icon

Asi som alkoholička

27. jún 2022

Ahojte, píšem anonymne keďže sa hanbím. Nejako som dospela k tomu ze asi som alkoholicka alebo minimálne na najlepšej ceste k tomu.
Celé sa to akosi zvrhlo cez pandémiu, boli sme doma a s partnerom sme boli schopný vypiť denne každý fľašu vína. Mame psychicky náročnú prácu, potrebovali sme odbúrať stres. Partner potom prestal piť úplne a ja som to nejak ťahala ďalej. A zrazu mi to cele nejako docvaklo a prišla som na to ze to už naozaj nie je v poriadku. Denne som pila minimálne fľašu vína. Teraz som definitívne rozhodnutá ze už piť nebudem vôbec. Partner mi dosť vyčistil žalúdok a musím uznať že mal pravdu. Zatiaľ nechcem vyhľadať odbornú pomoc, chcem skusit zvládnuť to sama (ano hambim sa) a ak to nepôjde až potom vyhľadá odbornjka. Chcem sa preto opýtať ci je niekto kto zvládol (začínajúci?) alkoholizmus sam zmenou režimu?

Strana
z5
babina_33
30. jún 2022

@rado02 ano ako vravis, je celkom na dobrej ceste a hlavne si treba uvedomit to, ze ak to co ma nechce proste stratit, tak s amusi snazit zas do toho alkoholu neupadnut

chillibubble
30. jún 2022

@indiankaindi vymazal to admin

ekologickadama
20. apr 2024

Ahoj, prešiel už nejaký čas, odkedy si písala tento príspevok, zaujímalo by ma, ako je to s Tebou dnes, ako si na tom? Ako si to zvládla a pod. Kľudne mi môžes o svojom probléme napísať viac. Určite nie si sama, ver mi,s takýmto problémom a je dobre, že s tým niečo chceš robiť. Najhoršie je nepriznať si problém.

Strana
z5