icon

Aký máte názor na ľudí, ktorí musia piť každý deň?

lydia277
19. feb 2021

Dobry vecer , chcela by som vediet len Vas nazor aky nazor mate na ludi ktory su uz podla mna tak chory ze musia slopat kazdy den ?
Moj oco napriklad vobec sa o mna nestaral a uz som tu zalozila este vtedy pod inym nickom o tom fora..... len tak by som chcela vediet Vas nazor o takych alkoholikoch ktory musia proste kazdy den pit lebo to je ich droga..... ako mozno to bude hnusne ale ja som aj rada za to ked oco spadne aj v duchu si prajem aby spadol a buchol sa ale uz aj lezal tak ze nemohol vsat a jemu je s prepacenim ..... nic mu neje sa postavi a ide dalej a v kuse 6 flias tych balenych plechovkovych vychlasce a .... mu je nic mu neje ja uz chcem peoste aby tu nebol ale to asi tak skoro nenastane myslim si ze to bude pre mna . Na jednej strane chcem ist na tu VS aj mamka mi vrabize to mam skusit ale na druhej strane uz by som chcela vypadnut aby som ho v zivote nikdy nevidela. On len aby sme mu pomohli ak nieco vtedy je dobry ale inak nadavky pouziva . Tak ma zaujima myslite si ze ako dopadne , lebo podla mna dopadne zle . Ja by som bola rada ak by tu uz nebol... a neviem fakt ci mam ist dalej na tu skolu alebo sa na to vykaslat a zaeobit si ??? Aj tak vieme ze malo kto si moze dovolit byt po samom na to treba lepsie platy....najvacsie vykupenie.najvacsie vyku

Strana
z2
lydia277
autor
20. feb 2021

@katkati on ma mudre reci ale policiu zbytocne by sme volali ak by nenapadol niekedy sa aj modlim aby sa nieco stalo.
Ale skoda ako sa vravi ze zla burina nevyhynie ja na nho uz kaslem uz mu v zivote nevytlacim vyrazky a naozaj by som bola rada ak by sa mu nieco stalo a aby uz bol na druhom svete je to hnusne ale to by bolo najlepsie som zvedava kolko bude este zit .
Este musim zistit kolko stoji mesacne nakladne na nejaky podnajom alebo tak lebo cim viac rozmyslam tak asi skoncim skolu a na tu vs co som pisala si myslim zd sa vykaslem radsej pojdem niekde do podnajmu a domov nepridem uz nikdy keby sa mi to podarilo

elementissa
20. feb 2021

@lenkakravcova suhlasim, ze nie vsetci. Mama najlepsej kamosky robi sestru na prijme na ARE... A to tam sami ozrani. A vzdy nam hovorila, ze oni sa z toho nakoniec vzdy vystrabia. Tito,ktorych popisujes asi nedostali pomoc, nikto ich nenasiel. To je ine

lydia277
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2