icon

Aký máte názor na vzťah 18 ročnej a 26 ročného?

tinka0008
22. okt 2015

Ahojte. Mam jednu otazku na ktoru by som chcela vediet nazor aj ostatnych ludi. Mam priatela, milujeme sa a mame uzasny vztah (9mesiacov) Lenze zaujima ma ako to vidi spolocnost, ja mam 18r. a on 26. Ani jednemu nam to nevadi, ani nasim rodinam. Len by ma zaujimal vas nazor co si o tom myslite, vidite v tom problem alebo prekazky do buducna alebo naopak? Dakujem za kazdu odpoved.

Strana
z3
ivett1
23. okt 2015

nevidím v tom problém, je to len číslo, ak to nevadí vám dvom, ani vašim rodinám, tak názor ostatných ťa nemusí zaujímať🙂...

xmamalea
23. okt 2015

My sme spolu začali 17 a 26 🙂

bohuslava8
23. okt 2015

žiadny

pauliniele
23. okt 2015

Manzela som spoznala v 17-tich, mal 26. O 4 roky sme sa vzali a teraz po 4 rokoch manzelstva mame 6 mesacnu dcerku. Zatial nam to funguje a co prinesie buducnost, to nikdy nevies dopredu. Ak Vam to vyhovuje, ani to neries. 😉

dellfi
23. okt 2015

Podla mna je to uplne v pohode. Aj moj brar si nasiel ako 26 rocny 19 rocnu babu a su uz 5 rokov abaolutne OK!

minutka
24. okt 2015

@worker_falcon pekna kravina,aby v 18-tke myslela na to,ze ked pojde muz v 70tke na dochodok,tak bude ich vztah poznaceny,lebo ona bude este produktivna šestdesiatosmicka 😀 ako pobavil si ma fakt. Poznam pripad kde je 15-r rozdiel, v sucasnosti ma ona 59, on 74 a vychadzaju si lepsie ako za mladi. Necakala by som to,ale je to tak. Cize je to individualne,zavisi na mnohych faktoroch, nie iba na veku !

zlata2
24. okt 2015

načo toto riešiš dievčatko...chlapi sú vyspelosťou zaostalí za ženami, takže ste úplne ok 🙂 užívaj si lásku

katka708
24. okt 2015

Moja kolegyna chodila od 18r s priateľom čo mal 15r viac. bol ženatý ale plánoval sa rozviesť keď deti odrastú. aj sa tak stalo. po cca 10r ich vzťahu. Kolegyňa s ním chcela aj dieťa ale nedarilo sa. Podstatné je, že sa milujú a aj napriek všetkému im vzťah vydržal toľké roky. Už niekoľko rokov spolu bývajú a do jeho 50ky túžili aj po dieťati. teraz sa už zmierili že ho mať nebudú ale to je teraz v tejto diskusii nepodstatné. chcela som len povedať že na veku až tak nezáleží, dôležité je nakoľko sa cítia. Klišé ale pravdivé. On oslavoval v rovnaký víkend 50ku ako môj svokor obe sme riešili v práci oslavu, výzdobu, darčeky. len s tým rozdielom že jej frajerovi by som ani ja a ani okolie netipla viac ako 40. Veselý, energický švihák čo má úsmev stále na tvári kdežto môj svokor v rovnakom veku ako on, je už skôr typický starší pán. A ani dôchodku sa neboja, len pokiaľ mu zdravie bude slúžiť, bude sa aj naďalej venovať svojmu koníčku a svojej práci zároveň. Podniká v gastro službách a svoju prácu miluje....

Váš vekový rozdiel nie je až tak strašne obrovský aby sa nedal ani neskôr prekonať. A pokiaľ s tým nemá problém ani rodina, tak ti môže byť úplne šum a fuk čo si o tom myslí okolie. Vy viete ako žijete, aký máte vzťah .......

Strana
z3