Asi som alkoholička
Ahojte, píšem anonymne keďže sa hanbím. Nejako som dospela k tomu ze asi som alkoholicka alebo minimálne na najlepšej ceste k tomu.
Celé sa to akosi zvrhlo cez pandémiu, boli sme doma a s partnerom sme boli schopný vypiť denne každý fľašu vína. Mame psychicky náročnú prácu, potrebovali sme odbúrať stres. Partner potom prestal piť úplne a ja som to nejak ťahala ďalej. A zrazu mi to cele nejako docvaklo a prišla som na to ze to už naozaj nie je v poriadku. Denne som pila minimálne fľašu vína. Teraz som definitívne rozhodnutá ze už piť nebudem vôbec. Partner mi dosť vyčistil žalúdok a musím uznať že mal pravdu. Zatiaľ nechcem vyhľadať odbornú pomoc, chcem skusit zvládnuť to sama (ano hambim sa) a ak to nepôjde až potom vyhľadá odbornjka. Chcem sa preto opýtať ci je niekto kto zvládol (začínajúci?) alkoholizmus sam zmenou režimu?
Ahoj, prešiel už nejaký čas, odkedy si písala tento príspevok, zaujímalo by ma, ako je to s Tebou dnes, ako si na tom? Ako si to zvládla a pod. Kľudne mi môžes o svojom probléme napísať viac. Určite nie si sama, ver mi,s takýmto problémom a je dobre, že s tým niečo chceš robiť. Najhoršie je nepriznať si problém.

@rado02 ano ako vravis, je celkom na dobrej ceste a hlavne si treba uvedomit to, ze ak to co ma nechce proste stratit, tak s amusi snazit zas do toho alkoholu neupadnut