Aký je ideálny vzťah so svokrovcami?
Aký je za vás ideálny vzťah so svokrovcami, ak sa ale nestretávate?
Susedov dobre nepoznáš? Veď píšeš, že ani svokrovcov. Chodí k ním len muž s deťmi, ale zrazu ti je svokor dobrý. Existujú aj sanitky. Určite máš nejakú tetu, uja, sesternicu, kolegynu, kamaratku... Asi nemáš vymretú celu rodinu z otcovej aj maminej strany. Ibaže by si sa ani s nimi nebavila a potom je problém v tebe.
Na svokrovom mieste vezmem so sebou ženu, vyzdvihnem vnucku a teba nechám tam a choď vlakom.
My sme si prešli ťažkými vecami, ale rodina je rodina. Pomáha si, odpúšťa a drži spolu. Mám švagrinú, ako ty. Svokrovcov nemusí, ale peniaze a pomoc sú jej dobré. Inak sa ukáže len na vianoce a narodeniny a ohovara, kde sa dá. Naši založili deťom účty a tam im šetria, švagriná skončila.
@anonym_autor neostáva ti nič iné, len to prežiť a byť vďačná, že je svokor ochotný.
Nepíšeš, čo také strašné ti urobili, ale do budúcna treba rozmýšľať a byť schopný odpúšťať a neodúvať sa ako nejaký nevyzretý jedinec, rodina je dôležitá a sama teraz vidíš, aké je dôležité aspoň s tou najbližšou rodinou udržiavať korektné vzťahy, lebo nikdy nevieš…
Ani mňa svokrovci nechceli, lebo som staršia a to im prekážalo. A bola som najlepšia nevesta, akú si mohli priať. Nik nie je podľa našich predstáv, ale musíme sa prispôsobiť, a
On sám to navrhol
On sám to navrhol
@anonym_autor Ponúkol pomoc, napriek tomu, akú má protivnu nevestu. Myslím , že nebude pýtať ani na benzín. Ty by si to pre neho určite neurobila, však? Je intelektuálne vysoko nad tebou.
Neviem prečo sa pýtaš aký je ideálny vzťah so svokrovcam8, keď to nie je pointa tvojho problému.
Veď rovno napíš že majú a mali s tebou problém, že sa k tebe správajú protivne a teraz nastala situácia, že svokor je ochotný s tebou stráviť čas v aute iba a len kvôli chorej vnučke. Lezie to z teba ako z chlpatej deky , že máš dilemu ako to brať
Vypytaj si sanitku, máš nárok a nemusiš trpieť so svokrom v jednom aute 400km.
Neviem prečo sa pýtaš aký je ideálny vzťah so svokrovcam8, keď to nie je pointa tvojho problému.
Veď rovno napíš že majú a mali s tebou problém, že sa k tebe správajú protivne a teraz nastala situácia, že svokor je ochotný s tebou stráviť čas v aute iba a len kvôli chorej vnučke. Lezie to z teba ako z chlpatej deky , že máš dilemu ako to brať
@anonym_8c5a71 jasné,my všetci jej budeme platiť 800 km sanitku,lebo ona sa neznesie so svokrom
Vsak v autobuse, prip. vlaku posedi tvoja dcera tak isto ako v aute. Mne by hrdost nedala, ze sa s niekym nebavim a ma ma zrazu vozit. Radsej verejna doprava.
@anonym_8c5a71 ak je dieta prepustené z nemocnice už nemá nárok
Som v súkromní introvert, nemám potrebu mať obrovské množstvo priateľov a široký okruh známych. Napriek tomu mi napadá viac ľudí, ktorých by som v takejto situácii mohla osloviť a som presvedčená, že by boli ochotní urobiť 400+400 km ak by som mala dieťa po operácii a muža po úraze. A rovnako ja by som to neodmietla nikomu zo známych. A tak premýšľam, či ozaj sú svokrovci tí problematickí, keď nemáš inú možnosť ako prijať odvoz od toho "nenávideného svokra".
@melanta Tak nema nikoho ineho na odvoz. Dobre ti padlo, ze si si do nej ripla, ako teba by mal kto odviest? Zlepsilo ti to naladu? Ona sa nepytala, ci aj vy mate niekoho na odvoz, lebo ja nemam...
No super svokor fakt,ked je ochotný
Ja by som bola moc rada
Asi nebudu to také strasidla aby ste mali tak extrémne zlé vzťahy
Moji rodičia vodičák nemajú, súrodencov nemám, vlakom s ňou určite nepôjdem, až v takom dobrom stave nie je. So susedmi nemáme až také vzťahy. Príde mi to divné ísť s ním, keď sa ani nepoznáme
@anonym_autor máš ty vôbec s niekym nejaký vzťah? Či s nikým nijaký?
@melanta Tak nema nikoho ineho na odvoz. Dobre ti padlo, ze si si do nej ripla, ako teba by mal kto odviest? Zlepsilo ti to naladu? Ona sa nepytala, ci aj vy mate niekoho na odvoz, lebo ja nemam...
@anonym_b00cde a čo robí ona? Hejtuje tu niekoho, kto je ochotný ísť 400+400 km a ona založí diskusiu o tom, ako musí stráviť čas v aute s človekom, ktorého nemá rada. Veď nemusí. Nech si zavolá niekoho, koho rada má. Takže nie ja tu rýpem.
@anonym_b00cde Ona sa pýtala na vzťah so svokrovcami. Na to krk ľudia odpovedali a správne dodali, že majú vo svojom okruhu ďalších ľudí, s ktorými majú také vzťahy, že si vedia vzájomne pomôcť. Niekde bude problém, keď autorka má problém s pomocou od svokrovcov, ktorú je ponúkli, a zároveň asi aj s inými ľuďmi v svojom okolí, keďže sa nemá na koho obrátiť. Možno jej aj tieto príspevky trošku pomôžu zamyslieť sa.
@anonym_autor nič ideálne neexistuje
@anonym_b00cde Ona sa pýtala na vzťah so svokrovcami. Na to krk ľudia odpovedali a správne dodali, že majú vo svojom okruhu ďalších ľudí, s ktorými majú také vzťahy, že si vedia vzájomne pomôcť. Niekde bude problém, keď autorka má problém s pomocou od svokrovcov, ktorú je ponúkli, a zároveň asi aj s inými ľuďmi v svojom okolí, keďže sa nemá na koho obrátiť. Možno jej aj tieto príspevky trošku pomôžu zamyslieť sa.
@abbey1 Tak, ale v podstate cakala radu, co robit, ci sa ma nechat odviest svokrom, ktoreho nema rada. Su aj ludia, ktori nemaju ozaj nikoho ako aj pani, ktora diskusiu zalozila. Ja som jej vyssie poradila, aby isla verejnou dopravou a nie so svokrom, ktoreho nema rada. Ale urcite by som jej nepisala, ze kolko ludi by odviezlo mna, no naco...
Snažím sa udržovať normálne, zdravé vzťahy. Majú svoje chybičky tak ako ich mám aj ja, každopádne sú to starý rodičia môjho dieťaťa tak sa snažím.
Čo by som robila na tvojom mieste? Nechala by som sa odviesť svokrom. Zbytočne budeš situáciu komplikovať a vymýšľať keď máš super riešenie. Budete mať čas sa počas cesty rozprávať a možno sa aj vzťahy troška zlepšia.
Inak baba ,prečo si neprenajmes auto a nejdes ty s tým deckom v klude domov
@minenkaa A trosku aj rozmyslas co pises? Auto sa da vacsinou minimalne na 3 dni prenajat. A nazad 400 km ho pojdes odviest ty? Vsak to uz taxik by ju lacnejsie vysiel.
@minenkaa A trosku aj rozmyslas co pises? Auto sa da vacsinou minimalne na 3 dni prenajat. A nazad 400 km ho pojdes odviest ty? Vsak to uz taxik by ju lacnejsie vysiel.
@anonym_b00cde vsak nechce ist taxíkom ,nechce ist vlakom,nechce ist so svokrom auto stojí koľko 50€na deň ,400km fakt nie je ďaleko,sú autopožičovne čo si pridu pre auto alebo majú pobočky aj v iných mestách
@anonym_b00cde vsak nechce ist taxíkom ,nechce ist vlakom,nechce ist so svokrom auto stojí koľko 50€na deň ,400km fakt nie je ďaleko,sú autopožičovne čo si pridu pre auto alebo majú pobočky aj v iných mestách
@minenkaa Tak uz neviem cim sa dopravi, ale pozicat auto na minimalne 3 dni (menej sa neda), plus odviest ho (keby po neho prisli, tiez riadna cena, a uz ci maju aj tam aj tam pobocku je otazne), a este sa sama zase vratit 400 km ktovie ako... nakoniec jej aj ten vlak bude dobry.
@anonym_autor no mňa by veľmi zaujímal dôvod prečo máte taký vzťah. Ja tiež k nim nechodím ako na klavír ale rešpektujeme sa navzájom. Keď potrebujem pomôžu. A tak isto aj my pomôžeme.

@minenkaa taxi na 400 km?
@anonym_autor Snáď premávajú vlaky, autobusy. 400 km nie je na konci sveta.