icon

Babka a dedko špehujú, že kam chodím

27. aug 2025

Takže mám 26 rokov žijem od mala s rodicmi s bratom a babkou a dedkom . Ked idem do zahranicia mam pokoj aj to sa mi vyhrazaju volaju mi stale ale ja nedviham stale .. Takže problem je ten že si vytvaraju hlave veci. Idem niekde stale ma spovedaju kde skym preco naco volaju mi kazdu hod kde som ci som nesla s niekym von kedze doma mam muza ..Muzovi je to jedno a nechce zit podla ich sablony on ma nastastie nekontroluje pusti ma aj sam do zahranicia a tak dalej .. No lenze dnes som sla do pakety ktora je trochu dalej od domu a len som vysla nikomu som nic nepovedala babka ma špehovala (ja som to nevedela) lebo som sa neobzerala prisla som domov a ona ma dalej uz nevidela lebo ta paketa sa nachadza na kopci a pomyslela si ze som niekomu nastupila do auta spravila fajku dal mi peniaze . Ja som si objednala pastu na zuby od značky Lyss. Hned ked som prisla domov ze idem ju skusit aj ten korektor bieliacy ona pomyslela ze si umyvam zuby od fajcenia .. Zacala mi nadavat rodicom povedala uplne klamstvo ze nech vypadnem ze nech zijem aj na ulici vsetky moje veci kupene za moje peniaze mi spáli …Ze nech idem do zahranicia ze tu im nebudem robit hanbu neviem o co im ide ale mam 26 rokov a nie 15 . Ked som bola malá aj v puberte zabranovali mi chodit s chalanmi von aj po 18 aj po diskotekach aj s kamaratkami ,potom ked som prvy krat prisla do zahranicia bola som ako odtrhnuta z retaze … v 17 rokoch mi bola diagnostikovana tetania a silne depresie a potom sa pridali aj panicke stavy . Teraz ked mi je uz lepsie zas ma z nejakeho bludu obvini tazko sa mi dycha mam tlak na hrudi spotene ruky .. Na podnajom neviem ci by som mala kazdy mesiac asi by som prezivala co sa tyka liekov jedla . Mam aj celiaku aj stitnu zlazu plus operovany chrbat

Strana
z3
autor
27. aug 2025

@anonym_autor *bieliaci

viestta
27. aug 2025

Jedine riesenie odstahovat sa do vlastneho, aj s muzom. Preco byvate u babky? Nestaci, ze u nej byvaju tvoji rodicia?

simca06022011
27. aug 2025

Ty máš muža? A on je v pohode ze takto žijete??

anonym_fdcdaa
27. aug 2025

@anonym_autor dúfam že je toto vyplod vrcholiaci prázdniny a ak nie tak nezmenia sa ... Treba ísť preč

pribinak
27. aug 2025

Neverim že toto je real …..ale ak áno, tak si rovnako sibnuta ako tvoja babka, lebo už dávno si mala byt odstahovana

bielasovicka
27. aug 2025

Ze čo? 🤦🏻‍♀️Dobra blbosť

mamina7070
27. aug 2025

Nekrmte trolla z liecebne

7komorova
27. aug 2025

@anonym_autor to sa nijak nepolepsi - len ist inde byvat.

autor
27. aug 2025
@pribinak

Neverim že toto je real …..ale ak áno, tak si rovnako sibnuta ako tvoja babka, lebo už dávno si mala byt odstahovana

@pribinak tak nemame tolko financii

januska12323
27. aug 2025

@anonym_autor muža myslíš frajera? Nedomýšľaš si tak troška veci? Lebo keby si mala dosť rokov a rozumu na vydaj už by si tam nebola a nehlásila každý pohyb.

cacianka
27. aug 2025

To si nesvojpravna ? Tvoj muž je svojprávny ?
Už dávno ste mali byť preč

abbey1
27. aug 2025

@anonym_autor Ťapákovci

pribinak
27. aug 2025
bielasovicka
27. aug 2025

@anonym_autor a kam chodíš do zahraničia, načo?

larinka552
27. aug 2025

Prisna babka 😁
Si dospela ako pises... pre mna by bol toto nonsens.

anonym_9c180c
27. aug 2025

Neviem čo chceš tu akože od nás počuť. Dávno si už mala odísť, tvoja babka vyhľadať psychiatra.

anonym_5feec7
27. aug 2025

moja babka robila niečo veľmi podobne … my bývame teraz v panelákoch blízko pri sebe. Ja (38) som chodievala večer na stretnutia hráčov spoločenských hier, muža to nebaví, a babka sa mu sťažovala, že chodím do sekty 🤣 robila to aj keď som bola mladšia (20-25) a bývali sme spolu. Všetko sledovala, koľko som zjedla, pozorovala koľko chodím na wc a vždy mi to tak povedala - viem že máš nejaké problémy, pretože si bola dnes XYkrat na wc (mala som kramy) alebo že je po mne v kúpeľni špinavá voda, čiže niečo mi je. Raz ked som prišla z výletu zhodila som veci a ešte odprevadila priateľa, my hneď prehľadala vak … a takéto veci. Mne to prišlo ako extrém zásahy do súkromia. A mali sme preto aj nezhody. Až keď som sa odsťahovala som ju absolútne od všetkého odstrihla. Najvstevujem ju ale nevie kde pracujem ako žijem nič. Minule som išla do prace a hovorí mi, prečo idem do prace tadiaľ. Dcéra jej povedala že ideme do Chorvátska a ked sme prišli dve susedy ktoré nepoznáme sa pýtali ako bolo v chorvatsku … no mám xy týchto “skúsenosti”

anonym_fc3603
27. aug 2025

Čudovali by ste sa, ženy, ale môže to byť reálne. Dokonca aj tu na MK som spoznala asi 3-4 príspevky od jednej autorky, ktoré všetci hneď označili za troll, ale nie, bola to moja suseda. Takže ja už verím asi všetkému.

anonym_5feec7
27. aug 2025

alebo raz priateľovi keď bol u nás zavolali rodičia na internetovú linku (kto ju mal bolo to zadarmo a chceli mu povedať nech niečo cestou kúpi) ale my sme neboli doma. Keď sme prišli zavolala si priateľa a dohovarala mu, že ona vie že on ma doma nejaké problémy a hnevá sa s rodičmi, že nikoho nemá lebo mu teda oni volali na tú linku 🙈 … čiže ja Ti verím autorka, že sa niečo take deje

anonym_4ed55f
27. aug 2025

Ja na tvojom mieste robím V.S.E.T.K.O pre to, aby som tam nemusela byť ani deň navyše. Takže žiadne špeciálne zubné pasty, radšej šetriť každé € a ísť do podnájmu. Aj keby som som si len garsonku mohla dovoliť prenajať, radšej sa uskromniť - veď píšeš, že máš z toho psychické problémy , ktoré sa už prejavujú fyzicky. Tvoja voľba, že tam bývaš. Ak máte s mužom prácu,. musíte mať aspoň na najlacnejší podnájom.

anonym_3edcda
27. aug 2025

Keby som nezazila podobne tak ani neuverim....ale verim...moja mama si tak prekrucala veci a obvinovala ma z kadejakych sprostosti az som sa musela odstahovat a doslova utiecť. Odkedy spolu nebyvame, vztahy mame super. 🙂

jaskolka
27. aug 2025

Nechápem ničomu... chodíš do zahraničia,muž tiež pracuje a nemáte financie na podnájom? Ale žijete so strelenymi ľuďmi? Tak žite ďalej,keď ste tiež asi ...streleni

autor
27. aug 2025
@anonym_5feec7

moja babka robila niečo veľmi podobne … my bývame teraz v panelákoch blízko pri sebe. Ja (38) som chodievala večer na stretnutia hráčov spoločenských hier, muža to nebaví, a babka sa mu sťažovala, že chodím do sekty 🤣 robila to aj keď som bola mladšia (20-25) a bývali sme spolu. Všetko sledovala, koľko som zjedla, pozorovala koľko chodím na wc a vždy mi to tak povedala - viem že máš nejaké problémy, pretože si bola dnes XYkrat na wc (mala som kramy) alebo že je po mne v kúpeľni špinavá voda, čiže niečo mi je. Raz ked som prišla z výletu zhodila som veci a ešte odprevadila priateľa, my hneď prehľadala vak … a takéto veci. Mne to prišlo ako extrém zásahy do súkromia. A mali sme preto aj nezhody. Až keď som sa odsťahovala som ju absolútne od všetkého odstrihla. Najvstevujem ju ale nevie kde pracujem ako žijem nič. Minule som išla do prace a hovorí mi, prečo idem do prace tadiaľ. Dcéra jej povedala že ideme do Chorvátska a ked sme prišli dve susedy ktoré nepoznáme sa pýtali ako bolo v chorvatsku … no mám xy týchto “skúsenosti”

@anonym_5feec7 presne toto!!!

simca06022011
27. aug 2025

@anonym_autor tak na zubnu pastu za 30eur a plus este korektor mas.. ale na podnajom nemate.. :D nieco mi tu nevychadza. V zahranici robis co? prechadzas sa, ze nemas prijem? muz co robi? este vraj manzel

anonym_5feec7
27. aug 2025
@simca06022011

@anonym_autor tak na zubnu pastu za 30eur a plus este korektor mas.. ale na podnajom nemate.. :D nieco mi tu nevychadza. V zahranici robis co? prechadzas sa, ze nemas prijem? muz co robi? este vraj manzel

@simca06022011 omg 🙈 to ľudia čo nemajú na podnájom si nemôžu jednorázovo kúpiť ani zevraj 30€ zubnú pastu? … neviem či vieš, ale podnájom stojí rádovo viac .. a každý mesiac.

autor
27. aug 2025
@simca06022011

@simca06022011 ja chodim do zahrancia v turnusoch nemam fixny prijem .. takze je to take co si nasetrim to mam ..manzel administrativny skladnik vo vw

anonym_4ed55f
27. aug 2025

Tak si hľadaj normalnu prácu a choďte do podnájmu.

simca06022011
27. aug 2025
@anonym_5feec7

@simca06022011 omg 🙈 to ľudia čo nemajú na podnájom si nemôžu jednorázovo kúpiť ani zevraj 30€ zubnú pastu? … neviem či vieš, ale podnájom stojí rádovo viac .. a každý mesiac.

@anonym_5feec7 mooozu, co by nie, ale nech sa netvaria, ze nemaju.. preotze skor nebudu mat financnu gramotnost aby dvaja dospeli ludia sa nevedeli vyhrabat z takehoto byvania. A manzelia. Dvaja. keby bola sama, nepoviem ani makke f.
Popravde , ked som nemala na byvanie, taketo kraviny som si nekupovala, kym som setrila a vyplacala si DOLEZITE veci, tak som chodila ako sa vravi "v jednych rifliach" rok, a zila so zakladnymi vecami.

abbey1
27. aug 2025
@anonym_5feec7

@anonym_5feec7 Prepáč, ale 30 eur za zubnú pastu je skutočne luxus aj pre bežného človeka a nie ešte ovska bez stabilného príjmu s babkou za zadkom.

simca06022011
27. aug 2025
@anonym_5feec7

@anonym_5feec7 a inak ja zarabam, moj chlap zaraba, mam dom.. ale sakra si rozmyslim, ci si kupim 20EUR pastu a 30EUR krem na tvar.. hlavne teraz. A nie ze byvam u rodicov a nemam peniaze a online si nakupujem veci co na mna skocia na facebooku, vsak packeta je blizko. ALe to len tak mimochodom pisem. ze su ludia a ludia.. ano su aj taki, co si uzivaju, na dovolenky na uvery atd...

Strana
z3