Akých podnájomníkov si vybrať do bytu?
Ahojte baby, od oktobra by sme chceli prenajať byt v ba, ale máme dilemu, komu ho prenajať. Už sme tam po minulé roky mali študentky, to bolo celkom ok, potom aj stavebných robotníkom, čo sa skončilo katastrofou, byt po 3/4 roku totálne zdevastovany, zničené okna, dvere, linka atď.... byt sme zrekonštruovali a teraz si chceme nájsť podnajomnikov. Aké máte reálne skúsenosti z pohľadu prenajímateľa, prenajať rodine, studentkam ? Ďakujem za odpoveď
Ja by som prenajala studentom. Rodine nie. Je tazke najst slusnu rodinu. Sice aj studenti su vseliaki,ale za nich platia rodicia,vacsinou nie su problemy s uhradou nedoplatkou. Alebo absolventov skol. Vyberaj si podla zamestnania,daj na svoj pocit pri obhliadke
@pink_lady napadobne lekarka humusacna prvej triedy. A ze lekar ma vela ucenia? Ta len zurovala,vsade plesnive veci. Hrniec na sporaku s jedlom aj dva tyzdne. Tangace spinave vylozene na kuchynskom stole. Vsetky veci,oblecenie po zemi. Skrinu nepouzivala. Po pol roku sme to s nou nezvladli a odstahovali sa aj so spolubyvajucou. To bolo nieco a ked si predstavim,ze takyto clovek teraz lieci ludi