icon

Aký máte názor na takúto reakciu od chlapa?

4. jún 2022

Ahojte, zakladám novú tému, mnohým bude už asi známa, už som tu prispievala ohľadne tohto, no prispievala som konkrétne toto do už začatej diskusie a chcela by som počuť názory viacerých ľudí, čo si o tomto myslia a ako by reagovali.

Strana
z3
autor
5. jún 2022

@jaskolka a v jeden deň mi povedal že takú ti šľahnem a napriahol ruku ešte.... a po nejakej dobe to že takú ti šľahnem že ti stena dá ďalšiu... ako ono to bolo v rámci srandy... asi to hovoril na základe toho, ako mu to mama hovorila keď bol malý... ale mňa to veľmi urazilo.
doslova paplónom ma nedusil, ale začal mi robiť zle, prišlo mi to také necitlivé od neho, tak ja som si zobrala paplón a začala som sa s ním zakrývať nech ma nechá na pokoji a on mi ho začal strhávať a potom ma uhryzol do toho ramena, nie do krvi, krv mi vôbec netiekla, ale tak silno, že ma to bolelo dosť ešte aj pár hodín po tom uhryznutí :-/

@zoro9836 - vieš, ja by som mu aj povedala a ohradila sa nejako, ja si zase viem povedať, nie som zase až také úplne teľa, ale mne niečo v ten moment hovorilo, neviem, nejaký šiesty zmysel alebo čo, že to nemá zmysel niečo hovoriť, lebo on by mi ešte aj tak nahnevano odpovedal, že nerozumiem žartom, čo sa mi nepáči stále a ofučal by sa. takáto by bola jeho reakcia :( preto som bola taká, aká som bola :((((

viestta
5. jún 2022

Tebe niet ani rady ani pomoci. Ty furt ideš svoje.

jaskolka
5. jún 2022

Autorka, ty fakt si asi úplne zaslepena do toho chlapa, takže všetko budeš ospravedlňovat a zlahcovat. Sorry, ale povedať dieťaťu, že šľahnem mu, až stena mu dá druhu je choré. Ja poviem synovi, prestaň, lebo dostaneš na prdel a to je asi tak všetko (aj to v prípade ze robí to, čo vie ze nesmie, napríklad v kuchyni ide babrat do sporáka).
Hrýzť druhého, že ho to boli (keď to bolelo aj druhý deň, tam tipujem, že maličké uhryznutie to nebolo) je tiež cez čiaru. A je jedno, či striekala krv, alebo si mala len modrinu a otlacene zuby napríklad.
Ale tebe zbytočne to vysvetľovať, proste ty chceš byť s ním a chceš len odobrenie že je to vlastne normálne, čo robí a ze to máš vydržať, lebo je to iba sranda.Tebe to vadí, prekáža, no silou mocou chceš vydržať a počuť, že si len citlivá.Aj keby to tak bolo, proste ak mi niečo je neprijemne,a necítim sa dobre, tak je fuk, ako to ten druhy mysli, hotovo, koniec.
Tu ti x žien napísalo, že to je švihnute, ale ty chceš len názory tých pár, čo ti píšu, že "jasne, veď to je ok"

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
makova333
5. jún 2022

Autorka: Zmazala som moj prispevok, lebo som reagovala iba na tvoj uvodny. Nakolko uz viem o co a koho ide, bol by zbytocne zavadzajuci. Viac sa k tomu nebudem tu ani v sukromnych spravach vyjadrovat. Moj nazor poznas, vsetko ostatne by bolo iba mlatenie prazdnej slamy.

aandrea9
5. jún 2022

Prosím ta pekne 🙏 pamätám si tu diskusiu. Najprv si mala bobky, že ti bude robiť scény a teraz nevieš predychat, že to zobral ako zobral? Aké peklo ocakavas? Vymazal ta odvšadiaľ a ako tu niekto písal, má ta na háku. Už to v sebe nepitvaj, toto co robíš je čisté sadomaso vlastnej duše.

moonlight1210
5. jún 2022

Tebe je luto, ze tie sceny nie su. Pocitala si s nimi. V podstate to mal byt dokaz, ako ho to stve, ze o teba prisiel.
A zrazu nic. Iba ti povie, ze tym rozchadzanim a schadzanim sa mu uz ides na nervy a vlastne skoncil on s tebou.
Nakoniec on urobil to, co si chcela urobit ty.
A vymazal ta, akoby city k tebe nikdy nechoval (co ani extra nechoval podla tvojich minulych opisov. Bola si skir tovar, ktory si zadovazil za ucelom, aby plnil svoju ulohu a ty si ju neplnila.).

Btw. to je riziko permanentneho ukoncovania a obnovovania vztahu (z tvojho pohladu davanie druhych sanci). Ty mas pocit, ako sa exponujes, ides mu v ustrety, ked tomu das este sancu a jemu sa to divadlo odchodov a navratov akurat obohra, znudi ho a nakoniec ten, ktory mal byt pocteny, ze sancu dostal, sa toho slakobolneho romantizmu prejedol a laska ho presla a ukonci to sam.

V podstate si z toho hotova, ako rychlo, lahko a bezbolestne to preslo a mas pocit sklamania a oklamania.

Do buducna si zapamataj, ze ked sa rozist, tak premyslene a len raz. Naozaj to chciet ukoncit.
Ziadne dufanie, ze ho to pouci, alebo zarazi, alebo mu to ukaze, do akej miery si frustrovana. A vstupi si preto do svedomia, zamysli sa a polepsi.

andreatytler
5. jún 2022

@lindusss2016 Na 100% suhlasim.

henriettak
5. jún 2022

Neviem akože celkom čo teda si čakala. Ja by som sa na to vykašľala, hodila to za hlavu.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
autor
9. jún 2022

dievčatá, ja nemôžem vôbec spávať, som z toho úplne na nič. mám pocit, že som zlyhala na plnej čiare.
mali sme telefonát, volal mi ešte v nedeľu, že mu stále nejde do hlavy, že som sa s ním na základe tohto jedného víkendu rozišla. že som mu na mieste nič nepovedala, že sa mi niečo nepáči a potom som cez telefón hrdinka. keby som mu povedala, on by s tým prestal a určite mi tak nehovoril. ja som mu povedala, že som čakala reakciu, že čo stále riešim, čo sa mi nepáči, že to je len žart. a on že tak na základe domnienok som sa pre niečo rozhodla. ja - mne hovorila niečo moja intuícia, nejaký šiesty zmysel.
povedal, že som takto ublížila sebe aj jemu. som strašne sebecká a nie je to fér, čo som spravila.
že on sa naozaj snažil pri mne, nakupoval, varil mi obedy, organizoval tie výlety, vlastne kam sme chodili na víkendy. povedal, že čo by za to tie jeho bývalé dali, keby sa vtedy takto správal, že by ho na rukách nosili.
Povedal, že volá, lebo mu to nejde do hlavy, prečo som sa takto zachovala, že sa chce obhájiť, že nie je zlý človek, že si o ňom myslím, že je zlý, keď mi povedal, že mi dá facku, no bol to žart, a nikdy by ma neudrel. a stále nad tým premýšľal, prečo som sa s ním takto rozišla.
na koniec mi povedal, že nie je zlý, že je hrdý na to kto je.

autor
9. jún 2022

mňa to veľmi žerie, nemala som sa takto zachovať, nemala som držať hubu, mala som sa ozvať na mieste. mala som mu všetko povedať z očí do očí. veľmi ale naozaj veľmi si to vyčítam a neviem ako sa s tým mám zmieriť

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
9. jún 2022

Tebe niet rady, ani pomoci. Fakt si myslíš, že by prestal s tými sprostosťami, keby mu to povieš? Veď si písala, že si mu vravela, čo sa ti nepáči a on ta vysmial. Tak čo stále riesis?
Alebo mu vo svojej naivite zavolaj, aká si hrozne nešťastná,daj mu xtu šancu a nech sa z teba smeje,robí si, čo chce, neskôr mlati ako žito. Veď toto chceš, nie?

mimka1402
9. jún 2022

@jaskolka Vieš... Niektoré ženy potrebujú silné facky od života aby si ho začali vážiť... A niektorým nepomôže ani to a celý život ostanú v tomto kolobehu. Keď autorka nechápe po troch diskusiach, že je sprostá ako hus a dáva šancu niekomu, kto by svoje správanie na 100% stupňoval, tak jej asi nepomôže nič. Možno až o pár rokov, keď bude zbitá a jej dieťa bude na to celé pozerať, si uvedomí, že mala utekať, zablokovať telefonát a nikdy sa neozvat mu. No... Tu je nad slnko jasné, že ak má problém odísť od tohto, tak v budúcnosti si nájde rovnako toxicky vzťah.
Kto chce kam.. Pomôžme mu tam

autor
9. jún 2022

@zoro9836 v telefone som mu hovorila, ze ma to velmi mrzi, ze som sa takto zachovala, ze som to s nim neprediskutovala a nepovedala do oci, ale povedala som ze to bolo kvoli tomu, ze som bola v takom zvlastnom citovom rozpolozeni, ze nie som schopna mu to povedat, ked som pri nom a mala som strach z jeho reakcie, ze som si myslela ze by reagoval klasicky, co stale riesim?! ci nerozumiem srande?! on povedal na to ako si mozem dopredu povedat co mi povie, ci mam vestecku gulu. povedala som mu aj, ze viem, ze to nie je spravne, ze som to s nim neprediskutovala najprv, ze som si toho vedoma a aj ma to velmi mrzi, ale v tom momente mi skratka nieco hovorilo, ze to nema aj tak zmysel. a na to mi povedal ze som strasne sebecka, ublizila som mu, on do toho nieco investoval, cas, atd. a ja som ho kopla do zadku...
on mi este na zaciatku ked sme si len zacali pisat, tak po nejakej dobe mi poslal domov tulipany. byva 3 hodiny odomna a teda zhanal u nas kvetinarstvo, tam zavolal a kvetinarka mi priniesla kvety. teraz ked mi naposledy volal mi povedal, ze ci si myslim ze tie tulipany mi tiez len tak posielal?!
zostala som z toho tiez zaskocena... potom som nad tym premyslala ked sme dovolali, ale to myslel asi tak, ze keby ma nema rad a nema o mna zaujem tak mi nic neposiela..
co si o tom myslis ako chlap?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3