Prečo sa mi sníva o zabudnutom chlapcovi?
Stalo sa aj vám niekedy že ste na niekoho už pomaly zabúdali a zrazu sa objavil v sne? Mne sa to tak dnes stalo ako zákon schvalnosti keď už som si povedala že ako dobre že už naňho nemyslím že mi proste nebol súdený a zrazu sa mi objavi v sne a boli sme spolu. No a dnes zasa celý deň len na ten sen a nanho myslím že aké by to bolo keby že sme naozaj spolu. Dokonca som mu aj napísala. Nie síce ohľadom toho sna ale vymyslela som si vlastný dôvod že od neho niečo potrebujem. No strašne
"ked som si povedala, ze ako dobre, ze uz nanho nemyslim" - to sa ako da? mysliet na niekoho, ze na neho nemyslim? A tu je odpoved - tvoj mozog vie, na co myslis. To nie je kamoska, ze jej to nepovies, alebo mama, ktorej to zatajis. Tvoj mozog je zazracna masinka a tvoje podvedomie pretlaca monohe veci do tvojich snov. Casto staci nepatrna vona, situacia, miesto, kde si pred tym nieco zazila a ani si to ty sama neuvedomis, no v podvedomi sa zasvieti svetielko, s ktorym sa tvoj mozog v noci hraje a vytvara uplne bez zmyslove vyjavy. Nic viac za tym nehladaj. Je to o tebe. Az budes naozaj vyrovnana s rochodom, nie len tak, ze sama sebe klames a snazis sa predstierat, ze je to za tebou, prestane sa ti vkradat takto do snov.
A este jedna vec - dospej a prestan sa vtierat niekam, kde ta nechcu, maj hrdost dievca.
Mne sa minule snívalo s chalanom ktorý má chcel keď som bola ešte ,, mladá,,(puberta)ako nepáčil sa mi nič a ani na neho nemyslím a predsa 😂taká hovadina
A zvykne sa mi snivat ešte s jedným..chodili sme spolu krátko, tragicky zahynul pred skoro 3 rokmi ..na neho si občas spomeniem ...viem že ma mal rád ale z mojej strany to nebola láska ...ja som v Tom čase bola po uši zaľúbená do môjho terajšieho manžela )sme spolu už 18 rokov

Aké by to bolo?Nula ako si to ty predstavuješ. Ty si sa zaľúbila do vzhľadu a tvojich predstáv, aké by si to chcela a vieš nič o tom, ako zlé by to až mohlo byť, tak sa preber.