Aký je dôvod, že sa rodina spojila proti mne?
Žena si našla konicka,a odvtedy ide všetko dolu vodou.Vsetok svoj voľný čas a energiu začala investovať tam,a mne sa prestala úplne venovať.Doma chladná bez energie,tam vysmiata ,milá plná energie.
Marek s vrkocmi, nepoznáme podrobnosti, takže ďakujeme za oznam.
@anonym_101ec6 už som napísal
si sa chcel len vystazovat alebo chces aj poradit. Ak chces poradit, musis napisat viac. Ako ste doteraz vychadzali ? Co ste mali spolocne a uz nemate ? Ako ste spolu travili cas ? Akeho ma konicka ? Tebe sa prestala venovat a ty sa stale rovnako venujes jej ?
Pýtala som sa raz psychológa, či je možné aby jeden z rodičov poštval dospelé deti proti tomu druhému. Povedal mi, že to nie je možné, ak s ním deti mali od malička láskyplný a pevný vzťah.
si sa chcel len vystazovat alebo chces aj poradit. Ak chces poradit, musis napisat viac. Ako ste doteraz vychadzali ? Co ste mali spolocne a uz nemate ? Ako ste spolu travili cas ? Akeho ma konicka ? Tebe sa prestala venovat a ty sa stale rovnako venujes jej ?
@marek49
@zuzikak normálne manzelstvo,kým neprišiel koníček pred tromi rokmi a posledný rok sa to extrémne zhorsilo,odmietanie v posteli,chlad ignorácia,žiadne trávenie spoločného času,žiadne,že ako sa máš,aký si mal deň,nič proste.ked som to začal riešiť my nakoniec povedala že už ma nemiluje a že sa vytratila iskra a eroticno
@marek49
@zuzikak normálne manzelstvo,kým neprišiel koníček pred tromi rokmi a posledný rok sa to extrémne zhorsilo,odmietanie v posteli,chlad ignorácia,žiadne trávenie spoločného času,žiadne,že ako sa máš,aký si mal deň,nič proste.ked som to začal riešiť my nakoniec povedala že už ma nemiluje a že sa vytratila iskra a eroticno
@marek49 no však Ti povedala čo je vo veci. Nebavis ju už.
Pýtala som sa raz psychológa, či je možné aby jeden z rodičov poštval dospelé deti proti tomu druhému. Povedal mi, že to nie je možné, ak s ním deti mali od malička láskyplný a pevný vzťah.
@zuzitko74 no neviem čo sa stalo,lebo som sa im od malička vsetko venoval, všetko som pre nich robil ,tak neviem čo sa stalo
to musi byt mlady kon 🙂
@marek49
@marek49 A čo si urobil preto aby sa také čosi vôbec nestalo? Venoval si sa predtým aj ty žene? Alebo si sa prebudil, až sa ona prestala venovať tebe?
@marek49 no však Ti povedala čo je vo veci. Nebavis ju už.
@personality ako zrazu po 20 rokoch,keď si našla koníček??
@marek49
@marek49 normálne manželstvo podľa teba. otázne je, čo by povedala ona, či sa náááááhodou tých 20r necítila len ako slúžka, kuchárka, opatrovateľka, taxikárka, upratovačka, ktorá má na seba presne nula času a všetku energiu venuje rodine a domácnosti. A keď deti konečne dospeli, tak si našla čas aj na seba a svoje hobby a pán manžel je v šoku, lebo čakal, že bude zase na prvom mieste on...
@marek49
@marek49
Tento problém mala tvoja žena už aj pred "koničkom" len si si to nechcel všimnúť. Pokiaľ sú aj deti na jej strane, bol si buď slepí alebo neochotny počúvať ju, čo je zle. Dospelé decká nekúpiš čokoládou aby boli na matkinej strane len tak zo srandy.
Nádych, bych a pohni rozumom, pouvazuj čo sa stalo pred jej hoby.
@marek49 zabudni na "koníček ". Ten nespôsobil nič. Problém je inde. A fakt, že si myslíš, ze je to spôsobené novým koníčkom je len dôkazom ako zle čítaš situáciu. Možno aj čiastočne príčinou rozpadu vášho vzťahu...
@marek49 ona si nenašla len koníček,ale aj nového koníka...
@marek49 normálne manželstvo podľa teba. otázne je, čo by povedala ona, či sa náááááhodou tých 20r necítila len ako slúžka, kuchárka, opatrovateľka, taxikárka, upratovačka, ktorá má na seba presne nula času a všetku energiu venuje rodine a domácnosti. A keď deti konečne dospeli, tak si našla čas aj na seba a svoje hobby a pán manžel je v šoku, lebo čakal, že bude zase na prvom mieste on...
@sissy27 😃áno presne tak
@anonym_4c721c však veď jasné že áno píšem ,normálne funkčné manzelstvo
@marek49 Neverím, často je to tak, ako napísala sissy27... teraz si sa zobudil. Neverím, že si bol ku nej milý, štedrý a láskavý, že si doma pomáhal atď. A ona by sa takto z ničoho nič od teba odvrátila. Vždy keď je problém vo vzťahu, môžu za to obaja.
Ako sa proti tebe spojila s detmi, nechapem

Marek s vrkocmi, nepoznáme podrobnosti, takže ďakujeme za oznam.