Báli by ste sa takého vzťahu?
Ak by vam súčasný partner povedal že ho EX partnerka po rozchode nazývala toxickými ?
presne som chcela napísať to, čo je vyššie. a hlavne, keď ti to on sám priznal, nemusí to tak ani byť.... asi ho treba lepšie spoznať, aby si mohla potvrdiť takéto tvrdenia.
Pre kazdeho je toxicke nieco ine. Co nevyhovovalo jej,tebe naopak moze imponovat. Neskusis,nezistis. Dala by som mu sancu,ak mas z neho dobry pocit. Rozist sa mozes,ak zbadas,ze ta nici a nie si s nim stastna.
Autorka: môže to byť preto, že toxická bola partnerka, ale pokojne aj to, že partner je naozaj toxický a takto ťa už vopred informuje, aby si robil aliby "veď ja som ti hovoril, aký som, bolo to tvoje rozhodnutie..." Takže za mňa - pozoruj, pozoruj, pozoruj a kriticky rozmýšľaj. Všímaj si, aký máš z neho pocit, ako sa cítiš v interakcii s ním a podobne.
Spravila by som si vlastny nazor... kazdy totiz vnima urcite veci inak a ma na partnera ine naroky... samozrejme sa snazila pozerat na veci objektivne a nemat silno ruzove okuliare nasadene... minimalne ako varovnu kontrolku by som si ex kludne vypocula...
Skusila by som si spravit vlastny nazor, tak ako hovoria damy nado mnou. Ale isto by som to brala trochu do uvahy, mne napr jeden muz povedal na zaciatku o sebe, ze rad vyuziva ludi a vsetko co robi, robi pre to, ze z toho nieco ma. Zasmiala som sa nad tym, lebo som si myslela, ze to je len for, ale o par mesiacov som zistila, ze to je pravda a je to este ovela horsie ako to on povedal. Asi si myslel, ze to potom lahsie prekusnem, ked sa mi k tomu prizna a upozorni na to.
Takze radsej by som bola opatrna aj v tvojom pripade..
Mne skôr vadilo, že dotyčný na úplne každú ex hovoril niečo nepekné, ale dala som tomu 3 mesiace 😃. Reku nech mám aj ja skúsenosť.
Nebála. Slovo toxický je momentálne veľmi "in", veľa ľudí ani nechápe obsah ale zato radi používajú. Btw, neznášam to slovo 😄
Prečo ti to vôbec povedal?
Nie byvali mozu narozpravat hocico.
Z mojej skúsenosti to bolo tak, že mi to povedali dvaja či traja muži, že ich bývalé takto osocuju... Spätne veru boli takí. Ale to boli prípady narcistov atď, ktorí to vraveli štýlom "ja som ti to vravel a upozorňoval s kým máš dočinenia".
Ale ako vidíš vždy som si dala čas a spoznala ich. Každý môžeme byť pre niekoho toxickým.
Ja mam pocut ze tymto slovom sa dnes oznacuje uz kazdy druhy partner / ex-partner 😃 ser na to, urob si nazor nanho sama…
Nie, pretoze ludia sa spravaju voci inym podla ich personalit. Nie kazdy si sadne. Co bolo pre jeho ex toxicke, mozno pre Teba nebude. Kazdy musi najst niekoho, kto mu sadne v istom smere. Mojho manzela jeho ex tiez nazyvala idiotom a neviem cim vsetkym, a pre mna je to ten naj chlap na svete. Urcite sa nedaj ovplyvnit tym, co povedia ini!
pytala by som sa ho preco ho tak nazvala, co robit a preco sa rozisli
Mne sa napr. potvrdili reči bývalej takže brala by som to do úvahy 😃 ale hneď asi neukončila
Toxicky a manipulator je uz pomaly synonymum pre cloveka s ktorym neviem zit, ktory ma ine nazory, nesuhlasi so mnou. Vobec by som neriesila.
Mam v okoli zopar pripadov kde byvale partnerky na EXoch nenechaju nitku suchu, lebo su taki a hentaki, su manipulatori a toxicke osoby... a tito EX maju nove spokojne dlhorocne vztahy, nove rodiny a deti a funguju uplne normalne.

Bývalí partneri sa po rozchode vedia nazývať rôznymi menami a málokedy sú to pekné a lichotivé prívlastky