icon

Babkin maznáčik

28. okt 2022

Moje dieťa keď vidí babku (moju mamu) tak ako keby som bola cudzia nechce ma. Prečo to tak je? Babka je u nás skoro každý deň.
A keď nieje babka tak samozrejme chce len mňa, manžela nechce ani deda nikoho plače pri nich.

autor
28. okt 2022

Syn 13 mesiacov

ada12345
28. okt 2022

Predpokladam, ze babka je ta dobra, co nikdy nie je nahnevana, vsetko mu dovoli a pod. Tak sa necuduj, ked je u vas kazdy den.

viestta
28. okt 2022

Je to úplne normálne, nehľadaj proem kde nie je.

hilda08
28. okt 2022

Ty ako mama popri nom varis, upratujes, nevenujes sa mu na sto percent stale…ale pride babka a ma oci len pre neho, dietatko to vníma, ze jej pozornosť ma stale a plnú

pribinak
28. okt 2022

Tie obdobia koho dieťa zbožňuje a koho nechce sa budú ešte striedať
Potom príde čas kedy bude chcieť byt zas len s ockom a potom keď len s tebou a na ocka bude žiarliť

autor
28. okt 2022

@ada12345 u nás je každý deň len hodinku keď príde z roboty lebo to má po ceste, tiež jej nechcem zakazovať dlho sa na vnuka tešila takže tak.

basska_b
28. okt 2022

Presne medzi 8-18 mesiacmi si buduje citove vazby, pocituje separacnu uzkost... uplne normalne spravanie... s tatom si vztah nadviaze neskor

januska12323
28. okt 2022

Veď to je super, že ju má rád, ty môžeš počas návštevy oddychovať.

autor
28. okt 2022

@januska12323 áno to je pravda,len keď napr babka potrebuje ísť na wc😁 a ja ho zoberiem plače ako keby ho rezali 🙄

elam1234
28. okt 2022

Synovec to mal presne tak isto určitú dobu😄 keď videl mňa, tak mamu vyháňal preč , ukazoval jej prstom, že ma ísť preč, alebo keď mal babku pri sebe, tak to isté , vyrástol z toho 🙂 to je také obdobie.

nairia
30. okt 2022

mam to velmi podobne s mojou mamou, ked je u nas alebo my u nich. a to sa teda nevidame az tak casto, ale ked, tak vzdy je to par dni. no a je to o tom, ze dieta len vidi moju mamu, uz sa k nej pyta na ruky a samozrejme, mamina ju vezme a vlaci stale na rukach. ked potom ja potrebujem s malou nieco robit, tak ma total ignoruje... 🤷