icon

Aký je podľa vás ideálny chlap?

pedropedro
29. dec 2021

Co by ste vy uprednostnovali pri hladani partnera ... Co by bolo najdolezitejsie a co najmenej dolezite... pripadne co by ste vedeli prehliadnut na nom. ( zena 40 rozvedena 3 deti)

pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
vilma7
29. dec 2021

Vyhýbala by som s chlapom zďaleka, najskôr počkala kým deti podrastú a osamostatnia sa a až potom riešila seba.

mimka1402
29. dec 2021

@vilma7 To tiež nie je správne, človek nevie kedy koho stretne, veľa takto žien zbytočne ostalo samých keď deti im odišli. Ale už si nevedeli ani nikoho nájsť...Načo odháňať ak by to bol fajn človek?

vilma7
29. dec 2021

@mimka1402 zas je dôležité aby chlap vychádzal a deťmi. Nie je podľa mňa jednoduché doviesť domov chlapa, pár rokov pobudne, nevyjde to a takto dookola. Aký je toto potom život pre deti? Zvykať si stále na nových chlapov? Koľko tu už bolo príbehov, ženy ktorých deti majú odlišných otcov a opäť to vychádza, že to nevyšlo.
Preto by som si najskôr poriešila rodinu a potom zvyšok. Nájsť chlapa sa dá aj vo vyššom veku, poznám také prípady a nie jeden.

mimka1402
29. dec 2021

@vilma7 Samozrejme, ale to, že deti budú väčšie neznamená, že partner s nimi nemá mať kladný vzťah. A ten je lepšie si budovať ak deti sú mladšie. Netvrdím, že autorka ho má po mesiaci doniesť domov. Ale takáto cesta odmietania je skôr cesta do záhuby. 🙂
Lebo nemyslím si, že žena ktorá si nájde partnera nemysli na rodinu. Jasne ze tam už môže viac deliť čas, ale nevieme aké veľké sú deti. Sama som dieťa ktorému mamina doniesla domov po čase priateľa dnes už manžela a myslím, že to dopadlo lepšie než keby mamina je doteraz sama. A začala by si hľadať partnera až po 50ke... Skôr by

pedropedro
autor
29. dec 2021

@mimka1402 deti ho praveze poznaju z videnia. a najmladsia bola somnou i u neho na navsteve a pacilo sa jej tam.U mna doma bol hned na druhom rande.. ale o tom psssst..

mimka1402
29. dec 2021

@pedropedro Tak je to iné. Nemusia síce vedieť, že predpokladáš a rozmýšľaš o ňom viac ako o kamošovi. To by som asi na nejaký čas nechala ozaj iba v rovine kamaráteni sa

pedropedro
autor
29. dec 2021

@mimka1402 vcera prave.... chcel stravit silvestra somnou, no a ja som mu povedala ze som uz dohodnuta s partiou de bud sranda... a uz sa potom neozval. vlastne aj preto to cele tu pisem...

mimka1402
29. dec 2021

@pedropedro Ty očividne rada si užívaš, on by to radšej vymenil za rodinnú pohodu, takže to asi nikdy nepôjde dokopy. Ak ty si nespravila kompromis a ani on, tak sa nikam nepohnete...

luccija
29. dec 2021

Podľa mňa to je divné mal ísť na dovolenku s tebou nešla si, išiel s ňou ..potom sa rozišli a, keď si s ním nechodila zase si narazil milenku.Ja by som v takom veku si domov chlapa nesťahovala máš už len jedno malé dieta tie dospelé žijú s tebou?môže nás zobrať von, prísť na návštevu, ale zase odísť🙂pre mňa ideálny je rodinný typ, že sa nebude poflakovat, že sa nebude tváriť kyslo, keď ma tráviť čas s dieťaťom a pod ..ale podľa opisaneho si myslím, že sa k sebe nehodite

pedropedro
autor
29. dec 2021

@luccija praveze starsie deti este ziju somnou.

elizabet173
30. dec 2021

@pedropedro pre každú ženu je ideál trošku iný, pridávam sa k ženám, ktorí ti píšu, že by si v tvojom veku a s tromi deťmi k sebe žiadneho muža nesťahovali a s tým, ktorého opisuješ, by som prerušila všetky styky.

linduska86
30. dec 2021

@pedropedro ako nhenvaj sa na mňa, ale o ti nemá. Co vykrikovať nech sa pozrie na seba a potom nech ta súdi.ako prepáč aleas 3 deti venuj sa im aled chceš sex tak si uži a to je tak všetko

miriam11
Odpoveď bola odstránená
pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
linduska86
30. dec 2021

@pedropedro a naco si ju do toho zatahovala - tak si stanovim hranice a dovi dopo, az by ta chcel, tak si inde nevrzne.. Prepac, ale s takým chlapom s vyhladom do buducna by som ja osobne neratala .

elizabet173
30. dec 2021

@pedropedro dokonca tvrdí, že sa prestal stretávať s milenkou - nebliká ti kontrolka? To považuješ za nejakú výsadu? Čo si od toho vzťahu sľubuješ, okrem toho, že je chlap po ruke - 10 m cez cestu? Keď si mu povedala, že Silvestra nebudeš tráviť s ním, ale si už dohodnutá s partiou, tak sa neozval - stále ti to nedochádza? Potreboval sex, lebo sa prestal stretávať s milenkou (ťažko povedať na ako dlho) a ty si 10 m cez cestu. Fakt toto potrebuješ? Ešte si neprišla na to, že si len náhradou? Keď nedáš ty, ide za milenkou, potom skúša zase, keď mu to nevyjde u teba, zase si odskočí k milenke, úžasné. Mala som asi toľko ako ty, keď som spoznala súčasného partnera, ale teda nároky som mala podstatne vyššie

pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
julka828
30. dec 2021

@kulumulu123 :D nie ale som rada ze mas tiez take stastie ako ja 🙂

elizabet173
30. dec 2021

@pedropedro je to tvoje rozhodnutie, tvoj život, ja neviem, čo je na obdivovanie na mužovi, ktorý balí inú ženu tým, že si odskakuje od milenky a keď sa mu nezadarí, tak ide zase k milenke. Bývate od seba 10m, to znamená, že aj tvoje deti vedia veľmi dobre, čo je zač, tebe nie je trapne pred nimi? Mne by bolo, ale tak každá sme iná.

terina25
30. dec 2021

@pedropedro najdolezitejsie bolo pre mna,aby ma miloval aj s mojimi detmi

linduska86
30. dec 2021

@pedropedro výčitky na pohár vina, 😂😂😂 sorry 😂😂toto nie!!!!

elizabet173
30. dec 2021

@linduska86 on si odskočí k milenke, ale jej vyčíta pohár vína, ale ináč ho obdivuje 😂

sunshine_18
30. dec 2021

Inteligentný, úprimný, spoľahlivý, láskavý, pracovitý, vzdelaný, ziadny mačo proste milý chlap ktorý by chcel somnou zostarnut a myslel by to vážne.. Aby nám to hlavné klapalo a rozumeli sme si v tvojom prípade aby si rozumel aj s deťmi..

liljana
30. dec 2021

@elizabet173 Ja to chapem, ze autorka ho nechcela a tak ma dalej priatelku s vyhodami. A kedze byva oproti, tak o tom vie.
Skor je tu problem, ze byvaju od seba 10 metrov. Ked im to nevyjde, budu o seba zakopavat a vidiet sa kazdy den.

pedropedro
autor
Autor odpoveď zmazal
marca12
30. dec 2021

@pedropedro idealny je taky,s ktorym si rozumiem a s ktorym si sadneme a vieme si dat spatnu vazbu

elizabet173
30. dec 2021

@liljana tak ak ho nechcela, čo tu rieši? Hádam každej z nás kurizoval niekedy v živote spolužiak, kolega, muž, ktorého stretávame roky, ak žena nemala záujem, ide sa ďalej. Lenže ona píše, že ho obdivuje, tak sa v tom začínam strácať

retatka
30. dec 2021

Nestracaj s nim čas.Nehodite sa k sebe .Ty spoločenská,on domased.Dalšia vec ,odskakuje si k milenke?Teba to neponižuje?Aj keby bol posledný na Zemi,nechcela by som ho .Na Tvojom mieste sa venujem deťom a sebe .Keď už chceš chlapa ,najdem si normálneho ktorý nemá potrebu si odskakovať k iným ženám keď ty chceš čas tráviť ináč.A starý mládenec bude mať tych chýb určite viac ...