Aký je ideálny vzťah so svokrovcami?
Aký je za vás ideálny vzťah so svokrovcami, ak sa ale nestretávate?
Tak ak sa nestretávate, tak asi žiadny. Aký vzťah s nimi môžeš mať keď sa nestretávate?
@anonym_d94313 myslím keď sa pri istých príležitostiach musíte stretnúť
taky, ze som prerusila uz aj tie povinne stretnutia s nimi a chodia tam len manzel a deti
@anonym_d94313 myslím keď sa pri istých príležitostiach musíte stretnúť
@anonym_autor tak ja mám so svokrovcami lepší vzťah ako s vlastnými rodičmi, dokážeme sa rozprávať hodiny pri víne, voláme si pravidelne so svokrou, proste ako noví rodičia. Takže toto je asi za mňa ideálny vzťah. Keď sa vieš uvoľniť pri nich a úprimne porozprávať
Lebo my máme vzťah taký, že vždy tak raz do týždňa manžel vzal deti a šli tam na tie dve hodinky, ale teraz je manžel mimo a potrebujem proste ich pomoc
Lebo my máme vzťah taký, že vždy tak raz do týždňa manžel vzal deti a šli tam na tie dve hodinky, ale teraz je manžel mimo a potrebujem proste ich pomoc
@anonym_autor a??
@anonym_autor nestretávame sa a ani keby traktory padali by som ich nepoprosila o pomoc
Zavolám a zaplatím opatrovateľke radšej
Ak sme raz za 2 roky na spolocenskej akcií zoči voči , pozdravime sa a po oslave sa zas dva roky nevidíme
Tam nejde o stráženie. Boli sme na dovolenke, ja som ostala s mladšou dcérou v nemocnici a manžel išiel so staršou domov. Potreboval ísť do práce, dcéru nechal s mojimi svokrovcami. On po ceste domov havaroval. Nie je to nič extra vážne, má zlomenú nohu, vyvrtnutý členok a koleno, natiahnutý krk, narazený hrudník, odreniny... Je už doma, samozrejme aj s dcérou a pomáhajú mu moji svokrovci. Ja som ale s mladšou stále v nemocnici 400 km ďaleko a manžel mi navrhol, aby po nás prišiel svokor. Nechcem veľmi, ale asi ani nemám inú možnosť
Tam nejde o stráženie. Boli sme na dovolenke, ja som ostala s mladšou dcérou v nemocnici a manžel išiel so staršou domov. Potreboval ísť do práce, dcéru nechal s mojimi svokrovcami. On po ceste domov havaroval. Nie je to nič extra vážne, má zlomenú nohu, vyvrtnutý členok a koleno, natiahnutý krk, narazený hrudník, odreniny... Je už doma, samozrejme aj s dcérou a pomáhajú mu moji svokrovci. Ja som ale s mladšou stále v nemocnici 400 km ďaleko a manžel mi navrhol, aby po nás prišiel svokor. Nechcem veľmi, ale asi ani nemám inú možnosť
@anonym_autor tvoji rodičia? Súrodenci? Sused, ktorému zaplatíš? Vlak?
@anonym_autor ježiš o nič nejde, však ste rodina preboha
Dakuj Bohu,že je svokor ochotny urobit 800 km pre osobu,ktora sa ani zo slušnosti neunuva ich navstivit aspin 2x za rok.Prijmi pomoc,poďakuj a porozmyslaj ako sa budes k nim spravat po tejto skúsenosti.
Moji rodičia vodičák nemajú, súrodencov nemám, vlakom s ňou určite nepôjdem, až v takom dobrom stave nie je. So susedmi nemáme až také vzťahy. Príde mi to divné ísť s ním, keď sa ani nepoznáme
Dakuj Bohu,že je svokor ochotny urobit 800 km pre osobu,ktora sa ani zo slušnosti neunuva ich navstivit aspin 2x za rok.Prijmi pomoc,poďakuj a porozmyslaj ako sa budes k nim spravat po tejto skúsenosti.
@anonym_cd0a7f zo slušnosti ich občas navštívim, ale to je vyslovene Vianoce, narodeniny...
Moji rodičia vodičák nemajú, súrodencov nemám, vlakom s ňou určite nepôjdem, až v takom dobrom stave nie je. So susedmi nemáme až také vzťahy. Príde mi to divné ísť s ním, keď sa ani nepoznáme
@anonym_autor nepoznáš sa so rodičmi tvojho muža, starými rodičmi tvojho dieťaťa? Preboha kde to žijeme. Nechapem, no nezavidim ti taký život.
@anonym_cd0a7f zo slušnosti ich občas navštívim, ale to je vyslovene Vianoce, narodeniny...
@anonym_autor a to si si povedala že sa nebudeš s nimi stretávať len tak, lebo medveď? Teraz už sú ti dobrí, keď niečo potrebuješ a potom zase dáš pár rokov ignor?
@anonym_autor tak potom ti nezostáva nič iné ako čušať a suchať nohami. 800 km je viac než dosť a lacné to tiež nebude
Nezabudni sa svokrovi poďakovať
@anonym_autor nepoznáš sa so rodičmi tvojho muža, starými rodičmi tvojho dieťaťa? Preboha kde to žijeme. Nechapem, no nezavidim ti taký život.
@anonym_d94313 poznám, ale nejak extra sa nestretávame. Ja mu som aj tak vďačná. Predchádzali tomu isté problémy
Smutná doba, veľmi... Ja nemám problém v takýchto prípadoch (zdravotné) pomôcť kamarátom, kolegom. Nie to ešte rodine, tam mi to príde samozrejmosť.
Ber to ako možnosť zblížiť sa.
Ak ti vyslovene neurobili niečo napriek, tvoj postoj k nim je veľmi smutný.
Smutná doba, veľmi... Ja nemám problém v takýchto prípadoch (zdravotné) pomôcť kamarátom, kolegom. Nie to ešte rodine, tam mi to príde samozrejmosť.
Ber to ako možnosť zblížiť sa.
Ak ti vyslovene neurobili niečo napriek, tvoj postoj k nim je veľmi smutný.
@vkatush spravili niečo napriek
Tak buď tých pár hodín prežijete v tom aute alebo si zober taxi
To fakt ma niekto takéto problémy ?
Tak buď tých pár hodín prežijete v tom aute alebo si zober taxi
To fakt ma niekto takéto problémy ?
@minenkaa taxi na 400 km?
@anonym_autor a nie je to dobra prilezitost sa spoznat? Preco sa nestretavate normalne vsetci ako rodina? Boli nejake problemy, ci preco?
@minenkaa taxi na 400 km?
@anonym_autor tak nemas moc na vyber, no...🤔
@anonym_autor pozri, aj MM bral tam asi raz za mesiac deti, ale ak by bolo treba pomôcť (postrážiť deti, pomôcť s niečím, vybaviť niečo) tak pomoc nula bodov. Aj keď tam deti boli svokra sa im vôbec nevenovala, ani len minútu.
Deti nie sú blbé, vycítia kde ich nechcú, tak potom sa iba na dvore hrali a dnu ani nešli.
Tak som si vždy musela zariadiť veci inak, skôr pomohla kamarátka či suseda
Ak chceš.napísem.ti pár príkladov ako vyzeral u nás,,pomoc a lá svokra,,
Oni mali problém so mnou, nerozoberám to. Keby išlo o mňa, vykašlú sa na to. Bolo mi vyslovene povedané, že by bol ochotný ísť len kvôli malej
Tak áno, buď pôjdeš vlak/bus/taxi/lietadlo/hľadať odvoz na internete v dopravných skupinách,...
Alebo na tú jednu jazdu pre dobro malej (keďže asi jej zdravotný stav to nedovoľuje ísť verejnou dopravou, ktorú odmietaš) prehltneš svoje ego, prijmeš pomoc a civilizovane pôjdete so svokrom domov. Budete mať small talk alebo počúvať rádio.
@anonym_autor nejde o to aký je ideálny vzťah so svokrovcami, ale o to aký je v realite. Vysnívať si môžeš čokoľvek, ale nakoniec sa musíš prispôsobiť okolnostiam v reálnom živote.
Oni mali problém so mnou, nerozoberám to. Keby išlo o mňa, vykašlú sa na to. Bolo mi vyslovene povedané, že by bol ochotný ísť len kvôli malej
@anonym_autor tak potom ty chod teda vlakom a decko nech ide so starým otcom
Ja nechapem čo vlastne chces
Tak si sadni dozadu k dietatu. Svokor ako sofer a ani sa rozpravat nemusite. Pripadne dieta dopredu nech sa rozprava s vnuckou a ty sluchatka na usi a zdvorilostne frazy pri zastaveni na benzinke

Tak ak sa nestretávate, tak asi žiadny. Aký vzťah s nimi môžeš mať keď sa nestretávate?