icon

Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?

wife123
18. júl 2018

Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...

Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch

thoughtfulweirdo
20. júl 2018

@mircalla Ja si myslím, že takých je len málo, čo podvádzajú za každých okolností. S tou polygamiou si nie som až tak istá, ale skúsim sa dnes môjho opýtať, či sa moc premáha :D

mircalla
20. júl 2018

@thoughtfulweirdo To ti nepovie.

thoughtfulweirdo
20. júl 2018

@mircalla Samozrejme tú otázku nebudem myslieť vážne, takže na ňu ani nebudem čakať vážnu odpoveď 🙂 ale teda asi som aj ja chlap, lebo tiež si občas poviem, aká škoda, že som zadaná. A tiez mňa sa ani nijak nedotýka, keď mi muž povie, že tá a tá má super zadok, alebo taká sa mu páči a keby nemal mňa, šiel by po nej. Veď ja som tiež neostala slepá, odkedy mám jeho. Rozdiel je ten, že my si veríme (možno naivne- ukáže až čas), takže si v tomto môžme voči sebe dovoliť väčšiu úprimnosť.

zuzanapjat
20. júl 2018

@thoughtfulweirdo mne sa minule stalo, že ja som z okna pozerala akú ma baba postavu (prsia, brucho, riť po porode) a moj muž kukal tiež, tak som sa zasmiala ..... a on na to.... že čo.... však po kočíku pozerá :D a fakt. Keby kukal na cicky to by mi povedal hneď, lebo on si všíma cicky aj okoloidúcich žien keď šoféruje :D a ešte sa ma spýta že - si videla?

thoughtfulweirdo
20. júl 2018

@zuzanapjat my sme s mužom v tomto naopak, on ma vždy upozorňuje na to, čo sa rysuje iným mužom v nohaviciach a ja jemu vždy "kukaj, aké má hentá kozy!" :D

katyd
20. júl 2018

Jedným riešením je, že mu zober ten kondóm z tašky a nič nepovedz. On bude vedieť, že si mu ho zobrala a ty budeš vedieť, že vie a čakaj, čo sa bude diať. Konfrontáciou nič nezistíš, keď bude chcieť zatajiť zatají a keď nebude chcieť tajiť, si pripravená na kladnú odpoveď?

joannita
20. júl 2018

ja poznam tolko chlapov, ktori sa doma hraju na najpozornejsich a najuzasnejsich manzelov a otcov a pritom pravidelne chodia do bordelu a na privaty a ficia na pokeci a stretavaju sa so vselijakymi lahkymi devami odtial (samozrejme koli sexu) a ich zena to doma ani len nahodou netusi..... je to grc, ale velmi vela chlapov je takych.
Raz sem jedna baba pisala taku temu, kde mala tiez pochybnosti. Jej muz bol mega pozorny, uzasny, sex mali kazdy den, kvety jej nosil....no ideal. Az nasla raz v spolocnom PC ze sa prihlasoval na Pokec. Pisala sem ze nevie co ma robit....ze koli comu tam ten jej chodi. Nakoniec mu povedala nech jej da heslo z Pokecu, ze prisla na to ze tam chodi, on dal heslo a ona ostala v hlbokom soku. Celu dobu co boli spolu si pisal s babami, stretaval sa s nimi a mal s nimi sex, s desiatkami bab. Aj do bordelu chodil....teda na privaty.
Je to grc, ale takto vela chlapov funguje.
Tym netvrdim ze aj autorkin muz.

mimka36
Autor odpoveď zmazal
tehulkake
20. júl 2018

Hlavne sa spamätaj, a zacni myslieť chladnou hlavou, nekonfrontuj, čakaj, čo sa bude diať s kondómom, povedz, ze niečo na teba lezie, ale už keď raz sklamal, tak neviem, troska rozmýšľaj, hlavne sa vchop, čas všetko vylieči,

mircalla
20. júl 2018

@joannita Nuz mas pravdu. Ono zase na druhej strane si predstav tu manzelku. Okrem manzela nikoho ineho nepoznala alebo takmer nikoho, odchovan ana romanoch z cervenej kniznice, ze takto chlapci funguju sa jej ani nesniva v najhorsom sne. Ako som uz pisala, ja o chlapoch nemam nejmensie iluzie, takze cakam vsetko a asi maloco ma prekvapi. nastasie mi to je uplne jedno, pretoze nemam uz na nich dost dlho chut plytvat akukolvek energiu a som tak podstatne stastnejsia.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
sardinka32
20. júl 2018

@wife123 Ak nemavate sex aj mimo domu...tak potom je ozaj viac ako podozrive, ze ma v taske nachystane kondomy. Ja osobne by som si pockala s nejakymi diskusiami na tuto temu a radsej mu pravidelne kontrolovala tie kondomy (nejako si ich aj poznac, aby sa nestalo, ze ich pouzije a nahradi novymi rovnakymi)...a ked by som zistila, ze ich pouzil (samozrejme nie s Tebou), tak potom by som vyrukovala na neho a to uz by si za klobuk nedal. Nemohol by ani zatlkat, lebo by si mala dokaz. Inak by som to asi nechala zatial tak a bola viac obozretna, vsimala si jeho spravanie. Bud k nemu milsa, ak je toto vo Vasom vztahu problem, ale zase nie ze sa mu budes podkladat. Ak chlap chce podvadzat, tak aj ked sa zena od dobroty rozleje na kolomaž, podvedie ju.

eliska13
20. júl 2018

@wieruska1 a to ho nemá konfrontovat?má byť ticho?
Hneď by som sa ho spýtala čo to má znamenať
Nikdy sa neprizná s tým nerataj.Rovno by som mu povedala, ze mate hypo leasing dieta a, ked nevie kde je jeho smer moze ist.Mozno si berie do auta občas nejakú štetku z cesty to nemôžeš vedieť.Hned by som s tým vyrukovala, že ak niekoho má okamžite sa má spamätať.Co spravíš?jedine, že to ukončí a bude všetko v poriadku.
Nepripadá mi typ, ktorý by sa išiel hneď rozvádzať.
Chlapi, ktorí často cestujú majú kolegyne kade tade po Slovensku, obchodné večere, teambuildingy...je to lákavé ako doma riešiť kto čo kúpi, spraví.
Myslím, že niekoho má také reči, že kolegovia podstrcili, má ho tam dlho a pod sú nezmysel
Načo by mu v pracovnej taške bol kondóm, ktorý by používal doma s tebou, keďže máte svoje v sufliku v spálni.
Dôvera je tak či tak v čudu možno si potrebovala, aby si otvorila oči.Ja, keď som videla v práci ako chlapi majú frajerky a pritom domá super žena zázemie navonok pekne usporiadané manželstvo a aj tak mali svoje tajnosti.
Ja neverím nikomu ani môjmu mužovi s ktorým žijem 15 r🙂a ani sebe nikto nevie ako sa zachová po rokoch manželstva v rôznych sutuaciach

eliska13
20. júl 2018

@katyd a čo sa dozvie, keď mu ho zoberie?sa jej opýta miláčik nevzala si mi náhodou kondóm?

eliska13
20. júl 2018

@sardinka32 buď k nemu milsia?ja neviem veď píše, že chlapovi sa zdalo, že mu malo prejavuje lásku a viac ho cez deň objíma a venuje sa mu.Mne je to až smiešne, aby si niekto takto vynucoval pozornosť, alebo ja som nejaký chladný typ🙂

sardinka32
20. júl 2018

@eliska13 Moj manzel je tiez viac na prejavovanie pozornosti ako ja napriklad...takze nic na tom nevidim hrozneho, ked mu to chyba a povedal jej to...a ze to teda zmeni trocha...lebo je zjavne z toho co pise, ze je z toho vsetkeho otrasena a nechce prist o vztah a vsetko, co spolu budovali. Nenachytala ho v posteli s inou, ze by ho hned znenavidela za to, co jej spravil...je vo faze, ked jej je luto o vsetko prist a nema rukolapne dokazy. Co je na tom, ze verila partnerovi?...boze, ja nechapem uz tento svet...treba to ale asi robit ako moja znama, aj do bytu, ked sa stahovala k manzelovi, tak kupila len take veci za svoje peniaze, ktore moze v pripade rozvodu odniest...a tak sa aj stalo, prave od neho odchadza. Clovek by mal len podozrievat, neverit a mysliet na zadne vratka...no dakujem pekne..lebo inak je pre kazdeho hlupak naivny. 🙄

eliska13
20. júl 2018

@sardinka32 nehnevaj sa, keby sa môj muž so mnou 3 dni nebavil, rozprával o mojich gyn.chorobach a nevere, že sa mu malo venujem, neľúbim ho...ďalej píše, že má dobrý dar reči a dokáže manipulovať.....áno čo je zle na zadných vrátkach?Nie raz tu píšu zeny, že nemajú nič, ani euro, muž doma diriguje koľko teplých jedál chce denne a čo bude robiť a čo nie, vydeluju peniaze vždy som sa snažila, že ak by sa náhodou niečo stalo nech tak neskončim.Niekedy mi príde, že ženy nemajú sebaúctu a sú v rukách chlapov ako hračky a tie im poslušne prikyvuju.
A schvaľujem aj to, že niekto kúpi do spoločného svoje a v prípade rozchodu, rozvodu si to vezme.Je to zle?v dnešnej dobe, keď sa každé druhé manželstvo rozvádza?Keby bolo všetko spoločné odchádza s ničím
Nikdy by som nestavila všetko na jednu kartu.

eliska13
20. júl 2018

@sardinka32 keď niekto napíše, že muž chudne, doma vyčíta, nebaví sa, často cestuje v taške má kondóm tak je to myslím jasné
Mne sa teraz v okoli rozvádza veľa známych všetko ľudia plus mínus 40 -45 r s malými deťmi a všade sa našla nejaká super kolegyňa mladá nezadaná, ktorá polutujr chudáka muža, ktory ma doma deti, ženu, starosti..keď som videla aké veci porobil kamaratkin muž kvôli frajerke verím, že v istom veku im preskočí a vrhajú sa do vzťahov ako pubertiaci

zuzanapjat
20. júl 2018

@eliska13 tak asi že žiadnemu chlapovi nie je najpríjemnejšie, keď má žena mykózy a raz musia spať s primakom lebo mykoza, raz bo po mykoze, raz bo sa jej nechce isť po sexe osprchovať.... pritom o ňom vie, že on kondóm nemá rád (ktorý chlap by mal). Je to chlap čo podstúpil vazektómiu a určite aj s myšlienkou toho, že sa aspoň zbaví kondómovej etapy s manželkou. Tak prečo by tu mykozu nenadhodil. By som chcela vidieť, keby to bolo naopak, keby chlap mal vkuse daky urologicky problem, či by to ženská nenadhodila. A prečo by nemohol nadhodiť to, že ma pocit, že sa žena malo venuje, alebo že ho už tak nemiluje ako na začiatku. To je predsa signal pre tu ženu že musi zabrať... že nie je všetko take dokonale ako si ona mysli. Že sa možno začala obšmietať kolo jej muža nejaka fusekla a on teraz vážne je vo fáze hodnotenia svojho manželstva.

sardinka32
20. júl 2018

@eliska13 Vsak som napisala, ze je to viac ako podozrive, ze ma v taske kondom. Načapať ho nenačapala, takze vyrukovat s tym moze, ale ak je to sviniar, bude zapierat a jedine, co docieli je, ze si bude davat vacsi pozor.
@zuzanapjat Presne tak, este to mozno neurobil, ale zvazuje.

ebi88
20. júl 2018

Ja som videla raz film, davno predavno, ale doteraz su pamatam. Tam mala zena podozrenie, tak jej kamaratka poradila povedat len “viem vsetko”. A bez slova pockat 30sek, ked do 30s nic nepovie je to ok. :D v tom filme sa v 30s chlapik nakoniec rozuovoril. Skus xD

eliska13
20. júl 2018

@zuzanapjat vlastne áno beriem späť treba ho polutovať 🙂mykóza je zo stresu, kvasiniek, plaviek nepoznám ženu, ktorá by ju z času na čas nemala.Snad mu trocha abstinacie neuškodí kvôli zdr.problemu ženy.Ja mám na toto úplne iný názor ako to, že niekto bude do mňa vyryvat a ja mu na oplátku budem dávať najavo svoju lásku.Hovori sa tomu aj manipulacia

melbak001
20. júl 2018

@eliska13 toto si krasne napisala

Ja neverím nikomu ani môjmu mužovi s ktorým žijem 15 r🙂a ani sebe nikto nevie ako sa zachová po rokoch manželstva v rôznych sutuaciach

je to tak

luxus10
20. júl 2018

daj si aj ty kondom do kabelky,a rovno 3, zacni sa spravat inak, a potom ho posli po mobil do kabelky, neh ti ho akoze donesie...🙂

vanesanova
20. júl 2018

@luxus10 😂😂😂 tak toto je gol!to by ma v zivote nenapadlo haha dobry napad mas!

stevvvka
20. júl 2018

Kondóm v pracovnej taške, keď chodí na služobký, je podľa mňa jasný dôkaz. Mrzí ma tvoja situácia.
Riadim sa často heslom, že veci nie sú vždy také, aké sa nám zdajú.. Ale priznaj si úprimne, aký dôvod by mohol mat?
Vezmi to ako hotovú vec, akoby sa ti priznal. Si ochotná skúsiť s nim ďalej žiť?
Co vlastne budeš mat z konfrontácie? On sa vyhovorí, a bude to považovať za vybavene, ešte si pomyslí, ved ona o tom vie, určite není blbá, a nerozide sa so mnou.. A bude v tom pokračovať.. A keby si aj mala dôkaz, ako ho donútis, aby v tom nepokracoval? Chlap podvedie aj so susedkou, keď si ide zapáliť, nieto ešte keď je na služobkach. Podviedol raz, pravdepodobne podvedie znova. A akýsi impulz zo začiatku mu ostal - ved ona mi také už odpustila...

Na druhej strane, zvaz všetko ostatné. Máš ho rada? Chceš s nim ďalej byť? Treba sa pripraviť na to, že pokračovať nebude ľahké. Budeš ho podozrievať aj keď nebude dôvod..

katyd
20. júl 2018

@eliska13 nie, ale tak bude vedieť, že ona vie a ona može počkať bez slov, čo povie alebo urobí.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
sonetta
21. júl 2018

@malapepka ja som sa tak pozrela min tyzden.a skoro som skolabovala.mala som tusaka,kedze mobil berie na wc aj do sprchy.nasla som tam velice plodnu konverzaciu s jeho kolegynou.a to nesmu mat vztah na pracovisku.v podstate mi to moze byt jedno,lebo aj tak som mala v plane sa rozviest.ale ten pocit,ze som podvadzana este manzelka a ktovie odkedy a ktovie kolko ich bolo je fakt blby.moj spolubyvajuci nevie,ze mam tie sms odfotene,stale zatlka,ze on nikoho nema,ze by mi povedal.stale klame,ked ide s nou.tesim sa,ked tie sms vytiahmem,ako sa zatvari.