Aký máte vzťah so svokrami?
Ahojte, ženy.
Mňa by zaujímalo, aké máte vzťahy so svokrami. Resp. ak zlé, čo také Vám vyviedli... a/alebo ako ste si k ním našli vzťah
@marycarrie tiež nemám svokru, nie sme zobratí. Vzťah s ňou je ale relatívne dobrý.Príde mi ako taká salamistka, nemieša sa do nás, čo je fajn. Sú ale veci, ktoré som si začala všímať v poslednej dobe a nie som s tým veľmi stotožnená, ale to bude asi tiež len tým, že priateľ aj celkovo jeho rodina sú trochu z iného súdka ako ta moja a som zvyknutá na iné maniére. Ale inak je všetko fajn.
Expriateľova mama bola tiež super, tá tuším aj plakala ked sme sa rozišli. Ak mi niečoho okrem rozchodu bolo ľúto tak to bolo to, že sa skončilo stretávanie s ňou.
Nestazujem sa, mam nizky tlak, tak obcas mi ho kvalitne zvysi, ale inak v pohode😉. Sem-tam jej hlasky stoja za to, ale respektujem ju ako matku svojho muza.
@marycarrie joooj to vobec neplati, ze cim lepsia svokra, tym vacsi chuj chlap :D :D :D zeny si nevedia vyberat partnerov a potom to zhadzuju na vsetko mozne. Co je pravda, ze muz si vybera zenu podobnej povahy ako je jeho matka, lebo to mu pripada ako "normalne" zenske spravanie. Je to podvedomy vyber, niekedy, ak je vztah s matkou velmi zly si vedome vybera inu partnerku. Ale pri klasickom vztahu matka-syn, normlanom, zdravom, nenarusenom, sa syn pozera na matku ako vzor zeny od malicka a ked v dospelosti najde zenu podobnu svojej matke, automaticky mu jeho podvedomie povie- toto by mohla byt zena pre mna aj ked nevie, preco. A teraz je dolezite, v com ta zena jeho matku pripomina. Ak je zena rovnako tvrdohlava, hasteriva, vztahovacna, precitlivela ako jeho matka, tak ano, je to problem. Su sice rovnake, ale dva taketo rovnake typy nevydrzia spolu v miestnosti. A preto je tu tolko zien nadavajicich na svoje svokry. Ak su obe ale mierne povahy, neutocia, nehadaju sa, nevyrypuju, komunikacia je prijemna, jednoducha. Bud ostane vo formalnej rovine v zmysle- je to matka mojho muza, vazim si ju, nemam s nou zly vztah, nikdy sme si nic nevyviedli, no nemame okrem toho nic spolocne, tak ten vztah ostane formalny. Ak ale pridu na to, ze maju toho vela spolocneho, zmyslaju podobne, maju podobny nahlad na zivot, na vychovu deti, na pracu atd., tak sa z nich stanu skvele priatelky, resp. muzova matka ziska dalsiu dceru, s ktorou ma uzasny vztah. Mne raz mamina povedala na dakej rodinnej oslave pred vsetkymi, ze nikdy ani nedufala, ze jej syn si raz najde zenu, ktoru bude (ona) lubit ako vlastnu dceru a mat s nou taky uzasny vztah. A to nie je o rokoch. To je o ludoch. Ludia sa nemenia. Ich charaktery sa nemenia. Vekom sa iba zvyraznuju niektore crty. Ked si na zaciatku s niekym nerozumies trochu, po rokoch si nemusite rozumiet uz ani trochu. Ked mas od zaciatku vazne spory s niekym, po rokoch uz tie spory mat nebudes, lebo sa s danym clovekom uz nebudes stykat a odstrihnes ho zo zivota. Ale s tym, s kym si sedis povahovo od zaciatku a vnimas ho ako svoju spriaznenu dusu, s tym budes mat vrucny vztah aj po rokoch.
Mam velmi milych svokrovcov, maju radi mna aj deti. Manzel ma tiez dobrych svokrovcov. Vsetci sa stretavame, pomozeme si, pokecame 🙂 niet nad dobre vztahy
Tak ja mam celkom dobru svokru, mame celkom dobry vztah, aj ked hocikedy ma zaskoci svojim impulzivnym spravanim. Ale myslim, ze je rada, ze ma taku nevestu ako ma. Skor lutujem svojho manzela, za to aku ma svokru.😅
@marycarrie vždy som mala dobre vzťahy ☺️ s každou jednou potencionálnou☺️a nieje tomu inak ani teraz ☺️
@marycarrie ahojky ;) ja mam svokru ktoru vidim malo co ... takze ak pridem na navatevu nemame problem pokecame hodku a ide sa domov ona je tky uzavrety typ po smrti manzela .
Ale moja ex svokra :D jedna prihoda bola o tom ze sme zili v jednej domacnosti a nechceli peniaze na vodu elektrinu odomna ... no ako kazda zena je leto tak klasika si oholit nohy treba takze trosku dlhsie som sa zdrzala v kupelni a mala pustenu vodu koky holeniu ...
Na druhy den som nechtiac zapocula ako zacala svoka ex priatelovi vykrikovat ze kolko vody ja minam .. ze dlho sa sprchujem . Noo dostala som nervy ked bola sama v izbe nech sa paci som jej polozila peniaze na stol 50 eur na elektrinu a vodu ze ja minam vasu vodu bohuzial som mlada zena a potrebujem si oholit aj nohy atd. Tak sa mi zacala ospravedlnovat ze ona to tak nemyslela a ze nevedela ze sa holim. Jasne peniaze mi vratila od vtedy som sem tam zapocuvala ako rozprava na syna veci aj namna ...chvala bohu uz je to minulost a od vtedy viem ze mlady maju zit samy ziadne mamky a svokry .. 👍👍😆😆

@marycarrie moja svokra nežije,ani som ju nepoznala...ale svokor a jeho správanie je dakedy horšie ako mať tri svokry 🤣