Bez sexu a podobných vecí
Píšem hlavne kvôli tomu že mám muža ale zároveň nemám. Chcem preto vedieť či je tu podobná ako ja a trpí v takom vzťahu ako ja.. Môj muž mi neprejavuje žiadne city, objatie a ani sex mu nechutí.. Odmieta to, ja viem že má problémy s prostatou aj vek ale aspoň keby ma občas objal alebo pobozkal ale nič nič.. Žijeme vedla seba, mám ho rada, ale toto mi chýba.. Nemusíme zrovna sexovať ale aspoň občas nejaký dotyk zacítiť.. Veľa chlapov trtká tade kade ale môj je opačný extrém.. Čo by ste robili vy? Našli by ste si niekoho na to alebo nie? Ďakujem za odpovede.
Akoze ak by som nemohla mat sex. Mykoza plus herpes napr tak intimitu objatiami udrziavam! Kolko ste spolu? Aky bol na zaciatku? Poradna alebo rozchod
a ked k nemu prides a pritulis sa?... co on vtedy urobi, neviem si to nejako predstavit, ved nemusi byt on prvy kto za tebou pride, mozes to byt aj ty
@harmonia112 prečo si nechce najprv liečiť prostatu? Prečo nejde k urológovi? V dnešnej dobe predsa problémy s prostatou už nie sú až také veľké problémy ako kedysi a keď sa včas začne s liečbou, tak by sa problém mal celkom odbúrať. Tu by som asi začala - partner - smer urológ, no a neskôr aj sexuológ, či nemá nízku hladinu testosterónu, a možno sa tam zistí, že partner si to robí sám a Teba k tomu až tak nepotrebuje, aj takí sú...
Ahojte.. ja uz som z toho na nervy . My sme sex mali v priebehu posledných troch rokov raz a predtým detto . Po dvoch rokoch asi . Manžel ma 45. Začal mat vtedy problémy s prostatou - dajak mu to proste nešlo a ma z toho nervy . No ale to su roky a vôbec to neriešil a nerieši . Ale zriedkavo mi da bozk , pritúli si ma.. skoro žiadne dotyky . Niekedy večer ho musím doslova prosiť aby ma trosku pohladkla pri telke aspoň . Uz som z toho na nervy . Pritúliť sa príde len vtedy ak s prepáčením potrebuje vyprázdniť gule 😡

@harmonia112 ahoj..povedz mu narovinu, ze si zdrava zena ktora to potrebuje.