icon

Aký máte názor na túto situáciu?

11. okt 2022

tak akože ja uz fakt neviem ci som ja ten idiot alebo zijem medzi idiotmi. Bola som na skoleni v bratislave kedze som sa mala vracat neskoro vecer v nedelu vlakom (zijem na strednom) uz som dopredu panikarila ako sa dostanem zo stanice domov ( je to cca pol hodina autom).--vlakom som mala dorazit o 23:00, ( manzel pre mna nevedel prist lebo je na tyzdnovke). v tom sa mi ponukol svagor ze on bude v meste vtedy ( v tom kde som mala vystupit) ze ide na oslavu ale nebude pit tak ma kludne pocka a zoberie ma domov.tak som sa potesila lebo autobus mi uz nesiel a taxikom som sa bala ist.( po jednom zazitku z minulosti)..to bolo ešte vo stvrtok predtym ako som mala ist..v piatok som stretla v bratislave spoluziacku z vysky ktora bola na navsteve u sestry aj s muzom a ze v nedelu sa vracaju tiez podvecer domov (byvame v rovnakom meste) tak sa ponuka ze ma odvezu kludne az pred dom..v sobotu rano mi pise svagrina ( svagrova manzelka) ze ci teda plati ta nedela a ma ist svagor po mna na stanicu.tak som jej hned odpovedala ze nie, netreba ze ma dovezie kamoska ze nakoniec idem autom a nie vlakom, odpisala mi " aaha dobre teda, takže nemusi ist po teba..odpisala som ze nie ale ze dakujem aj tak odpisala oki, odkazem. tak som sa pekne v nedelu cca o pol desiatej dostala domov a isla som spat o dvanastej ma strhlo zo spanku zvoni mi telefon a pozeram uz ze mi vola svagor a predtym asi 6 neprijatych hovorov, tak som rozospata dvihla telefon a on ze kde som tolko ze na mna caka na stanici tak mu hovorim ze ale ved ja som uz doma ze som pisala tvojej zene ze nemusi po mna chodit..no co ten na mna spustil zeny.ze ci si robim srandu ze on o nicom nevie a caka ma uz hodinu ako chuj na stanici ze mohol byt davno doma a proste nenormlany cirkus bachol mi telefon. hned rano volam svagrinej ze preco nepovedala muzovi ze nemusi po mna chodit odpovedala mi ze som bola ja s nim dohodnuta tak som mu to ja mala povedat ze ona nieje ziaden odkazovac.napiste mi uprimne ci ja som idiot alebo ja fakt neviem..

Strana
z2
thoughtfulweirdo
11. okt 2022

Poslala by som mu screenshot správy, kde švagriná píše "odkazem" s tým, že ma mrzí nedorozumenie a ďalej neriešila. Môže sa ofukovať aj navždy, keď ho to baví, určite by som mu nevyvolávala a nevypisovala. Chyba nastala u jeho ženy.

lubinkap
11. okt 2022

Toto sa deje v nasej rodine cez prostrednika furt daco nedobre dopadne..a ano mala si mu dat vediet..jeemu! ..s nim si bola dohodnuta, nie s jeho zenou.

777januska777
11. okt 2022

Nik sa do teba nenaváža baby ti napísali normálne ze chyba je aj na tvoje strane a mala si to riešiť. Spýtala si sa otázku baby ti odpovedali a ty sa uražaš.

andrea_prestastna
11. okt 2022

Im obom drbe, posli svagrovi screen debaty a nechaj to tak

ada12345
11. okt 2022

Tak mu posli aspon bonbonieru/cokoladu hodnotnejsiu alebo flasu, podla toho co ma rad.

marca12
11. okt 2022

Poslala by som svagrovi screenshot soravy,kde svagrina pise ok,odkazem. Ospravedlnila by som sa za nedorozumenie a viac to neriesila. Jednoznacne pochybila svagrina,jasne ti napisala,ze odkaze. Svagor si moze hulakat akurat tak po svojej zene a nie po tebe.

podmostom
11. okt 2022

Ja chápem že v prvom momente bol nahnevaný. Ale ak mu potom jeho žena potvrdila, že ona sľúbila že mu to mala odkázať a zabudla, už by sa na teba hnevať nemal. Nechaj to chvíľu vychladnúť, zavolaj jemu, že ťa to mrzí, že si bola na 100%vtom že mu to žena odkaze, o to viac ze sa ta sama na to pýtala. Nepríjemné, ale možno majú momentálne nejaké osobné problémy, alebo medzi sebou a si si to zlizla.. A ako tu niekto písal, tvoj muž by sa ho na to niekedy medzi rečou mohol spýtať. Mne ich správanie teda normálne nepríde. Švagriná jak male decko s tým odkazovačom.

vorkola
11. okt 2022

Chybu spravila svagrina, ci uz umyselne, alebo neumyselne, to vie len svagrina,ale ta je jej odpoved ,ci odkazovac je nefer.Aspon som sa aj ja poucila ,kontaktovat sa s danou osobou,teda svagrom

ahhola
11. okt 2022

Švagor vie tiež pekny rapel do vyvrtky... Išiel zo svojej oslavy a teba mal v ceste, takže zabil hodinu života na stanici... A o co išlo tej jeho tape...

bluka2
11. okt 2022

To je jednoduché, dohodla si sa s ním ty, ty si mala dať vedieť jemu. Ospravedlň sa - a riadne by ma to mrzelo, že niekto kvôli mne hodinu v noci niekde trčal

lintu
11. okt 2022

Spoliehať sa na druhých, sa neoplatí. Teraz už vieš. Pôvodne som čakala, že nakoniec po teba nikto neprišiel, ale tak aj takto sa dá. Hej, je to nepríjemné. Ale zasa aby vám takéto nedorozumenie narušilo naveky vzťahy, to hádam nie. Chce to čas. Už by som to ďalej asi neriešila.

sissy27
11. okt 2022

So švagrom si sa dohodla, tak švagrovi si aj mala dať vedieť, že nemusí chodiť po teba. A mala si mu to dať vedieť hneď ako si zmenila plány a nie až keď sa švagrina ozvala či to platí. Takže asi toto nečakáš - ale “ten idiot” si v tomto príbehu ty.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
12. okt 2022

Ak si sa povodne dohodla priamo s nim, tak si mu mohla napisat alebo zavolat, ze nastala zmena planu. Nechapem sice, naco sa ona teba pytala, ked mu to potom nepovedala, ale mohla si sa uistit, ze to vie aj on.

erks
13. okt 2022

Proste ženy 🤣🤣🤣🤣🤣👌vy dokážete skomplikovať aj vec, ktorá sa nedá skomplikovať 🤣🤣🤣

sinusoida
15. okt 2022

Jednoduché, upodozrievala ho, či s tebou niečo nemá, tak.mu odkaz nepredala😃

vakaveronika
15. okt 2022

Podľa formy tohto napísaného textu, ktory sa veľmi ťažko číta, neviem, či nie správna prvá možnosť.

hayabusa1337
16. okt 2022

si nezodpovedna a svagrina zabudliva poucenie do buducna o zmene planov mas informovat hned ako sa ich dozvies ak je do toho niekto zatiahnuty ale ako sa hovori za dobrotu na zebrotu chudak chlap

apolka77
19. okt 2022

Viem že hľadáš viníka. No z veľkej časti si vinná Ty a pravdaže aj švagrinna. Lenže Ty si potrebovala odvoz a Ty si sa so švagrom dohodla tak si to mala byť Ty kto mu zavolá či napíše že nemusí čakať na stanici. To čo sa stalo medzi švagrinou a jej mužom že preco mu to nepovedala je asi jedno, mohli sa škaredo pohádať ....potom vravíš že švagriná šla z nocnej možno mu to zabudla povedať a šla spať. Ja si myslím, že treba svoju vinu vziať na svoje plecia, ospravedlniť sa a poprosiť o odpustenie...
Viem že je ťažké vziať zodpovednosť a človek je stvoreny hľadať vinníka a stále sa obhajovať prečo toto a prečo tamto alé nerob to ...pozri si video na YT od Martina Lajprika - zjedz svoju vinu ...pochopíš a niekam sa v živote možno posunies...takéto veci sa stávajú je to cerstve, aj švagor vychladne...

Strana
z2