Babka a dedko špehujú, že kam chodím
Takže mám 26 rokov žijem od mala s rodicmi s bratom a babkou a dedkom . Ked idem do zahranicia mam pokoj aj to sa mi vyhrazaju volaju mi stale ale ja nedviham stale .. Takže problem je ten že si vytvaraju hlave veci. Idem niekde stale ma spovedaju kde skym preco naco volaju mi kazdu hod kde som ci som nesla s niekym von kedze doma mam muza ..Muzovi je to jedno a nechce zit podla ich sablony on ma nastastie nekontroluje pusti ma aj sam do zahranicia a tak dalej .. No lenze dnes som sla do pakety ktora je trochu dalej od domu a len som vysla nikomu som nic nepovedala babka ma špehovala (ja som to nevedela) lebo som sa neobzerala prisla som domov a ona ma dalej uz nevidela lebo ta paketa sa nachadza na kopci a pomyslela si ze som niekomu nastupila do auta spravila fajku dal mi peniaze . Ja som si objednala pastu na zuby od značky Lyss. Hned ked som prisla domov ze idem ju skusit aj ten korektor bieliacy ona pomyslela ze si umyvam zuby od fajcenia .. Zacala mi nadavat rodicom povedala uplne klamstvo ze nech vypadnem ze nech zijem aj na ulici vsetky moje veci kupene za moje peniaze mi spáli …Ze nech idem do zahranicia ze tu im nebudem robit hanbu neviem o co im ide ale mam 26 rokov a nie 15 . Ked som bola malá aj v puberte zabranovali mi chodit s chalanmi von aj po 18 aj po diskotekach aj s kamaratkami ,potom ked som prvy krat prisla do zahranicia bola som ako odtrhnuta z retaze … v 17 rokoch mi bola diagnostikovana tetania a silne depresie a potom sa pridali aj panicke stavy . Teraz ked mi je uz lepsie zas ma z nejakeho bludu obvini tazko sa mi dycha mam tlak na hrudi spotene ruky .. Na podnajom neviem ci by som mala kazdy mesiac asi by som prezivala co sa tyka liekov jedla . Mam aj celiaku aj stitnu zlazu plus operovany chrbat
@anonym_5feec7 Prepáč, ale 30 eur za zubnú pastu je skutočne luxus aj pre bežného človeka a nie ešte ovska bez stabilného príjmu s babkou za zadkom.
@abbey1 prepačim. Každopádne do toho nás nič čo si autorka kupuje a zakoľko. Možno si na tu pastu odkladala pol roka a urobila si radosť. S potenciálnym nájmom ani diskusiou to nemá nič spolocne. Ale Ty aby si sa v nejakej téme nevyjadrila …
@abbey1 prepačim. Každopádne do toho nás nič čo si autorka kupuje a zakoľko. Možno si na tu pastu odkladala pol roka a urobila si radosť. S potenciálnym nájmom ani diskusiou to nemá nič spolocne. Ale Ty aby si sa v nejakej téme nevyjadrila …
@anonym_5feec7 A ty anonym, aby si si nerobila záznamy. Ale skus prebehnúť témy a uvidíš, že dnes som sa vyjadrila asi v 3.
Ale čo vlastne teba do toho, však. 🙂
@anonym_autor Pánečku to čo píšeš ,tak sa správajú k Tebe akoby si mala 12nást.
Ze ty mas muza,ved to musi byt blb,ked ta ,,,akoze pusti,,,do zahranicia.Nech ide s tebou,zarobte si,zoberte podnajom a chodte odtial prec.Sa ani necudujem,ze si s takej rodiny chora a tvoj muz ale musi byt tiez.
@anonym_autor Pánečku to čo píšeš ,tak sa správajú k Tebe akoby si mala 12nást.
@anonym_562081 sice nema 12, ale vyjadrovanie ma ako 12 rocna. Ani hlava, sni pata
@anonym_562081 sice nema 12, ale vyjadrovanie ma ako 12 rocna. Ani hlava, sni pata
@anonym_245e10 Mne prídu tieto témy vymyslené.
Autorka tak si najdi stabilnu pracu a chodte do podnajmu,ved mozes aj opatrovat na turnusy a je to stabilny prijem.Babka uz senilnie,to bude este horsie.
@anonym_autor Co ešte robite v rodičovskom dome?... problémom by nebolo viacgeneračné bývanie, problémom je,ze sa necítite dobre v tejto domácnosti,a tak treba popracovať na tom,aby ste mali vlastnú
Autorka tak si najdi stabilnu pracu a chodte do podnajmu,ved mozes aj opatrovat na turnusy a je to stabilny prijem.Babka uz senilnie,to bude este horsie.
@anonym_7863ee ja viem .. No moj manžel nechce ist do podnajmu ze tu ma navarene upratane postarané a že lepšie je zdvihnúť uver na jednoizbový byt ked budem mat normalnu prácu .. No neviem tiez je tvrdohlavý ..
@anonym_autor hmmmmm, dobre sci-fi 👍
@anonym_7863ee ja viem .. No moj manžel nechce ist do podnajmu ze tu ma navarene upratane postarané a že lepšie je zdvihnúť uver na jednoizbový byt ked budem mat normalnu prácu .. No neviem tiez je tvrdohlavý ..
@anonym_autor že muž tu má navarené, upratané????? Akože to mu vari a perie mama alebo babka????? Veď ak to robíš ty ako jeho žena, tak by si to rovnako robila aj v podnájme, nie? To myslíš vážne, že má mamahotel????? Vy koľko máte rokov?15???? Bože, neschopní ľudia, dvaja zdraví mladí ľudia, nevedia sa osamostatniť, o seba postarať. Tak áno, radšej využívajte mamahotel, a potom nariekajte, ako sa vám starajú do života. Opakujem: vaša voľba. Ste nezrelí obaja.
@anonym_autor tak si najdi riadnu pracu
@anonym_autor že muž tu má navarené, upratané????? Akože to mu vari a perie mama alebo babka????? Veď ak to robíš ty ako jeho žena, tak by si to rovnako robila aj v podnájme, nie? To myslíš vážne, že má mamahotel????? Vy koľko máte rokov?15???? Bože, neschopní ľudia, dvaja zdraví mladí ľudia, nevedia sa osamostatniť, o seba postarať. Tak áno, radšej využívajte mamahotel, a potom nariekajte, ako sa vám starajú do života. Opakujem: vaša voľba. Ste nezrelí obaja.
@anonym_4ed55f jemu je tu dobre mne nie
@anonym_4ed55f jemu je tu dobre mne nie
@anonym_autor prepáč autorka, ale jemu je dobré, keď jeho ženu obviňujú z poskytovania sexuálnych služieb? Keď v dome žije s ľuďmi, ktorí sa starajú fakt do všetkého? Keď zrejme nemáte poriadny príjem, aby ste sa dokázali o seba postarať sami?
To nebude len chyba u babky a dedka...
@anonym_autor zlatko mrzí ma to... Babka vychádza asi z tvojich "divokých" rokov a z vlastnej hlavy (čo by asi ona najradšej dedovi vyviedla 🤣). No každopádne, iné východisko ako odsťahovať sa nevidím 🤷. Alebo to zahraničie, veď ste s mužom dvaja, dajte hlavy dokopy, dvaja sú viac ako jedno, v ba snáď dvaja keby pracovali, tak na nejaký podnájom v garsónke našetria.... No a potom kuknúť tie výdavky trochu a skúsiť skresať na začiatok, kým sa vám nezačne finančne dariť, spísať na papier a začať spolu s mužom hospodáriť ako rodina...
Vy ste všetci nejakí divní. Psycho babka je síce nepríjemná záležitosť, ale aby si dvaja dospelí ľudia, ktorí majú zdravé ruky nedokázali prenajať ani len garzonku mi príde teda dosť smutné.
Vy ste všetci nejakí divní. Psycho babka je síce nepríjemná záležitosť, ale aby si dvaja dospelí ľudia, ktorí majú zdravé ruky nedokázali prenajať ani len garzonku mi príde teda dosť smutné.
@lavender94 aj dedko , ten je velmi agresivny stale ma bije po rukach ze ma raz zabije .. Cim su starsi je to horsie .. Napriklad idem dat prat co zas peres preco naco atd .. A muz je ticho ze sak ignoruj to on s dedkom vychadza dobre len ticho je a pomaha mu .. takze on im je miláčik .. A ked som mu povedala že možme ist do podnajmu že mam aj celkom našetrene on nechce lebo ma 1300 e plat ale plati uvery a ze nezostane mu na prezitie ze max 200 e moze dat
@lavender94 ano je to smutne citim sa tak sklúčene ako keby niet úniku niekedy uvažujem že utečiem od všetkych stale mam tiky a trasenie v ociach a paniku tazko sa mi dycha
@anonym_autor To je strašné, takéto prežívanie v tejto rodine. Úplne s tebou súcitím. Veď ty si ochorela vďaka nim.
Určite existuje riešenie. Len si musíte sadnúť vy dvaja, niekde na neutrálnom mieste, bez svedkov rodiny. A pouvažovať nad konkrétnymi možnosťami, ako z tejto bláznivej rodiny odísť. Normálne reálne si vybudujte plán, všetko starostlivo spolu preberte. A potom už len uskutočniť a naplniť si svoj sen, bývať osve. Pri takomto spolužití ti hrozí ďalšia diagnóza, alebo sa ti tvoj stav tak zhorší, že už nebude únik možný. Lebo nebudete mať na to financie.
@lavender94 aj dedko , ten je velmi agresivny stale ma bije po rukach ze ma raz zabije .. Cim su starsi je to horsie .. Napriklad idem dat prat co zas peres preco naco atd .. A muz je ticho ze sak ignoruj to on s dedkom vychadza dobre len ticho je a pomaha mu .. takze on im je miláčik .. A ked som mu povedala že možme ist do podnajmu že mam aj celkom našetrene on nechce lebo ma 1300 e plat ale plati uvery a ze nezostane mu na prezitie ze max 200 e moze dat
@anonym_autor hm, tak v tom prípade by som vymenila chlapa a našla si napríklad zdieľané bývanie na čas kym sa nezabezpecis. Veď si tam úplne znicis psychické zdravie, sa ti ani nedivím ze máš z tých ľudí psychické problémy. Ako by sa o teba postaral keby napríklad otehotnieš? Chceš žiť s mužom, ktorý si naberie úvery na hovadiny a musí somrovať u starych rodičov svojej frajerky lebo inak by skončil pod mostom? Toto nie je materiál na budúcnosť ale že vôbec. Finančná gramotnosť nula.
@anonym_autor hm, tak v tom prípade by som vymenila chlapa a našla si napríklad zdieľané bývanie na čas kym sa nezabezpecis. Veď si tam úplne znicis psychické zdravie, sa ti ani nedivím ze máš z tých ľudí psychické problémy. Ako by sa o teba postaral keby napríklad otehotnieš? Chceš žiť s mužom, ktorý si naberie úvery na hovadiny a musí somrovať u starych rodičov svojej frajerky lebo inak by skončil pod mostom? Toto nie je materiál na budúcnosť ale že vôbec. Finančná gramotnosť nula.
@lavender94 dvaja agresívni starci sú mu prednejší ako manželka, smutné veru, aby si muž nezastal ženu a nesnažil sa zmeniť prostredie v ktorom sa trápi, aby sa nesnažil zmeniť svoj a aj jej život k lepšiemu
@lavender94 dvaja agresívni starci sú mu prednejší ako manželka, smutné veru, aby si muž nezastal ženu a nesnažil sa zmeniť prostredie v ktorom sa trápi, aby sa nesnažil zmeniť svoj a aj jej život k lepšiemu
@cacianka ano je to smutné zažila som vela traum aj v detsve aj znasilnenie ked som mala 19 ale presla som celkom lahko cez to lebo ja som za tym typkom isla aj ked som necakala ze sa to stane hned .. Babka dedko ma chcu chranit ale ublizuju mi tym este viac .. Je pravda ze sa staraju dedko mi kolko krat kupi nieco na ranajky ale proste ja zavrem dvere joj co si tak zavrela co buchas a stale vsetko im vadi kazdy moj pohyb zacnu kricat po mne aj medzi sebou sa hadaju mladsi beat stale place aj mne to nerobi dobre …No a muz len ich ignoruj zijeme tu zadarmo nic nemusime platit ale mna on uz ani nepritahuje . Nespime spolu ked aj spime je to nasilu . Neviem ako by vas pritahoval taky clovek ?? Neviem preco nemam v zivote stastie , oni by chceli nasilu ze budem snim lebo ked sa rozvediem nech idem prec lebo ze co povedia susedia rozvedena . Ale ja nemam ani deti sním . Je mile od neho ze vela krat aj on navarí uprace ale je velmi tvrdohlavy hada sa so mnou za kazdy cent . Zaraba 1300 e v cistom a na konci mesiaca je v minuse . Zobral si hypoteku na auto 12000 e na oči 5000 e kvoli dioptriam . Plus ma v zahranici nejake dlhy . Moji takeho dobraka uz nenajdes je sikovny pomoze nam vsetko opravit zrucny navari ale proste neviem beriem ho viac ako kamarata . Chcela som vzdy muza ktory si ma zastane a nie toto . On chce uz dieta chce ze zoberieme hypoteku na byt o podnajme nechce ani pocut zevraj maximalne 200 e by dal na podnajom aj s energiami
@cacianka tak zevraj maju pravo ma zbit pretoze to je moja krv a su starsi a treba ich pocuvat a respektovat
@cacianka my sme jeden cas zili sami ale on sa chcel vratit spat k mojim pretoze ja som stale vsetko platila ked bol on v minuse a ze nema na nič
Načo si si takého truľa vzala? hlavne keď ani bývanie nemáte svoje...
@anonym_autor šak sa s mužom presťahuj a hotovo

@anonym_5feec7 a inak ja zarabam, moj chlap zaraba, mam dom.. ale sakra si rozmyslim, ci si kupim 20EUR pastu a 30EUR krem na tvar.. hlavne teraz. A nie ze byvam u rodicov a nemam peniaze a online si nakupujem veci co na mna skocia na facebooku, vsak packeta je blizko. ALe to len tak mimochodom pisem. ze su ludia a ludia.. ano su aj taki, co si uzivaju, na dovolenky na uvery atd...
@simca06022011 napriklad ja u zubara za dva zuby vrtanie necham 300 eur a stale takto pretoze mam aj zuby v zlom stave