icon

Babka je zlá

3. jún 2023

Ahojte. Idem si tu vyliať dušu... Vychovala ma babka od detstva. Vždy som sa jej chcela za všetko zavďačiť, ešte keď som mala druha, ponúkla nám že si môžeme vo dvore pristaviať. Aj keď som platila všetko svoje inkaso atď, vždy som jej nakupovala a pomáhala. Jej syn (strýko) si našiel ženu, ktorá bola feťačka, spravili si dieťa a celé zle. Ale to bolo mimo mňa, NIKDY SOM SA NEMIEŠALA DO TÝCHTO VECÍ. Tak isto neboli ani žiadne konflikty z ich strany. Strýka zatvorili a babke siahol na dom exekútor. Ja som medzitým dedila po otcovi pár tisíc €. Všetko som dala babke, aby si vyplatila dom. Teraz som ostala sama. Nič sa na platení nemení aj keď som slobodná, od nikoho nechcem žiadnu pomoc. Snažím sa jej stále pomôcť s nákupom atď, ale už nie tak ako to bolo. Strýko je už doma, ja mám dieťa a teda svoje platenie. Nikdy mi ani nič nevyčitala, pretože nemala čo. Ale jej chovanie je čím ďalej horšie. Robí značné rozdieli medzi deťmi, kde strykovo dieťa u nej môže spať - moje dieťa nie, pretože je zlé. Strýko je top človek aj keď fetuje- ja som ( podľa jej reči ktoré hovorí) žena, čo je tlstá, čo má doma špinu a nič nerobím iba mám telefón v ruke. Jednoducho ma ponižuje ako vyzerám, keď jej to poviem prečo mi to hovorí, tak povie, že zo srandy. Niesom typ ženy, čo je vzťahovačná. Jej syn je tip top aj napriek tomu, že je stále narkoman a namne hľadá chyby ktoré sú minimálne... Prepáčte musela som to miekde napísať, ubližuje mi ako sa kumne chová 😔😔 Najlepšie riešenie bude keď odídem, až teraz som si uvedomila, že nemám mamu a som naozaj sama 😔

zmrzlinka2021
3. jún 2023

Ľudí nezmenis. Príď z takého toxického prostredia

0silvia0
3. jún 2023

Tak prestala si babke platit navyse, uz ta nepotrebuje a uz si dovoli aj rypat do teba.
Cize najlepsie ak sa da odist, ak sa neda, nepripustat si to ani necakat nejake extra zmeny od takejto osoby

pribinak
3. jún 2023

Odsťahuj sa, pre dobro seba a aj svojho dieťaťa

martinmmartin
3. jún 2023

Byt non stop nahnevany je v starobe velakrat prvy priznak demencie. Netusis co sa to deje, prestavas veciam rozumiet a mad nad nimi kontrolu , nepaci s ti to a je to velmi strasidelne a nevies s tym bojovat- tak budes ovplyvnovat jedinu vec co ete ovplyvnovat dokazes - bojujes slovami za kazdu cenu a nesetris zbrane

reanda
3. jún 2023

ten dom, co je pristavany, je tvoj? by som ho predala a odstahovala sa inam

dejka77
3. jún 2023

Neviem preco to tak zvykne byt, ze ludia sa k tym "dobrym" spravaju zle a tych, co im ani nepomahaju, ale skor vyciciavaju priam nebozkavaju ruky. Cele naopak.
@martinmmartin Keby sa jednalo o demenciu, tak sa takto zle sprava aj k synovi.

jeennyv
3. jún 2023

Kolko ma babka rokov..my sa stareme o babku s dedkom..lieky co plno beru plus starecka demencia nevrlost atd…romany mozem pisat co robia a povidia a na druhy den ci doslova o polhodku je vsetko inak cize….je to tazke prijat u nas je to tak skoro 3rbmy dodnes mame to problem prijat aj ked uz sme si “zvykli”

domkakvet
3. jún 2023

Tu ti neostava asi nic ine, iba si to nevsimat.

hellka001
3. jún 2023

@dejka77 tak ale toto presne si vystihla teraz, to je vždy tak. Ti, co sú na blízku stále starajú sa pomôžu ako vedia sú vždy Ti najhorší...a tí čo na nich seru sú top a este sa im aj do zadku pchaju. Svätá pravda

spadnutaslivka
3. jún 2023

poznám dve také prípady, kde sa dcéra stará o mamu, ale ona je tá zlá a sestra, čo na mamu zvysoka kašle, je tá najlepšia na svete... smutné, ale asi fakt niečo na tom bude...

zooeynka
3. jún 2023

@reanda nejaka pristavba vo dvore bez vlastneho pozemku je nepredajna.

kimberley123
3. jún 2023

Babka ti nechá ten dom keďže si vyplatila dlh? Ak nie odíd.A keď ťa bude urážať tak sa jej spýtaj že či si nechce ísť schladiť jazyk že ho má horúci.To nieje babka ale toxická ježibaba.

fauko
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
4. jún 2023

....len aby ta stryko raz nevyhodil ked po babke zdedi jej dom....ty ako vnucka dedit nebudes

karolinakr
4. jún 2023

Za dobrotu na žobrotu - vyplacat niekoho feťacke dlhy, mala si žiadat protihodnotu..Niekto ma srdce na dlani, ale maš poučenie do života..Čo s tym tvojim pristavanym bytom? Nechci sa uz jej zavďačovat, spravila si dosť, ked si to babka a stryko nevažia, maju ta za hlupaka, este niekoho dieťa uprednostňuju, namiesto aby ti ruky nohy bozkali - nechaj ich tak..Odstahuj sa, ten tvoj pristavok neviem ako bude, pride dalši exekutor, ked stryko neprestane ferovať,a ty už ich z bryndy neťahaj...možno ta aj trochu zneuživaju - si pre nich taky dobrak somarik
Ja poznam podobne, ani po rokoch sa nič nezmenilo, nedufaj v napravu, aj keby prišiel anjel z neba, oni pravdu neuvidia..