Aký je váš názor na situáciu mojej kmaošky?
Žienky, dosť ma zaujíma váš názor.. Mám najlepšiu kamarátku,Je to osoba, ktorú poznám 20rokov,od detstva.Zalezi mi na nej,je to ako moja rodina.. Má muža debila,doslova.. Veľa krát som bola osobne svedkom toho,ako jej škaredo vynadal do kur..iev,pred ich synom, ktorý má dnes už 8rokov a od malička sa pozerá na hádky svojich rodičov..Jej mamina a tatino už nie sú medzi živými, takže rodinu nemá absolútne žiadnu.Iba jej muža teda a deti.. Spomínaného 8rocneho a 2mesacnu dcérku..Preco si urobili druhé dieťa, keď je hlupák sa má nepýtajte, dieťa je dar,to neriešim..
Ale.... Už pred druhým otehotnením mala jednu známosť, taký starší fešák,iba si písali,dlho,asi dva roky,potom otehotnela a prestali..Teraz si píšu znova..Je nešťastná,,ja sa jej nečudujem, že hľadá útechu niekde inde..
Chce od muža odísť, vidím na nej, aká je nešťastná a jej myšlienkové pochody sú asi nasledovné.. Že odíde od chlapa,aj keď je debil,ale je to bio otec dvoch jej detí k chlapovi, ktorého síce pozná 2roky,videli sa asi dva krát na pár hodín, rozumejú si,vraj je super,ale bojí sa, že to proste nieje bio otec, že to nikdy nebude také, ako s ozajstným tatinom,deti má ten blbec rád,ale teda že by sa nejako venoval som nepostrehla, celé dni preč,s kamošmi, deťom dá pusu ráno keď odchádza a večer, keď sa vráti..Niekedy sa vráti aj v noci, takže kamoška je doma v podstate sama.. Keď mi vravela, že si ľúbi pofajcit marisku,mala som dosť 🤦🤦🤦
Aký máte názor na to? Bývanie sama absolútne nemá ako,je na rodičovskej, žije v Ba, to by nedala..rodinu nemá a ja sama žijem s dvomi deťmi a mužom v menšom byte, nemám miesto pre nu 🙄🙄 a ona ani nechce.. Túži po mužovi,po takom Tom domove ozajstnom..Ja som jej radila,aby vyskúšala ísť, že možno ozaj bude konečne šťastná..Jej odpoveď bola, že keď náhodou nie,tak sa nebude mať kam vrátiť..Ach, ťažkée to má, normálne sa pre ňu trápim,preto chcem vedieť aj triezvy názor iných žien...
@ivinkapink to je pravda, ale keď to tak bolo, už práve preto mala dávno utekať. Keď chlap ženu zneužíva,zakazuje chránit pred neželaným tehotenstvom, nebodaj znasilnuje? To co za blbca? Keď mu ona dovolí sa správať k sebe ako k handre, tak on to len stupňuje.
@bluka2 to sa teda velmi mylis. Ano mame moznosti,ale si nam prd platne. Vsetko sa krasne teoretizuje,ale nevieme si ani predstavit,aky je to zivot a naozaj nemas co urobit. Tyran je castokrat spolocensky prijemny clovek,ani okolie neveri,ze by mohol byt nasilnik. Poznam pani,ktora je bohuzial uz mrtva. Nespocetne vela krat volala na policiu,policia prisla,napomenula,vykazala ho z domu,dokonca aj sedel. Pani uz nemala rodicov,pochadzala zo skromnych pomerov,nemal ju kto naucit,akych chlapov si hladat. Jedneho dna ju muz zavrazdil.
@0kristina0 ja som také neradila, skôr opak 😉
@marca12 aké teoretizovanie? To si ma naštvala. Ja som od takého spoločensky príjemneho (ale doma druhá tvár) odišla po 1. dieťati, keď malo pol roka. A išla som pracovat, podnájom, skoro som sa rozkrajala, kojila ďalšie 2 roky a dorabala prácu v noci, aby som to zvládla a nebola v takom vzťahu. Takže sa sa to dá a neľutujem ani pol sekundy
To patrilo tejto @ivinkapink
@bluka2 prepac teba som nechcela oznacit
Tipujem ze jej blbec nebol vzdy v jej ociach blbec, inak by si ho nezobrala a nemala s nim deti. Takze tazko hodnotit, ci sa z dovernika pisatela nevykluje blbec c.2. Ale vestecku gulu tu nema ziadna z nas (ci hej? ak ano piste!!), rovnako to naozaj moze byt ten vynimocny chlap co jej poskytne domov a zazemie pre nu i jej deti. Za seba len poviem, ze po dvoch stretnutiach urcite nie (videl vobec deti?). Manzel sa ale urcite nezmeni, ak je dlhodobo schopny podobnych hulvatstiev. No...z blata do kaluze, tazko radit. Mozno len dohodnut sa s muzom ze udrzujete vztah len kvoli detom a kazdy mate svoj zivot, pocas ktoreho sa pokusi zacat ona vytvarat ten svoj novy vlastny.
ak ju má rád a má na to, nech jej pomôže uhradiť si podnájom. nech sa spoznávajú. kamoška nech sa dá dokopy a možno im to do budúcna bude klapať... ale k nemu aby šla teraz z tohto vzťahu, neodporúčam ani ja. deti by to "pokazili", hoci by ten vzťah aj mal na prvý pohľad šancu... mimochodom, urobila by som na jej mieste všetko, aby som prišla k prachom a odišla od takého debila. aby deti mali pokoj...
@jaskolka odkiaľ máš informáciu, že ten nový známy je starý dedko? pojem "starší" neznamená, že je starý dedko preboha.... ak má kamoška napríklad 30 a ten chlap 45 tak je starší, ale nie je to starý dedko predsa.... trošku váž slová...
@panelacikova starý dedko bol nadneseny názov, aby si kamoška uvedomila, že ani toto "terno" nebude. Čítaj aj medzi riadkami
A možno jej vynadal do kuriev, lebo zistil, že si píše s tým druhým chlapom ? Pripadne ho podvádzala? 🤷♀️ Neobhajujem ho, ale môže byť taký lebo sa to mohlo stať aj takto. Prečo by s ním inak bola, keby to bol taký kretén však? Staršie dieťa je dosť veľké, mohla ho poslať do prdele oveľa skôr, nájsť si prácu atď.
Chápem, že chceš kamarátke dobre, ale
1. Je to jej život
2. Vieš iba to čo ti ona o tom povedala
3. Nič ťa do toho nie je
Ona ho môže vidieť vnímať ináč, ako ty... veď isto by s takým debilom nespavala a nezrobila si dieťa 🤷 vieš tu je najlepšie nestarať sa veď je dospelá aj 18nast už mala..každý máme len to čo chceme mať
@bluka2 teoria je ina ako prax..a osobne poznam zenu ktorej muz dal na tyzden 200sk a nech sa stara,nakupi jedlo oblecenie pre dve deti..
Tyrane zeny nemaju sebavedomie ani silu same riesit..hlavne ak nemaju podporu..a tyran nie je taky hned od zaciatku..obvykle si tyrana osoba zo zaciatku ani neuvedomune ze nieco nie je v poriadku..a casom ked uz sa to na nej psychicky podpise nevie co ma robit..
To ze si pisala pred tym s niekym bol mozno nejaky pokus..aj tak je to tu iba o spekulaciach..nevieme ako to v skutocnosti je..iba nazor jej kamaratky...mna len rozculuju tie duchaplne poznamky dokonalych ludi..ked neporadim aspon nezhadzujem druhych..
Kvitujem to, že odísť, ale nie k inému chlapovi. Možno by bolo dobré nechať si priestor.

Celé zle? Myslíš si, že starší muž má záujem o cudzie deti ? Starší muž potrebuje sex a niekoho kto sa o neho postará.Kamoška tam vydrzí max mesiac a príde vytrtkaná a neštastná spať k mužovi no ak ju bude chcieť naspať.Toto je dnešná realita.Zivot nieje rozprávka.