icon

Ani vy nedostanete na Vianoce žiaden darček?

19. dec 2020

Dievcata ste tu take,ktore na Vianoce nikdy nedostanu ziadny darcek?vsetky kamosky vzdy podostavaju od priatelov,manzelov,rodicov,ja od kedy nie som dieta som to nezazila,ze by ma niekto takto na Vianoce obdaroval.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
19. dec 2020

@kristi0000 to ako vážne?? 4 tehotná milenka počas vzťahu? Nič v zlom, on je totálne debil, ale prečo si ty ešte s nim? 🤔🤔🤔

tncka
19. dec 2020

@kristi0000 hahaaaa no to je vuuul

aknamorka22
19. dec 2020

U nás v rodine si nedávame darčeky teraz druhý rok a nepáči sa mi to. Darčeky dávame len deťom. Ale mne to chýba. Za prvé rozmýšľať a vyberať darček pre inú osobu a za druhé dostať darček :(

noami12
19. dec 2020

@maciatkoe ved píšem, že pre bábätko kupujeme, my mame všetkého dosť a navyše darčeky kupujeme jeho rodičom a mojim a tam budeme mat takisto darčeky. Ale píšem co sa týka ako našej domácnosti že sme sa dohodli ze medzi sebou si darčeky tento rok nedáme. Cez rok si kupujeme co potrebujeme a pre nás je praktickejšie teraz kúpiť potrebné veci ako je sušička prádla a je to pre nás všetkých, len samozrejme ze tu pod stromček nedáme 😂 a som rada ze sme sa dohodli takto, je situácia aká je a mňa potešia viac tie detské vecičky a potreby ako niečo zbytočne pre mňa.
Navysse pred tým som mala vzťah 4 roky, kde som nedostala ani na narodeniny ani na vianoce nič od bývalého priateľa. A ja som jediná dávala, to bolo smutné

deti95060810
19. dec 2020

o žiadne darčeky nestojím...ale kúpila som si, aby sa nepovedalo.

sweetlife001
19. dec 2020

@kristi0000 tak toto ma zaujalo.. ja by som ho zabila už pri prvej 😀

kristi0000
19. dec 2020

@jaskolka a tak čo už každy sa myli

kristi0000
19. dec 2020

@sweetlife001 tak čo už no

kristi0000
19. dec 2020

@tncka uz my pripada ako kollar 🤣🤣🤣🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kristi0000
19. dec 2020

@elizabet173 mate kadejakych ludi ... a vztahy ja to neriesim len som odpovedala ze co som dostala .. koho to nezaujima nech necita 😊😊 ale urobim si radost asi si kupim deodorant a sprchac sampon niaku kazetu dam si pod stromcek 😄😄😄😄😄😊😊😊😊😊

vevesh
19. dec 2020

Ja darceky nedostavam vobec a vadi mi to- mam radost z potesenia, ze niekto mi nieco kupil (a sa aj zamyslel nad tym, co sa mi paci alebo pacilo). Ale tak co uz, ked sa chcem potesit, kupim si to sama, i ked to nie je ono🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ nejak nevidim, co by sa s tym dalo robit.....

habibim
19. dec 2020

Ja tiež nič nedostávam, ale až tak mi to nevadí.. Teda nedostávam pod stromček... Ale ja dostávam behom roka, len tak, alebo na narodky, na výročie, k rodeniu deti - keď je bábätko v postieľke a idem ho na kojiť, tak aj pri prvej dcére aj pri druhom synovi som si našla pri nich škatuľku so zlatom.. Momentálne staviame dom, čakáme tretie v apríli, keď Boh dá, takže vždy je kde minút... Už len nech mi teraz do Nového roka kupi tých 60m2 obkladu imitácia dreva, co som si vybrala🤷‍♀️😉

kristi0000
19. dec 2020

Ale moj nazor je aj tak že vianoce niesu o darčekoch ale to čo nosime v srdci 😊😊

sapetka
19. dec 2020

No od manzela dostanem vzdy. Vacsinou si stale vyberiem ja aj on. Idemw skor na prakticke veci ako “prekvapenia”. Tieto vianoce som dostala auto😁prakticky darcek ktory potrebujem🤷‍♀️😊ale od rodicov a svokrovcov nevyzadujeme/nepotrebujem. Mame syna tak radsej jemu necch kupia. Ale tak aj tak nam stale nieco daju.

lujza_
19. dec 2020

Ja si neviem predstaviť nič nedostať 🤷 mne kupuje muž,sestry aj mama darčeky (samozrejme aj ja im).

jeiny
19. dec 2020

mne by vobec nevadilo keby nic nedostanem, pre mna Vianoce nie su o darcekoch, sa tesim z toho ze sme doma spolu, ze sa stretnem s rodinou, zo stromceka,z vyzdoby, zo svetielok, z darcekov pre dcérku, krsnata, neterky, synovcov ze sa z nich budu tesit....podla mna u dospelych Vianoce nie su o darcekoch...co potrebujem a chcem, si kupim a hocikedy....vseobecne nemam rada darceky a prekvapenia

evaachesa
19. dec 2020

@elizabet173 to bude asi Kollár 😀

evaachesa
19. dec 2020

My sme sa dohodli že dospelí si nič nekupujeme a som takto spokojnejšia. Keďže si vždy kúpime čo potrebujeme tak ani neviem čo by sme si kupovali na Vianoce. Ja celkovo nie som za vyhadzovanie peňazí za hlúposti...neznášam mať doma ani zásoby sprchacov alebo šampónov 😬 Minulý rok mal darček akurát syn na jeho prvé Vianoce, malé drobnosti v jednej krabičke. Tento rok dostane 1 darček a možno mu ešte pobalim knižky čo som pokupila priebežne nech ma čo trhať 😄 no a s mužom sme si vždy po novom roku kupili wellness pobyt a akože to bol vianočný darček.😀...uvidíme čo bude ďalší rok, snáď už sa podarí ísť aj s drobcom keď sa to všetko nejak utrasie...

luckajanko
19. dec 2020

Môj muž chodí na týždňovky takže nákupy sú na mne, zabezpečila som všetko deťom čo napísali Ježiškovi, aj mužovi nejaké maličkosti ale ja tiež nič nedostávam..je mi to ľúto, obcas mi vyhrkne slza lebo deťom hovorím že keď nebudú počúvať nič nedostanú a oni potom na mňa pozerajú akoby som nepočúvala ja 😅 ale tak roky dozadu som si pod ten stromček vždy niečo prihodila, nejakú blbosť zo skrine čo nenosím ale tak to není ono...ja mám rada prekvapenia a dosť často to opakujem, škoda že ma nikto nepočúva 😁

lenkakravcova
19. dec 2020

@elizabet173 By si neverila ale takých žien je dosť čo akceptujú svojmu mužovi polygamiu a privieraju oči. Možno im to tak aj vyhovuje keď je ten muž dobrý prácak (rozumej platí žene a deťom všetko). Sú rôzne prípady..

lenkakravcova
19. dec 2020

My Vianoce neoslavujeme ale synovi neskôr darček dáme aby v kolektíve nebol za jedineho iného.
Co sa týka nás dospelých darčeky si dávame hocikedy. Nemáme na to len pár dni v roku. 🙂

sapetka
19. dec 2020

@lenkakravcova a preco ked sa smiem opytat neoslavujete vianoce

lenkakravcova
19. dec 2020

@sapetka Som muslimka. Mame iné sviatky (sviatok ukončenia postu a sviatok obety) cez ktoré sa rovnako dávajú darčeky. 🙂
Ale kresťanskú časť rodiny ponavstevujeme po ich sviatkoch, ani im nebránim aby naše deti obdarovali alebo im poukazovali výzdobu atď. 🙂

kristi0000
19. dec 2020

@lenkakravcova ake ak smiem vediet 🙂 napiste my spravu

lenkakravcova
19. dec 2020

@kristi0000 aké čo? 🙂 Myslíš aké prípady takýchto vzťahov?
To kludne napíšem aj tu.
Poznám ženu ktorá toleruje svojmu mužovi milenku (pričom v ich štáte nie je polygamia povolená).
A poznám ženy ktoré žijú v manželstve polygamickom (oficiálne) . Jedna z nich je druhou manželkou. Jej muž je od nej starší, hľadal si druhú manželku keď už mal asi 40r - chcel ďalšie deti ale jeho žena prvá už nemohla mať tak sa dohodli ze sa pre to ožení ešte raz ale ze bude žiť s tou prvou a s tou druhou bude menej ale bude tam mat ďalších potomkov. Je to bohatší muž. Jeho žena mu to schválila tak sa oženil. Ta co ju poznám je teda jeho druhá manželka, s jeho prvou manželkou sú kamarátky. Chodia spolu aj na nákupy. Bývajú v tom istom meste a sviatky trávia pohromade všetci spolu ako veľká rodina.
Takéto prípady som myslela. Ľudia sú rôzni. Každému niečo iné vyhovuje takže to neodsudzujem ak to i samotným nerobí problémy. 😀

habibim
19. dec 2020

@lenkakravcova
@kristi0000 mne raz prišli na oddelenie 3 ženy nahlásiť, že im bývalý neplatí výživné na deti.. Jedna nahlásila prípad, dala jeho osobné údaje, prípad zdokumentované.. Na ďalší deň prišla jedna to isté, a ja som mala službu keď mi povedala meno muža, ja hneď ze sak včera bolo na neho nahlásené.. A ona, ze ona nič nenahlasovala tak reku nie vy, ale iná zena🤦‍♀️🤷‍♀️ o 3 služby ďalej, ďalšia žena, ten istý muž neplatí... Zistili sme, že jeden muž neplatí na svoje tri deti výživné, ale tie ma s inými ženami, ale tie ženy o sebe nevedeli, ani o deťoch... To bolo cirkusu, keď sa začali vypocuvat.. Tam by on mal pôžičku vybrať aby to všetko vyrovnal a aby deťom darčeky na Vianoce pokupoval... Ale už neviem ako to dopadlo.. Ja som odišla na materskú v čase keď sa to vysetrovalo

janulik2008
19. dec 2020

My si nič nekupujeme. Kupujeme len malej 🙂

vilma7
19. dec 2020

Ak mám dostať somariny, radšej nechcem nič a kúpim si sama.
Môj veru na nakupovanie talent nemá vôbec, a kúpim si bežne počas roka, čo potrebujem.
Najbližšie šijací stroj a vianočné, zimné posteľné prádlo.