Aký máte vzťah so svojimi bývalými partnermi?
Napadla ma taka otazka? Aky mate vztah zo svojimi byvalimi? Bavite sa? Pisete si sem tam?Stretnutie? Mne vcera napisal byvali ako sa mam po dlhsej dobe tak sme prehodili paru viet ale zaujima ma ako vy ostatne a ex 😉))
S ex vzťah? Keby sme mali pištole tak sa aj postrieľame....Našťastie nič také nevlastním....Ale nič zlé mu neprajem, len nemusím ho vidieť do konca života....
Nastastie nemam so ziadnym ex zavazky takze mosty spalene, komunikacia ziadna, ani o nich nerozmyslam, nezaujima ma ako sa maju ani co robia. Vsetko su to uzavrete kapitoly ktore som ukoncila ja, nemam ziadne burlive vztahy, nic som nezachranovala ani sa k nimu nevracala, ked to neslo tak som to utla, v 20tke mi prislo nezmyselne "pracovat na vztahu" a tocit sa s niekym dokolecka ako skrecok v koliesku. Takze som aj ranila pretoze hned ako som pocitila ze "s tymto nie" tak som vztah ukoncila.
A ako tu niekto napisal "Z lasky uz kamaratstvo nebude" u mna to plati 100%. Najvacsia laska mojho zivota je aj tak moj muz s ktorym som 23 rokov a dufam, ze nikdy nebude moj ex.
Ja mám s ex vzťahy rôzne, s jedným sa normálne zdravím , s druhým sme sa rozišli v dobrom ,mali sme sa veľmi radi ale každý sme mali iné životné ciele ale aj dnes keď sa stretneme tak sme k sebe priateľskí , každý máme už svoje rodiny . S otcom mojich starších detí nemám žiadny vzťah ani pozitívny ani negatívny, jednoducho žiadny je to pre mňa 9 rokov uzavretá kapitola. Stretávame sa len na súde, ak potrebujem zvýšiť výživné alebo on znížiť. Beriem to racionálne s nadhľadom a to aj na pojednávaniach , na rozdiel od neho neťahám do toho minulosť. Do tohto stavu sa človek však musí prepracovať a jedniné čo mu pomôže je čas.
Ziadny...nespajali nas ziadne zavazky, nevidim dovod mat s nimi nejake " vztahy"
Tych, co si ešte pamatam, mam na facebooku haha
@katarinapekna ludia si dokazu ublizit aj ked si tvrdia ze sa maju radi. v takom pripade by neboli normalni, keby sa pri stretnuti po rokoch tvarili ze nic sa nestalo. aj ked casom nieco preboli, vsetko asi nie.

No, ano boli aj postelove avanturky, a tie fakt ze nepotrebujem riesit viacej...naco? Co bolo-bolo...clovek pospomina a tot vsjo 😅
Ale zeby som kavickovala s ex a vybocala pri stretku na licko "ze jeeeej ahoj, ako sa mas cmuuuuk - cmuuuuk na druhu stranu"...no nie.
Proste uzavrete kapitoly a hotovo. Zijem si svoj pokojny, tiez "single" zivot a som maximalne spokojna...a niekedy pri takych a inych temach si spomeniem ze "boooze jaka durnuta mi bula" ale co uz, aj o tom je zivot a ako sa spieva "Liiiiife is life!" 😎 😎