Aký je podľa vás ideálny chlap?
Co by ste vy uprednostnovali pri hladani partnera ... Co by bolo najdolezitejsie a co najmenej dolezite... pripadne co by ste vedeli prehliadnut na nom. ( zena 40 rozvedena 3 deti)
@pedropedro Odpoviem ti tu lebo tu bola pôvodná debata, vsimas si fakt zbytočne veci podľa mňa. Naozaj nemáš 15 musíš myslieť aj na tie deti a nie takto.
Ty iba ohľadom neho zbytočne kalkuluješ. Deti prosím ta do toho nezapajaj, striedať chlapov dúfaj, že niekde niečo nechytis... Mne fakt príde, že potrebujes terapeuta. A to nevravím ako urážku. Ale máš zatiaľ veľmi divne postavené naroky aj na chlapa aj na život, ktoré sú fakt predurcene na ďalší zlý vzťah, či manželstvo
@mimka1402 dala som to odstranit cely prispevok by to mladej slecne neklalo oci..... a ked sa dnes konecne preberiem a najdem kde som zabudla nohavicky vcera tak ti aj napisem ake je to si uzivat druhu mladost...
@pedropedro Toto je veru iné dno...😂
@mimka1402 ale noo.neprehanaj .ved aj ty schudnes a najdes si niekoho.
@pedropedro Tebe dobre šibe.😂Ty tu máš komplexy a nie ja.
Mam vysportovanu štíhlu postavu.😀 takže fakt zbytočne kopes naokolo, to, že niekto ti napíše pravdu neznamena, že starej vykopavke s troma detmi a dvoma zničenými manzelstvami potrebuje niečo závidieť.😀 nie je čo
@mimka1402 som zvedava aku postavu budes mat ty ked budes v mojom veku po troch detoch...
@pedropedro Ja som na tvoju postavu neutocila, ale ty skúšaš kam udrieť už aj škaredá som bola.😀 nevadí.
Vypovedá to skôr o tebe a nie o mne.
Nechcem byt hnusna. Ale ked chlap ide po 40 rocnej s 3 detmi, tak asi nema na vyber. Takze dokonaly nebude. A ja mat 40r a 3 deti, tak sucham nohami a som rada, ze ma ma niekto rad a vyvenci. On si mozno chce len suchnut, naco by si komplikoval vztah s takou zenou?