Babka a jej dcéra
Moja babka 80rocna je dost veriaca,jej dcera teda moja mama 54rocna nie je moc veriaca. Stala sa nam pred Velkou nocou taka neprijemna hadka prave kvoli krestanstvu.Babka je velmi prisna a aj v takom veku by najradsej este stale vychovala. Tak spravila mojej mamy cirkus a to v takom zmysle, ze isla omsa v Tv, moja mama bola v inej miestnosti a nieco si ukladala a babka isla až po nu ze uz zacala omsa a ona nejde. Proste na nu vyskocila akokeby mala 10. A potom zacala hadka a ja som sa do toho zamontovola ze kazdy je zodpovedný sam za seba. Tak aj na mna babka vyletela ze ona nas ma na svedomí. Je toto normalne ci to len ja to tak zle beriem??? Ze to je nenornalne?
@kristinaa300 a to doteraz bolo vsetko OK? Ma 80 rokov, tu uz nezmenite, co dokazes tolerovat na to milo prikyvuj, aj tu omsu si pozri raz za tyzden, este aj pekne podakuj babke, a vnutorne si mysli svoje. Ja tak kukam u svokrovcov spravy, pritakam, svokor stastny, aka som ja uzasna nevesta a ja ani netusim co za sprostosti tam davaju.
@kristinaa300 preto si nemyslim, ze ide o krestanstvo ako take, ale babka je asi ten typ osoby, ktory vie "vsetko" lepsie, a deti budu vzdy len deti... :-/ a ked na nu nema dosah v inych veciach zo zivota, tak skritizuje aspon toto ☹ v inych veciach vas (mamu) babka akceptuje, nekritizuje? ...
@merkelica dovolim si vas citovat "no to su ti typicki krestania, co inym kazu co maju a nemaju robit v spalni a staraju sa do cudzich maternic"
nic ine ste k teme nenapisali, preto kedze autorka hovori o svojej babke, na nic ine sa vas komentar vztiahnut neda. autorka sa stazovala, ze jej babka komandovala mamu kvoli omsi v tv, a vy spominate spalnu a maternice... akoze mne je jedno, ako sa vyjadrujete, ale skratka z vasho komentara ide len nechut voci nabozenstvu, nie snaha pochopit, o co v pripade autorkinej babky moze ist.

@bmuller väcsinou kvoli krestanstvu mame doma dusno a kvoli tomu ze nam káže co mame alebo nemame robit, lebo ona je starsia a my sme vzdy len blbe