Babkin maznáčik
Moje dieťa keď vidí babku (moju mamu) tak ako keby som bola cudzia nechce ma. Prečo to tak je? Babka je u nás skoro každý deň.
A keď nieje babka tak samozrejme chce len mňa, manžela nechce ani deda nikoho plače pri nich.
Predpokladam, ze babka je ta dobra, co nikdy nie je nahnevana, vsetko mu dovoli a pod. Tak sa necuduj, ked je u vas kazdy den.
Je to úplne normálne, nehľadaj proem kde nie je.
Ty ako mama popri nom varis, upratujes, nevenujes sa mu na sto percent stale…ale pride babka a ma oci len pre neho, dietatko to vníma, ze jej pozornosť ma stale a plnú
Tie obdobia koho dieťa zbožňuje a koho nechce sa budú ešte striedať
Potom príde čas kedy bude chcieť byt zas len s ockom a potom keď len s tebou a na ocka bude žiarliť
@ada12345 u nás je každý deň len hodinku keď príde z roboty lebo to má po ceste, tiež jej nechcem zakazovať dlho sa na vnuka tešila takže tak.
Presne medzi 8-18 mesiacmi si buduje citove vazby, pocituje separacnu uzkost... uplne normalne spravanie... s tatom si vztah nadviaze neskor
Veď to je super, že ju má rád, ty môžeš počas návštevy oddychovať.
@januska12323 áno to je pravda,len keď napr babka potrebuje ísť na wc😁 a ja ho zoberiem plače ako keby ho rezali 🙄
Synovec to mal presne tak isto určitú dobu😄 keď videl mňa, tak mamu vyháňal preč , ukazoval jej prstom, že ma ísť preč, alebo keď mal babku pri sebe, tak to isté , vyrástol z toho 🙂 to je také obdobie.
mam to velmi podobne s mojou mamou, ked je u nas alebo my u nich. a to sa teda nevidame az tak casto, ale ked, tak vzdy je to par dni. no a je to o tom, ze dieta len vidi moju mamu, uz sa k nej pyta na ruky a samozrejme, mamina ju vezme a vlaci stale na rukach. ked potom ja potrebujem s malou nieco robit, tak ma total ignoruje... 🤷

Syn 13 mesiacov