Asi ma muž podvádza - čo by ste urobili vy?
Ahojte
Som tu už roky ale prvý krát tu hľadám radu. Tak radšej pod novým nickom.
Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvadzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu.
Posledné mesiace sú ale divné. Je naladovy, raz mi hádže komplimenty, zalubene potlapkava a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tazko vyzistim ze vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem.
Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu....
No dnes dom objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mat nemôže. Mame ich len v nočnom stolíku v spálni. Sokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila...
Mam ho konfrontovať?
Zrazu si dávam všetko dokopy. Denne cestuje po celom Slovensku. Stále je na mobile a rieši firemné problémy s podriadrnymi ale písať si môže barsco okrem mailov. To nezistim. Keby ma podvádzal tak to môže urobiť hocikedy nakoľko mu to pracovný režim dovoľuje a ja to nezistim.
Som úplne v prdeli....
Keď ho aj konfrontujem, bude zatlkat a ja sa nič nedozviem. Ale jedno viem isto, dnes sa moja dôvera otriasla v základoch
Moj muz sa k tomuto vyjadril jasne,,,,ze je zodpovedny, ze chce zabranit pocatiu...otazka s kym si uz autorka musi sama zodpovdat
@jurio zodpovedny az prilis, kedze ma aj vazektomiu..... 😀
@obsadenemeno aha, to som necitala cele
@renatkaf1 myslím,že všetkým je to jasné,len zakladateľke nie :D
@danicabb nemusím čítať po sebe, viem,čo a ako píšem. Zakladateľka odmieta veriť tomu a do prs sa bije za to, že jej muž nechodí do bordelu. Pritom používa kondom hoci má vazektomiu:D S kým asi ho používa :D to je otázka. Tak mne to už ako sorry, príde vtipné, takáto hádanka :Da zakladateľke stále nie je jasné. Aj preto mi je to už celé smiešne,lebo zakldateľka neodpisuje, ani sem nechodí,takže jasné,že to bol výplod fantázie násť ročných🙂Na druhej strane som však rada,že to tak bolo,lebo toto hádam ani nie je reálne :Dčo vypisovala zakladateľka.
@marina24 len za to, že sem dva dni nechodí, tak to je vymyslené? 🤔 Nie každá koníkuje každý deň
A zase dalsi pribeh bez konca 😆
Zakladateľka mala ťažký víkend a nechcela si ho kaziť ešte viac odpisovsnim tunajsim samozvanym sudkyniam.
Vymyslené to bohužiaľ nie je. Rozhodla dom si to overiť. Tento týždeň bude asi jeden deň preč pripadne príde neskoro tak uvidíme či sa v taške čosi zmení. Zariadim sa podľa toho....
Je šanca ze sú predsa len naše ( aj keď tomu moc neverím)
Boli sme pred par týždňami na chate a ja som tam tiež tri kusy vzala. Tak možno aj on. Len si nespomínam ze by bral tu pracovnú tašku. Nechcem hneď 10 tokov zahodiť za hlavu. Chcem väčšiu istotu ze sa to ozaj stalo. A potom to vyriesim raz a navždy.
Prajem vám aby ste nikdy nič podobné nemuseli riešiť.
Za všetky normálne nápady a komentáre ďakujem.
@wife123 To si nevsimaj, niektore zeny sa tu 1 den neukazes uz si vytvaraju rozne teorie. Ale tiez nechapem, naco pouzivate kondomy, ked ich nepotrebujete? Ja kondomy dost neznasam, pouzili sme ich len ozaj v krajnom pripade. Pokial viem, chlapi kondomy nemaju radi, tak mi neni jasne preco manzelsky par a chlapom s vazektomiou pouziva kondom? Aky je dovod
@mircalla
@tadivka
máme ich preto, lebo keď mám raz za čas k.infekciu, tak si ešte pár dni po nej dávam pozor aby to zas nekolovalo. a občas keď som moc unavená alebo lenivá ísť po sexe do sprchy a nechce sa mi "v tom ležať" prípadne v noci vstať k malému a mať rovno mokré nohavičky. tak ale hovorím, že je to fakt občas. minieme ich možno 10ks za rok..
@wife123 na tie kondomy akože 10x za rok sa vyser! ak maš len mykozy, ake kolovanie... ak nechces ležať v mokrom, kup si servitky a daj si ich k posteli... a nie kondomy vyťahuj (možno aj tie ti pridavaju ku mykozam). Alebo dokonči chlapa ustami. Vytiahnuť kondom pri manželovi s vazektomiou je HRIECH. A keby to bolo 10x za rok, tak by nemal naposledy reči typu "zase"...? A rieš aj tu "raz za čas" infekciu. Dnes si ženy chvalia od wobenzynu na imunitu, cez neviem čo. V lete keď máš šaty, sukňu, tak nenos gaťky, obmedz tangáče, umyvaj sa len vodou zospodu a nie často a pouprav si stravu. A ak ťa naozaj podviedol, tak navštivte psychologičku spoločne a rozoberte to....... môže to vzťah zhoršiť, ale može to vzťah i zlepšiť. Držim ti palce. Ak kondomy mate 10x za rok, ťahate ich na dovolenku.... PROSTE PRESTAŇ S TYM. Viac naturalnosti, lepšia strava a budeš fit.
@diridiridin ano presne tak a vyrazne tomu napomahaju aj socialne siete....
A tym ze je vela zien financne nezavislych nie su v domacnosti (neratam matersku a pn) tak to neakceptuju, preco by mali byt ponizovane.ked mozu zacat vztah s chlapom kde to snad bude ine
Ine to bolo pri nasich babkach a prababkach..boli zeny v domacnosti, mali viac deti a ziadne financie z prace. Tak to je jasne ze museli ostat. A rodina by ju aj tak nepodporila.
Tu je vysvetlený rozdiel medzi mužskou a ženskou neverou ..... www.youtube.com a názov videa Vladimír Menšík a Jiřina Bohdalová - Tonda má ženskou.. (1973)
@thoughtfulweirdo Ani s ti nedívím, že ti to nejde do hlavy. si ešte mladučká, prežívaš ešte medové týždne a hlavne málo poznáš mužov 🙂
@pivonka6 akože keď budem stará, budem chcieť mať vzťah s mužom, ktorému neverím? Tak to dúfam, že si navždy udržím mladú hlavu, lebo v tom teda šťastie nevidím