icon

Aký je dôvod, že sa rodina spojila proti mne?

marek49
3. júl 2026
Strana
z3
anonym_101ec6
3. júl 2026

Marek s vrkocmi, nepoznáme podrobnosti, takže ďakujeme za oznam.

beata_k
3. júl 2026

@marek49 A preco? Co je dovod?

marek49
autor
3. júl 2026

Žena si našla konicka,a odvtedy ide všetko dolu vodou.Vsetok svoj voľný čas a energiu začala investovať tam,a mne sa prestala úplne venovať.Doma chladná bez energie,tam vysmiata ,milá plná energie.

marek49
autor
3. júl 2026
@anonym_101ec6

Marek s vrkocmi, nepoznáme podrobnosti, takže ďakujeme za oznam.

@anonym_101ec6 už som napísal

anonym_101ec6
3. júl 2026
@marek49

@anonym_101ec6 už som napísal

@marek49 veľa nie.

zuzikak
3. júl 2026

si sa chcel len vystazovat alebo chces aj poradit. Ak chces poradit, musis napisat viac. Ako ste doteraz vychadzali ? Co ste mali spolocne a uz nemate ? Ako ste spolu travili cas ? Akeho ma konicka ? Tebe sa prestala venovat a ty sa stale rovnako venujes jej ?

haley7897
3. júl 2026
@marek49

Žena si našla konicka,a odvtedy ide všetko dolu vodou.Vsetok svoj voľný čas a energiu začala investovať tam,a mne sa prestala úplne venovať.Doma chladná bez energie,tam vysmiata ,milá plná energie.

@marek49 a si si istý, ze to začalo novým koníčkom...?

zuzitko74
3. júl 2026

Pýtala som sa raz psychológa, či je možné aby jeden z rodičov poštval dospelé deti proti tomu druhému. Povedal mi, že to nie je možné, ak s ním deti mali od malička láskyplný a pevný vzťah.

marek49
autor
3. júl 2026
@zuzikak

si sa chcel len vystazovat alebo chces aj poradit. Ak chces poradit, musis napisat viac. Ako ste doteraz vychadzali ? Co ste mali spolocne a uz nemate ? Ako ste spolu travili cas ? Akeho ma konicka ? Tebe sa prestala venovat a ty sa stale rovnako venujes jej ?

@marek49
@zuzikak normálne manzelstvo,kým neprišiel koníček pred tromi rokmi a posledný rok sa to extrémne zhorsilo,odmietanie v posteli,chlad ignorácia,žiadne trávenie spoločného času,žiadne,že ako sa máš,aký si mal deň,nič proste.ked som to začal riešiť my nakoniec povedala že už ma nemiluje a že sa vytratila iskra a eroticno

personality
3. júl 2026
@marek49

@marek49
@zuzikak normálne manzelstvo,kým neprišiel koníček pred tromi rokmi a posledný rok sa to extrémne zhorsilo,odmietanie v posteli,chlad ignorácia,žiadne trávenie spoločného času,žiadne,že ako sa máš,aký si mal deň,nič proste.ked som to začal riešiť my nakoniec povedala že už ma nemiluje a že sa vytratila iskra a eroticno

@marek49 no však Ti povedala čo je vo veci. Nebavis ju už.

marek49
autor
3. júl 2026
@zuzitko74

Pýtala som sa raz psychológa, či je možné aby jeden z rodičov poštval dospelé deti proti tomu druhému. Povedal mi, že to nie je možné, ak s ním deti mali od malička láskyplný a pevný vzťah.

@zuzitko74 no neviem čo sa stalo,lebo som sa im od malička vsetko venoval, všetko som pre nich robil ,tak neviem čo sa stalo

anonym_09e5f7
3. júl 2026

to musi byt mlady kon 🙂

anonym_4c721c
3. júl 2026
@marek49

@marek49

@marek49 A čo si urobil preto aby sa také čosi vôbec nestalo? Venoval si sa predtým aj ty žene? Alebo si sa prebudil, až sa ona prestala venovať tebe?

marek49
autor
3. júl 2026
@personality

@marek49 no však Ti povedala čo je vo veci. Nebavis ju už.

@personality ako zrazu po 20 rokoch,keď si našla koníček??

tilly
3. júl 2026

To je tá z fitka?

sissy27
3. júl 2026
@marek49

@marek49

@marek49 normálne manželstvo podľa teba. otázne je, čo by povedala ona, či sa náááááhodou tých 20r necítila len ako slúžka, kuchárka, opatrovateľka, taxikárka, upratovačka, ktorá má na seba presne nula času a všetku energiu venuje rodine a domácnosti. A keď deti konečne dospeli, tak si našla čas aj na seba a svoje hobby a pán manžel je v šoku, lebo čakal, že bude zase na prvom mieste on...

tilly
3. júl 2026
@anonym_09e5f7

to musi byt mlady kon 🙂

@anonym_09e5f7 no veď koníček 😅

marek49
autor
3. júl 2026
@anonym_4c721c

@marek49 A čo si urobil preto aby sa také čosi vôbec nestalo? Venoval si sa predtým aj ty žene? Alebo si sa prebudil, až sa ona prestala venovať tebe?

@anonym_4c721c však veď jasné že áno píšem ,normálne funkčné manzelstvo

svetlonos
3. júl 2026
@marek49

@marek49

@marek49
Tento problém mala tvoja žena už aj pred "koničkom" len si si to nechcel všimnúť. Pokiaľ sú aj deti na jej strane, bol si buď slepí alebo neochotny počúvať ju, čo je zle. Dospelé decká nekúpiš čokoládou aby boli na matkinej strane len tak zo srandy.
Nádych, bych a pohni rozumom, pouvazuj čo sa stalo pred jej hoby.

haley7897
3. júl 2026
@marek49

@marek49 zabudni na "koníček ". Ten nespôsobil nič. Problém je inde. A fakt, že si myslíš, ze je to spôsobené novým koníčkom je len dôkazom ako zle čítaš situáciu. Možno aj čiastočne príčinou rozpadu vášho vzťahu...

tilly
3. júl 2026

Čo je ten koníček?

anonym_eefe02
3. júl 2026
@marek49

@marek49 ona si nenašla len koníček,ale aj nového koníka...

marek49
autor
3. júl 2026
@sissy27

@marek49 normálne manželstvo podľa teba. otázne je, čo by povedala ona, či sa náááááhodou tých 20r necítila len ako slúžka, kuchárka, opatrovateľka, taxikárka, upratovačka, ktorá má na seba presne nula času a všetku energiu venuje rodine a domácnosti. A keď deti konečne dospeli, tak si našla čas aj na seba a svoje hobby a pán manžel je v šoku, lebo čakal, že bude zase na prvom mieste on...

@sissy27 😃áno presne tak

haley7897
3. júl 2026
@marek49

@marek49 funkčné možno z tvojho pohľadu...

marek49
autor
3. júl 2026
@haley7897

@marek49 zabudni na "koníček ". Ten nespôsobil nič. Problém je inde. A fakt, že si myslíš, ze je to spôsobené novým koníčkom je len dôkazom ako zle čítaš situáciu. Možno aj čiastočne príčinou rozpadu vášho vzťahu...

@haley7897 tak čo teda,za tým môže byť?

anonym_4c721c
3. júl 2026
@marek49

@marek49 Neverím, často je to tak, ako napísala sissy27... teraz si sa zobudil. Neverím, že si bol ku nej milý, štedrý a láskavý, že si doma pomáhal atď. A ona by sa takto z ničoho nič od teba odvrátila. Vždy keď je problém vo vzťahu, môžu za to obaja.

haley7897
3. júl 2026
@marek49

@haley7897 tak čo teda,za tým môže byť?

@marek49 ja vás nepoznám. Takže tu nejdem fabulovat story. Co tak otvorená komunikácia? S kľudom a otvorenou mysľou vypočuť toho druhého...

anonym_ccc136
3. júl 2026

Ako sa proti tebe spojila s detmi, nechapem

marek49
autor
3. júl 2026
@anonym_eefe02

@marek49 ona si nenašla len koníček,ale aj nového koníka...

@anonym_eefe02 to by bol ten lepší prípad ,to by som aspoň pochopil,že prečo,ale nik iný tam neni

marek49
autor
3. júl 2026
@haley7897

@marek49 ja vás nepoznám. Takže tu nejdem fabulovat story. Co tak otvorená komunikácia? S kľudom a otvorenou mysľou vypočuť toho druhého...

@haley7897 všetko som skúšal nič stým nechce robiť jej to takto vyhovuje

Strana
z3