Aký máte názor na toto vyjadrenie?
Bola som u takej socialnej pracovnicky na urade sa poradit kvoli nejakym "technickym" veciam. Manzel si vedie dlhodobo taky samostatny zivot popri nas, mna a 2 deti. Ja sa teda staram fakt ze o vacsinu, on sa o nich ani nejak nezaujima, o kruzky, o skolu, nekomunikuje, a pod. Tak sa to vyvinulo. Takze som si asi volajako navykla sa vyjadrovat ze "moje" deti. Zjavne sa to tej pani nepacilo, ze nehovorim nase deti a napokon ma upozornila, ze to nie su MOJE deti, ale NASE deti (moje a muzove) a ked tak, aj tak patria statu. Som sa nejak nezmohla na slovo. To ma nejaku oporu v zakone? A myslite si, ze je to neprirodzene v takych podmienkach, ze som sa zacala vyjadrovat ze moje deti? Uvedomila som si, ze obcas to pouzijem aj ked sa s niekym bavim, ale je niekde v pritomnosti aj moj muz. Ci uz si fakt netreba pripustat take slovickarenie od tej pani?
Vies co, ja som sa stretla s takymto mudrovanim, vzdy ma to vytocilo, vacsinou slo o zatrpknute zenske 60+, ktore potrebuju daco splechnut, aby akoze si nieco dokazali... pritom ja jednam vzdy slusne. Nevidim nic zle na vyjadreni "moje deti". Sak su tvoje. A tvoj muz tam nebol predsa a ona o nom prd vie
Čo píše zákon o rodine ? Je tam písané že "deti patria štátu ?"
Ked NIE je chlap pri mne, su to moje deti. Nic zle si nepovedala. By som sa teda ohradila na tie keci o deťoch štátu 🤢 to kde sme a aka pochybna doba pred nami...
@deti95060810 Bohu? 🤦♀️
@zuzanka.zuzu bohužiaľ je to tak ...vynosite to ..starate sa o dieta a aj tak do 18 tich patri statu ...ale stat sa nejak nestara len tych 30€ co dava ...tak ked patri statu tak nech plnohodnotne oceni starostlivost o dieta ....ale nie vsak starajme sa sa o svoje deti ktore patria statu ale stat ma ne zvysoka kasle ....bohuzial slovensko
..a v hocijakom sidmom spore stat zastupuje dieta..
@samuelmarcel 🙈 nie, dieťa ozaj nepatrí štátu 🙄 a to zastupovanie dieťaťa je niečo úplne iné, úplne miešaš jablká s hruškami, preboha
@kaktusik007 ale pozor na aké vyjadrenia? My máme skvelý vzťah s manželom, a aj tak normálne v konverzácii poviem moje dieťa, moja dcéra ... Veď keď niekomu čojaviem hovorím toto je moja dcéra a manžel tam ani nie je, mám akože povedať toto je naša dcéra? No buď si pomyslia, že som schozofrenička, alebo, ak to budem hovoriť nejakému mužovi, že "toto je naša dcéra Zuzka", tak sa zľakne, že kedy ju so mnou mal :D
@any_soj ked sa budes rozvadzat a budes riesit kuratelu --- hovor nase deti, nie moje ;)

Ahoj,mna by zaujimalo nieco ine..mam muza tiez zo zivotom popri nas..ako to zvladas?mozes ip