icon

Aký máte názor na ženy na meterskej ktoré občas idú na drink?

saskia987
21. dec 2019

Ahojte znie to trosku zvláštne ale chcela by som vedieť vás názor... Bývame zatiaľ s rodičmi na dedine s priateľom mame rocnu dceru....onmesiac sa sťahujeme... Neviem ako to vnímate vy ci ste to tiež robili že ste občas išli s kamošmi na drink a potom vás celá dedina ohováral že chlastate a chodíte po krčmach už sa to do uší dostalo aj mojim rodičom a mame skrz to doma hádky.....

Strana
z2
0martina0
21. dec 2019

@heidy222 to je o tom kde vyrastaš,ja som z dediny a nemam problem,aj ked je tma da sa isť na prechadzku,učiť deti ručne prace .....nič strašne ako si napisala

vittekovaveva
21. dec 2019

@saskia987 jasne ze to je normalne... ved preto ze si matka si neprestala byt zenou ci clovekom.. a dieta ma aj otca.. ak sa ten otec nevie o svoje dieta adekvatne postarat tak je to dost smutne.. bezne idem napr cvicit, ked treba na vlasy ci do obchodov... kedze s dietatom nemam potrebu behat po obchodoch... ved sme na MD s tymi detmi cele dni tak mamr pravo aj na cas len pre seba.. ked to niekto nechape tak zaspal dobu a je dost mimo.. potom sa ani necudujem ze ludia nechcu mat deti ked si kyslis ze tym zivot konci

22janka1993
21. dec 2019

Je to úplne normálne... Ja ak nemôže náhodou tatik že ide do nočnej alebo momentálne nie je pri nás tak dieťa nechám mojim rodičom alebo svokrovcom a nikto s tým nemá najmenší problém... Nie je to každý ani každý druhý víkend ale aj oni chápu že som len človek ktorý sa musí tiež odreagovať

ajka0207
21. dec 2019

@saskia987 dediny su uz take, kazdy ohovára kazdeho, lebo sa vsetci poznaju.

lucinka1988
21. dec 2019

@saskia987 je to úplne normálna vec obcas vypnúť a niekam ísť sa odreagovať, veď deťmi predsa život nekončí. Ja mám 1,5 ročne dieta, okrem toho že permanentne pracujem z domu a raz v tyzdni chodím do prace, zúčastňujem sa sporadicky aj pracovných akcii, večere, výlety a pod.. Tiež sa stretnem s kamarátkou, kadernicka, kozmeticka, koncert..Mna síce veľmi neláka chodiť po večeroch na drink, ale stretávam da do známymi z času na čas a každý to chápe, bývam ale v BA nie na dedine..

jeliz59
21. dec 2019

@stanzi no a čo je na Tom? Akože nechápem si myslys že každej žene dovolí ísť muž žúrovať?? Samozrejme pokiaľ nechodí aj on...

jeliz59
21. dec 2019

@evittam minie každý otec sa dokáže postarať na 100% o dieťa...si myslíte že taký otcovia niesu? Nechápem nič zle ani neobvykle som nenapísala

evittam
21. dec 2019

@jeliz59 Ale prosím ťa. Akože sa nevie? Dať jesť, prebaliť a dať spat. To len niektoré ženy robia z chlapov neschopakov čo to nevedia.

ivusikk
21. dec 2019

@jeliz59 či dovolí ? Hádam sa nebudem pýtať chlapa či mi dovolí ísť niekam s kamarátkami. Pokial nemáme žiadny spoločný plán nevidím v tom problém

jeliz59
21. dec 2019

@ivusikk super👌🏻

jeliz59
21. dec 2019

@evittam oki👌🏻

evittam
21. dec 2019

@jeliz59 Ale ty skús pochopiť o čom piseme-preco by ti mal muž rozkazovat a dovoliť či nie niekam ísť? Čo si jeho majetok či čo? Ty mu tiež najskôr musíš niečo dovolit? Či u neho je to samozrejme lebo je muž?

jeliz59
21. dec 2019

@evittam nie to je to tak že on radšej nejde nikam aby som nešla ani ja...😅😅
Proste že bez seba nechodíme nikam...čo už...😅😅😅

montemotherone
21. dec 2019

@saskia987 mňa tiež išlo doma drbnúť, ale alternatíva k tomu nebol drink 🤷‍♀️ takže ak to máš pod kontrolou, o.k. Len aby to tak ostalo. Poznám veľa mladých alkoholičiek mamičiek, ktoré si to nepriznajú, "len si chodia vyvetrať s kamoškami hlavu" 😕

bluka2
21. dec 2019

@jeliz59 Pozdravujem do tvojej cely
Autorke, rodicia su nejako mimo, aj ti, co ohovaraju. Asi ta chcu mat za sporakom. Netrapili by ma

bluka2
21. dec 2019

@montemotherone Myslim, ze to bude o.k. Myslim, ze chce sa ist raz za cas uvolnit, nie kazdy den ploskacku otvarat

ysseba
21. dec 2019

Máš dieťa, nie handicap kvôli ktorému musíš byť vyradená z "bežného života" 🙂 Ale ja to vnímam tak, že je iné isť s kamarátkou na drink, do slušného podniku pokecať, posťažovať sa, zasmiať sa spolu a isť v normálnom čase domov. A iné keď sa ide každý víkend do nejakej zafajčenej krčmy, všetci sa tam zrúbu pod obraz Boží, že ani nevieš čo stváraš, vrátiš sa domov nad ránom, cez deň je z teba mátoha. To sa mi na matku (a vlastne ani celkovo na ženu) nehodí. Ale normálne posedenie a odreagovanie sa s kamarátkami, prečo nie?

jeliz59
21. dec 2019

@bluka2 super že má pozdravujes ale nestojím o to

bluka2
21. dec 2019

@ysseba To co si popisala sa ani na chlapa nehodi snad

ysseba
21. dec 2019

@bluka2 No to je pravda 😀

lenuliatko84
22. dec 2019

Aj matka potrebuje vypnut a ist s kamoskamu na drink.aj ja tak chodim a nikomu to nepride divné

juliet86
22. dec 2019

no takto... ak by to bolo kazdy tyzden opitie sa to je podla mna nevhodne... ak raz za cas spolocensky tak v pohode

amelie2017
22. dec 2019

Aj matka sa potrebuje odreagovat a vypadnut medzi ludi. Ale ako bolo spomenute, je rozdiel si ist posediet, pripadne zatancovat a je rozdiel sa ist spit pod obraz bozi. Ja osobne idem von tak 5krat do roka, nie ze by som nechcela viac ale zijem v zahranici a nemam tu s kym ist. Tak idem len ked pride mamina/sestra/naj kamoska. A potom ked som doma na Sk, tak tiez vzdy niekam vybehneme. Ale uz len slusne, niekam sa navecerat, dat si zo 2 pohare vina, pripadne na koncert.

Strana
z2