icon

Akých podnájomníkov si vybrať do bytu?

jana500
8. sep 2019

Ahojte baby, od oktobra by sme chceli prenajať byt v ba, ale máme dilemu, komu ho prenajať. Už sme tam po minulé roky mali študentky, to bolo celkom ok, potom aj stavebných robotníkom, čo sa skončilo katastrofou, byt po 3/4 roku totálne zdevastovany, zničené okna, dvere, linka atď.... byt sme zrekonštruovali a teraz si chceme nájsť podnajomnikov. Aké máte reálne skúsenosti z pohľadu prenajímateľa, prenajať rodine, studentkam ? Ďakujem za odpoveď

Strana
z3
jana500
autor
Autor odpoveď zmazal
marca12
9. sep 2019

Ja by som prenajala studentom. Rodine nie. Je tazke najst slusnu rodinu. Sice aj studenti su vseliaki,ale za nich platia rodicia,vacsinou nie su problemy s uhradou nedoplatkou. Alebo absolventov skol. Vyberaj si podla zamestnania,daj na svoj pocit pri obhliadke

marca12
9. sep 2019

@pink_lady napadobne lekarka humusacna prvej triedy. A ze lekar ma vela ucenia? Ta len zurovala,vsade plesnive veci. Hrniec na sporaku s jedlom aj dva tyzdne. Tangace spinave vylozene na kuchynskom stole. Vsetky veci,oblecenie po zemi. Skrinu nepouzivala. Po pol roku sme to s nou nezvladli a odstahovali sa aj so spolubyvajucou. To bolo nieco a ked si predstavim,ze takyto clovek teraz lieci ludi

pink_lady
10. sep 2019

@marca12 nebola to jej dlsestra? :D ta tiež študovala za lekárku a aj ich mama je lekárka

liz_lemon
10. sep 2019

@marca12
@pink_lady
sranda, kamoska ma tiez sestru lekarku, a tiez hovorila, ze je dobra humusacka :D

Strana
z3