Asi som sa zaľúbila

23. jún 2021

Ahojte.
neviem, čo sa to so mnou v poslednom čase deje, ale nedávno som spoznala človeka. Veselý, vtipný, veľmi milý.
Neviem z akého dôvodu sa ku mne najprv asi 1,5h v partii neprihovoril, až neskôr. Išlo sme dokonca spolu ako partia na jednu chatu, kde má celý čas provokoval, vyhľadával moju prítomnosť - no skrátka ako malý chlapec. Nič intímne medzi nami neprebehlo, ale naozaj sme si rozumeli. Bohužiaľ odchádza na 2-3 mesiace do NL.
Zvyknem byť chladná v týchto veciach a tobôž, keď ide o muža, ktorý si ako nezadany rád poflirtuje aj s inými. Ale neviem, prečo naňho stále myslím...
Neskutočne ma pritahuje, ale naznačil, že mi nechce ublížiť - preto nebolo ani nič intímne.
Stretli ste sa s tým už? Vykašľať sa na to?
Neviem prečo je toto iné. Vidím, ako sa na mňa pozerá a potom zrazu nič... Úplne som z neho paf. A to som žena s racionálnym zmýšľaním.

autor
23. jún 2021

Ešte som chcela dopísať, že som z toho nesvoja, na nič sa neviem sústrediť, takmer ani nejem... Skrátka to nie som ja. Nikdy som také niečo nezažila v minulých vzťahoch.

tehulka2011
23. jún 2021

tak ta namotal no :D nic by som si od toho neslubovala, ocividne nechce nic vazne

lintu
23. jún 2021

"Nechce ti ublížiť", lebo ide preč? lebo jeho povaha? Chlapi občas veľmi výstižne naznačia, čo chcú. Lenže v stave zamilovanosti ich samozrejme nik nepočúva a potom je z toho problém 😅 Teraz si polichotená, ako sa k tebe pekne správa, no možno je taký ku každej....

deti95060810
23. jún 2021

ja by som sa na to vykašľala....

andreatytler
24. jún 2021

Pan zahadny + Pan nedostupny a ty si mu to zhltla aj s navyjakom🙂 mne sa to stale hned niekolkokrat, a ak by som nebola zadana asi sa mi to stane znova.🙂
Myslim ze vie presne co robi a aj ked sa to moze zdat velmi lakave, nesnazila by som sa o neho. Ak ma muz ozajstny zaujem, tak sa takto nesprava.

miadi
24. jún 2021

Dosiahol co chcel. Pohral sa s tebou ako macka s myšou. Aj ked Nebolo nic intimne Ved preco by malo byt? Ani na rande ste neboli len v partii stebou flirtoval. Ved ho ani nepoznas. Ale tym ze nic Nebolo a nakecal ti ze ti nechce ublizit uz na nic ine nemyslis len nanho ani nejes . . ( ak mas pod 20r a malo skusenosti tak chapem ze ta oblbol) urobil sa nedostupny = ziaduci v tvojich ociach ,. Nechce ti ublizit.= nebezpecny vzrušujuci, Prvu hodinu a pol si Ta v partii ani nevsimol.

moonlight1210
24. jún 2021

Prestan si ho idealizovat a za par dni (tyzdnov) to odide, ako to na teba prislo.
Tym duplom, ak on odcestuje.

Zazila si kombinaciu “som prijemny, zabavny, mam o teba zaujem, ale... nemali by sme byt spolu, lebo ti nechcem ublizit (= ty to vnimas ako “zalezi mi na tebe velmi”)”. Na to sa lahko namota, lebo to hned vyvola romantizujuce nalady. Take tie, ze si pre neho vynimocna, jedina, chcena, ziaduca,..

Vacsinou vsak ked muz zacne s tym, ze “nechcem ti ublizit”, tak ti hovori, ze vsetko je fajn, super, ty si super i pokracovanie by bolo super, ale... neslubuj si od toho vazny oficialny vztah. S potencialnym presahom do buduceho manzelstva, domu, popripade i deti (o rok, dva, tri chodenia).

Jednoducho si super, ale zivotnu partnerku v tebe (zatial) neciti.
Proste, ak napriek varovaniu suhlasis s tym, ze budete spolu nieco mat, tak v prvom rade pojde o sex a zabavu. Moze sa stat, ze jeho nazor sa zmeni, ale skor nie.
Takze sa sklames, oplaces to a budes sa citit podvedena, pouzita.
To vacsinou teda znamena to “nechcem ti ublizit”.

mabenn
24. jún 2021

Neviem koľko máš rokov, mne sa to stalo v 15tich. To sú zrejme také typy, že poblázni, pobaví sa, lebo vie že odcestuje, nechce sa viazať. Nebrala by som to nejak tragicky, je to proste tu a teraz, niečo pekné preskočilo, určite si mu aj bola sympatická, nechaj si peknú spomienku a nájdi si chlapa v okolí, čo bude chcieť pokračovať.

78787878
24. jún 2021

Nechcem Ti ublizit. V preklade to u muza znamena, ze sa sa s Tebou chce iba zabavit a ziadny vztah. Ak si sa namotala, tak je lepsie nereagovat a nekontaktovat a nechat to vysumiet.

makova333
24. jún 2021

Muz ked je zamilovany nerozmysla ci ti ublizi alebo nie. Nechcem ti ublizit = nechcem ta. Nic menej, nic viac.

ivkazba
24. jún 2021

Nemyslím, že si zaľúbená, skôr namotaná. A či sa na to vykašľať? Určite. Ak chlap naozaj chce nejakú ženu, tak sa o ňu bude snažiť aj cez mŕtvoly.

mariejenka
24. jún 2021

Tu prvú hodinu,co si ta podľa teba nevšímal,neprihovotil sa ...si ta otukal, videl ze po ňom pokukujes,ze ta asi zaujal,zrejme výzorom, správaním sa v partii,recmi co viedol s inymi, neviem,ale určite ťa vyhodnotil,ze po trj hodine zacal s tebou komunikovať, a bud si ista,ze keby si privolila tak ta tam na chate fikne...ked si sa drzala,mal len dristy,kecy,....
Bodaj som sa mýlila,a ked sa on vrati z Holandska, vyhľadá ta a lepšie sa spoznáte.
Vymenili ste si na seba kontakty?

autor
24. jún 2021

Asi máte pravdu.
@mariejenka áno, kontakty na seba máme, ozýva sa, ale mala som z neho celý čas pocit, že po mne doslova ide, ale akoby si držal istú odstup, práve tým neublizenim mi to prišlo presne ako sa tu spomenulo, že si ma viac váži... Neviem, prečo ma to tak vzalo, vždy mám také reči v paží a teraz... Sama som zo seba rozčarovaná, že čo sa to deje.
Navyše sme mali dosť siahodly pokec o Tom, v rámci takej neutrálnej roviny, že som super, milá, zlatá, rozumieme si, páčim sa mu atď... Ale vraj je všetko v hlave. A že by som si mala viac veriť. Nuž minimálne ma to nakoplo niečo so sebou ešte robiť.

mariejenka
24. jún 2021

Ak sa ozýva,tak spolu kominikujte a ked sa vráti a bude to stále vzájomne, uvidíš...
Ale hlave vždy pozeraj na svoje šťastie,a seba maj za prioritu. A je veľkou pravdou to,ze chlap by mal mat radsej ženu,ako naopak. Akoze aj žena uprimne miluje toho chlapa ale len o malinký kusticek,ma mat chlap radšej.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
25. jún 2021

hmmm si sa zamilovala. Platonicka laska ultra. Stretnut som sa s tym stretla a najlepsia rada je, aby si sa na neho vykaslala. Ale to by bolo "vodu kaze, vino pije", pretoze mne sa to nikdy lusknutim prsta nepodarilo 😅😅😅 vzdy to bol dllllhy nestastny proces - kde som na konci skoncila bez vztahu s muzom mojich snov 🙈😸 dufam, ze v coskoro stretnes dobreho zaujimaveho muza ktory bude mat zaujem ta spravit stastnou - a ty tomu das sancu. Lebo rohnit sa dlhodobo v tom imaginarnom vztahu ktory si popisala by bolo strasne.

jenny04
25. jún 2021

Ak nie si zadaná a myslíš na neho tak môžeš vyskúšať.Zalezi ale od neho,či sa ti bude ozývať,mať záujem aby bol s tebou v kontakte.My sme sa tak dali dokopy s manželom.Po prvom zoznámení odišiel na 2mesiace.Bol ale aktívny a stále ma kontaktoval.Ja som ho takmer rok odmietala po predošlom sklamaní.Nakoniec sme sa stretli a zaiskrilo to.Ja som mala svoj život ,svoju prácu, 2roky sme fungovali na diaľku.Pitom sme sa vzali a máme 2deti.Ale nebolo to jednoduché,to si nemysli.U nás to prešlo z kamarátstva do lásky ale všetko ukáže čas.Drzim pa

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zooeynka
25. jún 2021

Asi to tu uz niekto napisal, ale ak nie tak ti prelozim z muzskeho jazyka co vravel: "na vztah ta nechcem, nelubim ta ale ak by si mala zaujem o sex tak ta ochotne pretiahnem. Ale nic viac odomna necakaj, ja hladam tu pravu do ktorej sa zamilujem"
Kecy o tom ako ti nechce ublizit su len zo slusnosti, v skutocnosti ma u riti ci si oci vyplaces, on len nechce trable a riesit nejaku co by ho otravovala. To je cele.

mnamko
25. jún 2021

Keď bude chcieť ozve sa keď sa vráti

gleep1
25. jún 2021

Neviem prečo sú ženy z takéhoto správania hotové. Ja mám rada keď sa muž vie vyjadrit a nemusím hádať ani jeho pocity a ani jeho úmysly. Takto nech sa hrajú deti, čudujem sa že nejaký dospelý ma na take hlúposti čas a náladu.
“Vidím ako na mna pozerá a potom nič” akože sory, ale hroza des. Ani by som sa naňho nepozrela, neznasam takých mužov, po roku s ním by si plakala že si si adoptovala dospelé decko.

beis
25. jún 2021

z vlastnej skusenosti...mas 2 moznosti... 1.zabav sa aj ty a kasli na to alebo realnejsia 2.moznost- fakt kasli na to ;)

tempera
26. jún 2021

@beis tiež mám taký názor. Vlastná skúsenoSt. Buď užiť alebo nechať tak a zabudnúť