním a týždenne zálohy skús také niečo pozrieť
Este je to aktualne, alebo uz si sa rozbehla v zivote? 🙂
Este je to aktualne, alebo uz si sa rozbehla v zivote? 🙂
@julialeffer Ešte pred rokom písala že si našla prácu a neviem ako sa jej darí momentálne.

@vevebono už písala že ju niekde zobrali, ubytovanie má.