icon

Aký je dôvod, že sa rodina spojila proti mne?

marek49
3. júl 2026
anonym_803032
3. júl 2026

Skôr si myslím, že sa začala nudiť v živote
Teraz je plna energie, nového záujmu a deti na ňu zrazu pozerajú inak
A na teba ako na starého paprdu co poznajú od hlavy po päty...nuda
Je to zlé?no...ako sa to vezme
Niekto sa zmení a zmení sa s tým vzťah
Miesto partaka do života sa stanes koleso navyše lebo všetky úlohy rodinne si splnil a už ide len o to osobné svoje Ja šťastie
Otázka je čo sa s tým dá urobiť
Tvrdi, že už ta nemiluje, vážny dôvod nevieš iba to, že to ochladlo
Otázka je či zamrzlo alebo iba ochladlo
Pre deti možno teraz niesi zaujimavy ale si ich istota,vedia akého ťa maju
Možno by to chcelo osviežiť vzťah s nimi...ale ajtak su dospelí, takže moc toho nevymyslis,iba byt im hlavne opora

marek49
autor
3. júl 2026
@tilly

Čo je ten koníček?

@tilly spoločná turistika

anonym_4c721c
3. júl 2026
@marek49

@marek49 A prečo nejdeš s nimi? Či nechcú ťa vziať do partie?

haley7897
3. júl 2026
@marek49

@marek49 na turistiku by ste mohli chodiť spolu. Otázka je;
a. Ci by si sa chcel pridať
b. Ci by ona chcela aby si sa pridal.

Ak je odpoveď na 'b' NIE, vies, ze problem nieje nový koníček...

marek49
autor
3. júl 2026
@anonym_803032

Skôr si myslím, že sa začala nudiť v živote
Teraz je plna energie, nového záujmu a deti na ňu zrazu pozerajú inak
A na teba ako na starého paprdu co poznajú od hlavy po päty...nuda
Je to zlé?no...ako sa to vezme
Niekto sa zmení a zmení sa s tým vzťah
Miesto partaka do života sa stanes koleso navyše lebo všetky úlohy rodinne si splnil a už ide len o to osobné svoje Ja šťastie
Otázka je čo sa s tým dá urobiť
Tvrdi, že už ta nemiluje, vážny dôvod nevieš iba to, že to ochladlo
Otázka je či zamrzlo alebo iba ochladlo
Pre deti možno teraz niesi zaujimavy ale si ich istota,vedia akého ťa maju
Možno by to chcelo osviežiť vzťah s nimi...ale ajtak su dospelí, takže moc toho nevymyslis,iba byt im hlavne opora

@anonym_803032 no super si to napísal ,takže akože teraz sa stým mám zmieriť a nechať to tak,a žiť takto ďalej spolu pod jednou strechou ešte x roku,alebo mám robiť? Nechať ju nech si robí čo chce a ja akože čo??

marek49
autor
3. júl 2026
@haley7897

@marek49 na turistiku by ste mohli chodiť spolu. Otázka je;
a. Ci by si sa chcel pridať
b. Ci by ona chcela aby si sa pridal.

Ak je odpoveď na 'b' NIE, vies, ze problem nieje nový koníček...

@haley7897 problém je že by som nezvládol ,tie ich dosť náročné túry,a to je tiež problém

tilly
3. júl 2026
@marek49

@marek49 veď turistika je super. Zamakaj a chod s nimi.

anonym_803032
3. júl 2026
@marek49

@anonym_803032 no super si to napísal ,takže akože teraz sa stým mám zmieriť a nechať to tak,a žiť takto ďalej spolu pod jednou strechou ešte x roku,alebo mám robiť? Nechať ju nech si robí čo chce a ja akože čo??

@marek49 otázka je čo sa s tým sa urobiť
Pytal si sa jej?
Kondička sa dá nadobudnúť,len či aj chces sa k tomu pridat,ak by mali záujem

haley7897
3. júl 2026
@marek49

@haley7897 problém je že by som nezvládol ,tie ich dosť náročné túry,a to je tiež problém

@marek49 a teda očakávaš, ze bude doma sedieť s tebou a držať ta za ruku? Ake mas koníčky ty?

marek49
autor
3. júl 2026
@tilly

@marek49 veď turistika je super. Zamakaj a chod s nimi.

@tilly ja viem skúšal som párkrát,ale ja nemám také tento ,kondičku,strach s výšok a podobne

anonym_4c721c
3. júl 2026
@marek49

@marek49 A aký je dôvod? Prečo by si to nezvládol? Máš nejaké zdravotné problémy, alebo obezitu? Ak iba to, tak na sebe zamakaj. Podľa mňa ti ukazujú smer akým sa s nimi môžeš vydať, aby ste mohli normálne zdravo žiť v zdravom vzťahu.

marek49
autor
3. júl 2026
@haley7897

@marek49 a teda očakávaš, ze bude doma sedieť s tebou a držať ta za ruku? Ake mas koníčky ty?

@haley7897 ja mám koníček hubarcenie,plávanie,motorky,auta

anonym_4c721c
3. júl 2026
@marek49

@tilly ja viem skúšal som párkrát,ale ja nemám také tento ,kondičku,strach s výšok a podobne

@marek49 Aha, takže aj toto sa dá prekonať. Stačí zájsť k odborníkovi a on ťa posunie a prevedie, takéto veci sa dajú cez terapie riešiť. Len to by si ozaj musel chcieť. Verím, keby videla žena záujem, že by ťa v tom podporila.

sulavikova
3. júl 2026
@marek49

@marek49 ale veď dôležitý je base camp. Kam sa vrátia, kto a čo ich tam čaká: parádna večera, vínko vo vírivke, masáže… etc.

anonym_a0fcea
3. júl 2026

Nazvala by som to kríza stredného veku. A áno, po 20.rokoch mám aj ja koníček, aj môj muž🙈 nájdi si aj ty🤷‍♀️

anonym_c53681
3. júl 2026
@marek49

@marek49 zober sabatikaL🤣 ako maju japonci Karosi maju aj speci nazov pre zmiznutie... Pripadne, mas nejaku ziadanu profesiu, nieco si najdi a hybaj... Zena sa bude harat na turistike, ty ber prachy a vypadni a skus to stylovo, natajnasa...

anonym_e8f06a
3. júl 2026
@marek49

Žena si našla konicka,a odvtedy ide všetko dolu vodou.Vsetok svoj voľný čas a energiu začala investovať tam,a mne sa prestala úplne venovať.Doma chladná bez energie,tam vysmiata ,milá plná energie.

@marek49 tak aj ty si nájdi nejaku kobylku a budete si kvit

sissy27
3. júl 2026
@marek49

@marek49 aha, takze ty mozes mat konicky (predpokladam, ze si sa im venoval aktivne aj pocas poslednych 20 rokov) a ked si ona konecne nejaky nasla, tak je zle, lebo ty nevladzes, ty sa bojis… a stale mas pocit, ze je problem v nej, ano?

biba_18
3. júl 2026
@sissy27

@marek49 aha, takze ty mozes mat konicky (predpokladam, ze si sa im venoval aktivne aj pocas poslednych 20 rokov) a ked si ona konecne nejaky nasla, tak je zle, lebo ty nevladzes, ty sa bojis… a stale mas pocit, ze je problem v nej, ano?

@sissy27 presne tak, on sa koníčkom venoval aj predtým?

anonym_8667d4
3. júl 2026

@marek49 úplne bežné my máme teraz po 25 r krízu aku ešte nikdy a reálne uvažujem, že to chcem ukončiť, lebo žiadna hádka nemá koniec kde by sme sa na niečom dohodli.Nemusis tak žiť, keď ťa nemá rada navrhni rozvod hneď si premysli čo chce v určitom veku začínať sama, deti za chvíľu odídu a riešiť bytovú otázku.

anonym_9897fc
3. júl 2026

@marek49 u nas sa to deje tiez uz niekolko mesiacov. s tym rozdielom, ze ja som ta zena (nie tvoja). chces vediet dovod?
1. vzdy ma bavilo tvorit, vyjadrovat svoje citenie na papieri.
2. deti uz nie su vo veku, kedy potrebuju moju neustalu pritomnost.
3. je normalne ze kazdy z manzelov ma aj svoje vlastne zaluby, nie sme jednovajecne dvojcata ani spojeni pupocnou snurou.

a este nieco ti prezradim - rada by som svoj volny cas rozdelila medzi manzela, deti a moje konicky, ale manzel o to nestoji a celkovo mam pocit, ze vo vztahu s nim ja len davam a davam uz dlhe roky a nedostavam za to nic. uplne nic. uz som sa unavila doslova "zobrať" o jeho pozornost starostlivostou, rozhovormi, pritulenim sa... venujem sa svojim konickom, tam aj davam (nakup potrebneho vybavenia), ale aj dostavam - radost, ked sa mi nieco podari, napatie a vyzvu zlepsit sa, naucit sa nieco nove, ked vysledok nezodpoveda mojmu ocakavaniu... a ano, casto sa pri svojich konickoch usmievam, rozpravam sa o nich s druhymi ludmi, zblizili ma s par ludmi (to robia spolocne zazitky).

odporucam ti:
1. nechat manzelke priestor sa realizovat aj cez konicky (ano, zena dokaze viac ako varit, prat a upratovat)
2. viac ju ocenovat, chvalit a zaujimat sa o nu, o jej den, ci zazila nieco zaujimave, akych zakaznikov dnes mala v praci atd... (zase nie ako vysluch)
3. zaujimat sa aj o jej konicky, pripadne si vsimat, co na ne potrebuje a potesit ju v hociktory obycajny den mozno aj malickostou co na svoje konicky vyuzije, ze si videl nieco vo vyklade a spomenul sisi na nu, ze to by ju potešilo...
4. najst si aj ty konicek, mozno aj vlastny, ale snazit sa aj nieco take, co viete robit pravidelne spolu, inline korculovanie, turistika, spolocne prechadzky so psom,... hocico.

a ver tomu, ze potom sa bude usmievat a bude stastna aj s tebou. skratka aby mala pocit, ze ti na nej zalezi, ze vo vztahu nie je ona vzdy tou, co len dava a nedostava nic (nie, peniaze, co zarobis sa nerataju, jedine ze by si tahal celu domacnost financne ty. predpokladam ale, ze aj ona prispieva na chod domacnosti financne).

anonym_4260ed
3. júl 2026
@marek49

@zuzitko74 no neviem čo sa stalo,lebo som sa im od malička vsetko venoval, všetko som pre nich robil ,tak neviem čo sa stalo

@marek49 a zisťoval si či to čo za všetko považuješ ty je to čo je aj pre ňu všetko? Lebo ona mohla chcieť niečo iné a ty si si išiel svoje. Ak to bolo materiálne zabezpecenie bez tvojej pritomnosti to ženám nestačí. Tak si našla náplň života inde.

anonym_f3f28c
3. júl 2026

Neostala by som s clovekom ktory ma už nemiluje.Jasne ti to povedala.Navrhni rozhovor, ak treba poradnu.Odcudzili ste sa a bud na vztahu zamakáte obaja alebo budete zit ako spolubyvajuci.A tak nechce nikto v živote skoncit.

anonym_2ad23a
3. júl 2026

toto musíš vyriešiť s manželkou. sadnúť si a v kľude porozprávať

anonym_97d8a4
3. júl 2026
@marek49

@anonym_4c721c však veď jasné že áno píšem ,normálne funkčné manzelstvo

@marek49 môj ex si tiež myslel, že mame normálne funkčne manželstvo… lebo keď som sa sťažovala, plakala, prosila, tak ma odohnal ako muchu, že mám asi krámy… bol celkom prekvapený, keď som mu jedného dňa povedala, že s ním končím.

danielahamar
3. júl 2026

Ten druhy je lepší a zábavnejší ako ty a máš odpoved

anonym_54f550
3. júl 2026

precitaj knihu pusti si jeho podcasty tvoja zena je na odchode od teba, citovo sa odputava
https://www.mmbartosovi.cz/product/labute-na-na...

zuzikak
3. júl 2026

ak zena uz vo vztahu nechce pokracovat tak to nie je rozhodnutie zo dna na den. Ona sa odpoutava pomaly a postupne. Ak ti povie, ze uz ta nemiluje tak to je konecna zrejme. Ono nez na to prisla tak to chvilu trvalo. Ak si si nic nevsimol tak potom zial to je slepota z beznej rutiny. Asi ani predtym ste sa velmi nerozpravali, nepovedala, ze je s niecim problem alebo si ju nepocuval. Ja neviem - nepoznam vas. Otazka je teraz co s tym. Mal by si sa s nou porozpravat ako chce tuto situaciu riesit. Vo vasom pripade rozvod mozno padne vhod obom. Je to lepsie ako sa drzat na silu vo vztahu, ktory uz jednoducho nefunguje. Co sa tyka deti nerozumiem ako su proti tebe ? Kolko maju rokov ? Preco by boli proti tebe ? Ak su dospeli tak ich len tak nenahovoris a nenaockujes proti druhemu rodicovi. Maju vlastne oci, rozum a vnimanie. Porozpravaj sa s nimi jednotlivo. Musis im ukazat cestu ustretovosti- chces byt im na blizku a mas ich rad tak nech ti povedia co maju na srdci lebo si sa vzdy snazil im venovat. Mozno oni to vnimaju inak. Ak pojdete so zenou od seba, zachran aspon dobre vztahy s detmi.

anonym_fecbf4
3. júl 2026

Ty si mal 20 rokov 5 stabilnych konickov a bolo to stabilne a stastne manzelstvo. Ona ma 3roky jeden konicek a vsetko je na hovno😂😂😂😂😂 ty si iny narcis. Hlavne, ze nebol ziadny problem a ty si vzdy pomahal. No aspon si doma nezavadzal - to hej

personality
3. júl 2026
@marek49

@marek49 ak si aj v živote taký dilino, ako tu, že si ani pohlavie nevies nastaviť, tak sa jej vôbec necudujem