Aký je váš názor na situáciu mojej kmaošky?

2. máj 2020

Žienky, dosť ma zaujíma váš názor.. Mám najlepšiu kamarátku,Je to osoba, ktorú poznám 20rokov,od detstva.Zalezi mi na nej,je to ako moja rodina.. Má muža debila,doslova.. Veľa krát som bola osobne svedkom toho,ako jej škaredo vynadal do kur..iev,pred ich synom, ktorý má dnes už 8rokov a od malička sa pozerá na hádky svojich rodičov..Jej mamina a tatino už nie sú medzi živými, takže rodinu nemá absolútne žiadnu.Iba jej muža teda a deti.. Spomínaného 8rocneho a 2mesacnu dcérku..Preco si urobili druhé dieťa, keď je hlupák sa má nepýtajte, dieťa je dar,to neriešim..
Ale.... Už pred druhým otehotnením mala jednu známosť, taký starší fešák,iba si písali,dlho,asi dva roky,potom otehotnela a prestali..Teraz si píšu znova..Je nešťastná,,ja sa jej nečudujem, že hľadá útechu niekde inde..
Chce od muža odísť, vidím na nej, aká je nešťastná a jej myšlienkové pochody sú asi nasledovné.. Že odíde od chlapa,aj keď je debil,ale je to bio otec dvoch jej detí k chlapovi, ktorého síce pozná 2roky,videli sa asi dva krát na pár hodín, rozumejú si,vraj je super,ale bojí sa, že to proste nieje bio otec, že to nikdy nebude také, ako s ozajstným tatinom,deti má ten blbec rád,ale teda že by sa nejako venoval som nepostrehla, celé dni preč,s kamošmi, deťom dá pusu ráno keď odchádza a večer, keď sa vráti..Niekedy sa vráti aj v noci, takže kamoška je doma v podstate sama.. Keď mi vravela, že si ľúbi pofajcit marisku,mala som dosť 🤦🤦🤦
Aký máte názor na to? Bývanie sama absolútne nemá ako,je na rodičovskej, žije v Ba, to by nedala..rodinu nemá a ja sama žijem s dvomi deťmi a mužom v menšom byte, nemám miesto pre nu 🙄🙄 a ona ani nechce.. Túži po mužovi,po takom Tom domove ozajstnom..Ja som jej radila,aby vyskúšala ísť, že možno ozaj bude konečne šťastná..Jej odpoveď bola, že keď náhodou nie,tak sa nebude mať kam vrátiť..Ach, ťažkée to má, normálne sa pre ňu trápim,preto chcem vedieť aj triezvy názor iných žien...

h2
2. máj 2020

To vážne chce odísť k chlapovi, ktorého videla 2x v živote? Písať si s niekým je niečo úplne iné, než potom skutočná realita.

asia83
2. máj 2020

Mala odísť skôr, hocikde. Už s druhým dieťaťom, tak malým...no veľa šťastia.

stanulienkat
2. máj 2020

Podla mna nie je normalna. 2 deti s blbcom a teraz chce ist k cudziemu chlapovi? Dufam,ze dospeje,kym si s tym cudzim urobi tretie dieta. 2x ho videla? Preboha.

h2
2. máj 2020

Ešte mi napadlo, že ak jej už nežijú rodičia a rodinu nemá žiadnu (čiže ani súrodencov), to jej po rodičoch nič nezostalo? Byt, v ktorom bývali...?

bosorka2302
2. máj 2020

Tak nech skusi s tym pisatelom cosi viac..kamaratstvo mozno zaciatok vztahu a uvidi ako to bude. A ten pisatel jw s tym ok ze sa mu chce tam nastahovat? Lebo pisat je jedna vec a druha je ppznat toho cloveka realne.

evica01
2. máj 2020

Podla mna od neho neodide nikdy a bude ta tym stale vycerpavat 😊

0silvia0
2. máj 2020

my nepozname toho chlapika, s ktorym sa videla 2x, mozno je to v reale este vacsi blb ako jej manzel. Myslis, ze chlap, s ktorym ma vybudovany nejaky virtualny vztah, bude ochotne vychovavat cudzie deti? Nebudte obe naivne. Ked si s muzom urobila druhe dieta, tak treba skusit riesit vztah s muzom, podla toho, co si napisala, sa tiez neda urobit obraz o jej muzovi.

lenuliatko84
2. máj 2020

Zasa jedna z tych co si da urobit decko od debila.ale aspon je cele dni prec a ma od neho pokoj.

amelia000
2. máj 2020

@stanulienkat pripomina mi to cokoladu 😁

Autorke: netrap sa prenu, je to jej zivot. Ako si zariadila tak ma. Keby chcela ma 1 dieta odide od muza a pracuje.

pininka1
2. máj 2020

Toto sú ženy ktoré budú neustále priťahovať takých chlapov a ani by som sa necudovala keby si dala urobiť dieťa aj od toho priateľa a a potom bude s deťmi niekde v krizaku. Čítala som raz taký článok o jednej pani čo má 5 deti a každé v podstate s iným. Lebo vždy naletela.....

marca12
2. máj 2020

Kamoska musi byt riadne zufala a sorry,ale aj hlupa. Jedna rozumna zena predsa nebude takto rozmyslat. Ist zit k chlapovi,s ktorym si puse,navyse starsi,no co si mysli,ze on caka len na nu a jej dve decka? Dobru sprostost si jej poradila nech ide a vyskusa. To sa takto robi? Nanominujem sa s dvomi deckami k cudziemu chlapovi? Pre boha ved ani neviete co je zac,ak je tyran a navyse nikdy nebude lubit cudzie deti tak ako svoje. Pises,ze je starsi,preco je asi tak starsi chlap sam a odkazany na vypisovanie so zenami? Jezisi zeny,kde vy mate rozum len gatkach? Pekne nech ostane pri muzovi,nech sa snazi urovnat vztah alebo ak uz nema zaujem o urovnanie,nech si zije ako doteraz,pocka kym dieta odrastie,dat do jasli,najst si pracu a potom riesit odchod od muza a svoje byvanie. A az potom,ked sa bude vediet sama o seba postarat,nech riesi chlapa do zivota.

ovaaa
2. máj 2020

Tak radsej surodenca od debila ako s inymi muzom a nevlastny.To je pre mna pozitivum....co sa tych chlapa daj sa dokopy t.j praca, deti skola, jasle nech mas prijem a riesit byvanie...hoc aj podnajom s nejakou inou maminou...pomozete si.

majkeel
2. máj 2020

To je tak, ked si niekto bud nezodpovedny/pohodlny neurobi uspory, rezervy na horsie casy, kym este nema deti a spolieha sa na stastie, ktore vie byt vrtkave. Potom si najde nevhodneho partnera a v pripade problemov nema kam ist. Ked skusenejsi radia, najskor si odloz, maj aspon maly bytik napoly splateny na hypo, az potom maj deti, tak dostanu spat vysmech. Ked pridu problemy, po smiechu zvykne prist plac.
Keby si postupne odlozila za slobodna, nespoliehala sa na nahodu a partnera/ov, nemusela by dnes davat predcasne deti do skolky a naraz sa ustvat pracou, aj detmi. Aj ked jej zaplati vyzivne na deti, stale bude musiet chodit do prace, aj sa stihat starat o deti.
Teraz naozaj zostava si hladat niekoho zodpovednejsieho, co ma svoje byvanie a modlit sa, ze mu nebudu vadit cudzie dve deti a zacat sa snazit. Alebo premrhat zivot v nefunkcnom vztahu.
Ist zit s niekym na slepo, koho ani nepozna, je loteria ... Moze vyjst, aj nemusi.
Starsi fesak aj po 2 rokoch je sam a ako starsi? Kde je hacik? Dve hodiny si s niekym rozumiet, neznamena, ze si budu rozumiet, ked budu spolu byvat.
Nech zacne premyslat, ako sa postupne postavit na vlastne nohy. S dalsou znamostou opatne, dlhsie sa spoznavat, kym sa do niecoho vrhne po hlave.

alenkay7
2. máj 2020

Ja by som teda s tým blbcom už vydržala aspoň kým babo pôjde do škôlky akým si nenájde normálnu prácu a potom odišla aj tak píšeš že je v podstate stále sama. Nešla by som určite do neistoty už najmä koli deťom. Ľutujem toho staršieho chlapca lebo on si to najviac odnesie.

brita7777
2. máj 2020

@marca12 velmi triezva rada !!

jajko22
2. máj 2020

Jej muzovi by mal iny naozajstny muz rucne strucne vysvetlit ako sa sprava k dáme. Inak len najomny byt poziadat a predierat sa asi v chudobe. Ved to neni manzelstvo. Ked v manzelstve jeden druheho nici to neni manzelstvo ale horor. Ak si ona nevazi samu seba, tak jej niet pomoci. Jej syn sa bude chovat podobne. Je to jej cesta, aby sa spamatala. Ale aj tak jej muz aj vsetci taky mulovia, kazdy kto nici matku svojich deti takym len poriadna poriadna bitka, chudaci obycajne trosky, po papuli a do zadku nakopat. Neznasam ludi ktori ublizuju detom. A ona dovoluje psychicke tyranie dietata. Uz za to dieta by si jej mala povedat, ze je trapna, ze si necha nadavat od nejakeho chudaka co fajci travu.

brita7777
2. máj 2020

@jajko22 presne poriadna bitka na spamätanie sa, tu niet co moc radit

sasa1310
2. máj 2020

Kamarátka to má ťažké? Má to také ťažké, aké si to spravila. Načo mala to druhé dieťa, keď manžela podvádzala už pred ním? Do nefunkčného vzťahu doniesť dieťa je fakt rozumné. Okrem toho, mala prvé dieťa väčšie, čo sa vtedy nezobrala preč, keď zarábala. Teraz ide riešiť s 2 mesačným deckom na krku. No šikulka. Má sa sama postarať o seba a svoje deti a nehľadať nejakého obetného baránka, ktorý ich bude živiť a nedajbože po dvoch stretnutiach aj milovať jej deti. Život nie je rozprávka. Už by sa malo dievča zobudiť

jaskolka
2. máj 2020

Sú typy žien, čo proste priťahujú úplných debilov, párkrá im zalichotia, popisu im krásne veci o láske a žena už hotová. Kamoška je naivna už roky, už to, že si urobí druhé dieťa s chlapom, čo je o ničom, je hlúposť. Teraz píše so starým dedkom, čo tiež možno len oblbuje,a ona po 2 mesiacoch chce letieť ak s dvoma deťmi k nemu? Tak dosť zla situácia,hlavne keď nemá nijakú istotu, pomoc, rodičov atď.. Písať si a žiť to je úplne iné. Neviem, ake z toho východisko, v podstate si úplne spackala život, škoda, že tak par rokmi to neriešila.Skúšať urovnať vzťah, ale keď on 8 rokov na ňu vlastne kašle, nadáva jej, fajčí trávu,... Nezmení sa zázrakom. Možno by dosiahla rozvod, výživné, ale presťahovať sa do nejakého malého mesta, kde je dostupnejšie bývanie,ale čo s prácou, bábätkom... Tu ťažko radiť, vlastne ani nie je dobre riešenie, len zle a horšie...

sasa1310
2. máj 2020

a na tvojej kamarátke je evidentne vidieť ako miluje svoje deti. Je ochotná ísť k cudziemu chlapovi, bez toho, aby videla alebo vedela ako by sa správal k jej deťom. Nevie, čo je zač, pozná ho 2 hodiny pri fyzickom kontakte, a ty jej ešte povieš, že nech vyskúša. Jedna lepšia ako druhá.

ledgerka
2. máj 2020

preco musi byt jedina cesta zavesit sa na krk dalsiemu muzovi? Aj ten bude coskoro debil lebo na zavislej zene sa dobre odbavuje. Nech sa kamoska postavi sama na nohy. Ake ma vzdelanie? Pracovala kym sa narodilo druhe dieta? Nech ide co najskor do prace a osamostatni sa.

jany149
2. máj 2020

ja úplne súhlasím s
@marca12

halienka
2. máj 2020

nikdy nepochopím ženu, ktorá spí s chlapom, ktorý je nadáva do kuriev. Len raz by mi tak chlap povedal a skončil by. Nepochopím asi nikdy takéto vzťahy, tam nie je žiadna úcta, nemohla by som spať s chlapom, ktorému nadávam do debilov alebo idiotov, lebo jednoducho nebudem spať s debilom a tak isto by som nemohla spať s chlapom, ktorý tak nadáva mne, čo som štetka bez úcty? Potom sa tie ženy čudujú čo si ten chlap k nim dovolí, no dovolí, lebo prečo nie, keď mu to žena zakaždým prepáči a znovu sa mu oddá, tak ani ona si neváži samu seba zrejme, prečo by si ju mal vážiť on? No ale to len také zamyslenie k tomuto prípadu, súhlasím s @marca12 k druhému chlapovi zatiaľ nechodiť, zaručene by to bolo z dažďa pod odkvap a za pol roka by revala kámoška znova. Najskôr si musí vyriešiť sama seba a svoje sebavedomie, až potom začne stretávať správnych chlapov, pokým si to nevyrieši tak bude priťahovať tupcov, ktorí si časom budú robiť to čo teraz jej manžel. Takže pracovať na sebe, počkať do doby kedy si nájde prácu a bude schopná to ako tak utiahnuť s deťmi sama a potom odísť. A až potom si hľadať chlapa.

autor
2. máj 2020

Máte pravdu ženy.Ja som nemyslela, že nech sa skúsi k nemu nasťahovať,ale stretávať sa častejšie, že má skúsiť dať tomu šancu 🤷 ani on ju nevolá k sebe hneď bývať,ale ponúkol jej túto možnosť,po nejakom čase,ak to bude medzi nimi klapať.....

0kristina0
2. máj 2020

Tvoja kamaratka bude z tych jednoduchsich ludi. Ani ja nechapem preco chrape s clovekom ktory ju ponizuje pred synom a ked uz s nim "musi" chrapat tak aspon spravim vsetko preto aby som neotehotnela. Z jej syna vyrastie rovnake hovado. Ak maju spolocne byvanie na hypoteku, tak nech sa rozvedie, predaju to, co im zostane rozdelit a z toho nech si zaplati najom, neskor nech da dieta do jasli a nech ide robit. Ak su iba v podnajme tak zbohom rodina. Caka ju "uzasny" zivot.

ivinkapink
2. máj 2020

zeny zeny zeny...lahko sa vam sudi, ked nie ste v jej kozi...a take vam nenapadlo, ze niektori manzelia vyzaduju plnenie manzelskych povinnosti aj nasilim??? a to dieta sa nepytalo za akych okolnosti vzniklo, ci ako riesenim by bol potrat? su manzelia co svojim manzelkam nedovolia nic...ano aj 21.storoci si musia ich zeny pytat suhlas...ci moze uzivat napr antikoncepciu...mozno su to prenho vyhodene peniaze...takze ja to vidim tak ze jednoduchsi je tu ten jej muz, co si o sebe mysli ze je pan tvorstva a dokazuje to svojim spravanim... pokial jej a jej detom fyzicky neublizuje a psychicky sa to da vydrzat /i ked aky priklad dava svojmu synovi, raz sa tak on bude chovat k svojej zene!/ zatnut zuby a vydrzat kym deti trosku odrastu a pokusit sa postavit na vlastne nohy /hadam maju bsm a po rozvode nieco dostane/ alebo to risknut a zistit co je ten druhy zac...ale naozaj nie virtualne..uplna istota vo vztahu nie je nikdy...

bluka2
2. máj 2020

Nech skúsi vyhľadať nejakú psychologickú pomoc (zadarmo) lebo sa jej tento život asi podpísal na duši. Poraď jej, nech si odkladá peniaze, aj keď po málo. Prípadne aj ty si môžeš bez jej vedomia odkladat, keby sa dostala do ešte väčšej krízy, povedzme keby ju vyhodil, niečo sa mu stalo a pod. Raz sa ti to vráti. Ak môžeš, pomôž jej s dieťaťom, nech ma možnosť byť chvíľu sama a vydýchnuť si. Potom sa lepšie rozmýšľa. Toho staršieho pána by som vôbec neriešila. Má dosť starosti, ktoré si musí poriešiť a nie si to ešte komplikovať. Nejaký "záchranca" existuje akurát tak v rozprávkach. Na zúfalé ženy sa lepia zúfalí chlapi = zaručená katastrofa!

sasa1310
2. máj 2020

@ivinkapink toto zjavne nebude ten prípad, ked si mohla písať a stretávať sa s iným ešte pred dieťaťom. Mala odísť ešte predtým, kým jej urobil druhé dieťa.

bluka2
2. máj 2020

@ivinkapink tento argument by prešiel niekde tak v Afganistane - tu ženy môžu podať trestne oznámenie za znásilnenie a majú kopec inych možnosti, čo sa dá robiť... Dať si špirálu, antikoncepciu, prerušenie tehotenstva, anonymný pôrod atď atď. Pochybujem, že to bolo nedobrovoľné

0kristina0
2. máj 2020

@bluka2 Antikoncepciu moze brat bez toho aby o tom muz vedel, alebo si zaviest vnutromaternicove teliesko. Neospravedlnuj jej blbost, lebo ona blba je a riadne. Ma zatat zuby a vydrzat? Uzasna rada, asi si sama zazila ked dokazes taketo nieco poradit.