Babka chce vidieť vnúča každý deň
Ahojte. Je podľa vás normálne, že moja mama musí vidieť môjho syna každý deň? Mna to popravde otravuje. Áno, viem, ze mám byt rada, ze ho zbožňuje. Ale ja sa cítim zase ako male decko, čo sa musí hlásiť, či som doma, kde som. Keď si robím plany tak stále musím myslieť na to, že bude chcieť prísť. Nebývame spolu. Ja už neviem, ci som už na ňu alergická alebo je to normálne. A keď ho jeden deň nevidí, to je koniec sveta.
No,babku razne usmerni lebo uz to prehana 🙂 mas svoj zivot a aby ma uhanala svokra kazdy den tak to prr🙄
@ckatka to je v poriadku, každý to má inak, my by sme napríklad bez seba nevydržali, moja mama - najlepsia kamaratka zároveň.. čo je dôležité je, že autorka sa ďalej nevyjadruje. Moje odpovede boli smerované na ňu, nie na vás ostatné, takže nevidím dôvod sa tu s niekým dohadovať o návštevách vlastnej rodiny 😀 šak vaša vec 🤷🏻♀️

@bajka16 ja som so svojou matkou tak raz -dvakrát za mesiac. Párkrát si voláme cez video, keď deti chcú. Nepotrebujeme to častejšie. Rovnako tak svokra, súrodenci a ostatná rodina. Bývame všetci od seba 100-150km. Porazilo by ma mať tu niekoho každý deň. Nie každý to má ako vy.