Aký máte názor na ženy na meterskej ktoré občas idú na drink?
Ahojte znie to trosku zvláštne ale chcela by som vedieť vás názor... Bývame zatiaľ s rodičmi na dedine s priateľom mame rocnu dceru....onmesiac sa sťahujeme... Neviem ako to vnímate vy ci ste to tiež robili že ste občas išli s kamošmi na drink a potom vás celá dedina ohováral že chlastate a chodíte po krčmach už sa to do uší dostalo aj mojim rodičom a mame skrz to doma hádky.....
@saskia987 jasne ze to je normalne... ved preto ze si matka si neprestala byt zenou ci clovekom.. a dieta ma aj otca.. ak sa ten otec nevie o svoje dieta adekvatne postarat tak je to dost smutne.. bezne idem napr cvicit, ked treba na vlasy ci do obchodov... kedze s dietatom nemam potrebu behat po obchodoch... ved sme na MD s tymi detmi cele dni tak mamr pravo aj na cas len pre seba.. ked to niekto nechape tak zaspal dobu a je dost mimo.. potom sa ani necudujem ze ludia nechcu mat deti ked si kyslis ze tym zivot konci
Je to úplne normálne... Ja ak nemôže náhodou tatik že ide do nočnej alebo momentálne nie je pri nás tak dieťa nechám mojim rodičom alebo svokrovcom a nikto s tým nemá najmenší problém... Nie je to každý ani každý druhý víkend ale aj oni chápu že som len človek ktorý sa musí tiež odreagovať
@saskia987 je to úplne normálna vec obcas vypnúť a niekam ísť sa odreagovať, veď deťmi predsa život nekončí. Ja mám 1,5 ročne dieta, okrem toho že permanentne pracujem z domu a raz v tyzdni chodím do prace, zúčastňujem sa sporadicky aj pracovných akcii, večere, výlety a pod.. Tiež sa stretnem s kamarátkou, kadernicka, kozmeticka, koncert..Mna síce veľmi neláka chodiť po večeroch na drink, ale stretávam da do známymi z času na čas a každý to chápe, bývam ale v BA nie na dedine..
@saskia987 mňa tiež išlo doma drbnúť, ale alternatíva k tomu nebol drink 🤷♀️ takže ak to máš pod kontrolou, o.k. Len aby to tak ostalo. Poznám veľa mladých alkoholičiek mamičiek, ktoré si to nepriznajú, "len si chodia vyvetrať s kamoškami hlavu" 😕
@montemotherone Myslim, ze to bude o.k. Myslim, ze chce sa ist raz za cas uvolnit, nie kazdy den ploskacku otvarat
Máš dieťa, nie handicap kvôli ktorému musíš byť vyradená z "bežného života" 🙂 Ale ja to vnímam tak, že je iné isť s kamarátkou na drink, do slušného podniku pokecať, posťažovať sa, zasmiať sa spolu a isť v normálnom čase domov. A iné keď sa ide každý víkend do nejakej zafajčenej krčmy, všetci sa tam zrúbu pod obraz Boží, že ani nevieš čo stváraš, vrátiš sa domov nad ránom, cez deň je z teba mátoha. To sa mi na matku (a vlastne ani celkovo na ženu) nehodí. Ale normálne posedenie a odreagovanie sa s kamarátkami, prečo nie?
Aj matka potrebuje vypnut a ist s kamoskamu na drink.aj ja tak chodim a nikomu to nepride divné
no takto... ak by to bolo kazdy tyzden opitie sa to je podla mna nevhodne... ak raz za cas spolocensky tak v pohode
Aj matka sa potrebuje odreagovat a vypadnut medzi ludi. Ale ako bolo spomenute, je rozdiel si ist posediet, pripadne zatancovat a je rozdiel sa ist spit pod obraz bozi. Ja osobne idem von tak 5krat do roka, nie ze by som nechcela viac ale zijem v zahranici a nemam tu s kym ist. Tak idem len ked pride mamina/sestra/naj kamoska. A potom ked som doma na Sk, tak tiez vzdy niekam vybehneme. Ale uz len slusne, niekam sa navecerat, dat si zo 2 pohare vina, pripadne na koncert.

@heidy222 to je o tom kde vyrastaš,ja som z dediny a nemam problem,aj ked je tma da sa isť na prechadzku,učiť deti ručne prace .....nič strašne ako si napisala