icon

Ako začať nový vzťah s mužom?

Dnes o 11:26

Ahojte. Stretla som sa s jedným mužom. Celkovo sme sa videli 3x. Prvý krát iba krátke rande v kaviarni. Pri druhom ma na konci stretnutia pobozkal. Bola som šťastná. Na treťom to už bolo vášnivé bozkávanie, dotyky takmer všade a objatia. S mužmi mám nie moc dobré skúsenosti. Chcem sa poučiť z toho a nechcem aby ma len pretiahol a odkopol. Po koľkých stretnutiach ste začali spolu chodiť alebo ste sa vyspali? Ešte rozmýšľam, že by som mu navrhla, že či to mám brať ako vzťah? Čo by ste robili?

anonym_a9071c
Dnes o 11:29

Normalne mu povedz, ze ty hladas vztah a ze ako to ma on

anonym_9b5ed2
Dnes o 11:40

Toto je pre mna 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 vasnive bozkavanie na 3rande?! Navyse ak este ste nepreberali, ci chcete byt spolu? Toto je pre mna ucebnicovy lovebombing. A s kazdym som spala a zacala chodit po inom case, kazdy vztah bol iny, kazdy muz bol iny, stretavanie, chemia, dynamika bola ina... Neexistuje pravidlo kedy je vhodny cas

veroni2
Dnes o 11:51

@anonym_autor spoznavajte sa, travre cas vonku...naco hned bozky, vasen? Preskakujete to najkeajsie, co sa neda potom vratit spat...nic ti neujde...a ked bude tlacir..nestoji za to!!

anonym_6a9a37
Dnes o 12:23

Vasnive bozkavanie a dotyky vsade na tretom rande? Ovladaju Ta zvieracie pudy? Lebo sa to vylucuje s tym, ako pises, ze nemas dobre skusenosti s muzmi. Takze sa na nic nehraj. Bud sa mu chces hned dat a neprekaza Ti robit mu matrac odzaciatku alebo sa spoznavajte mimo gaucu a postele a najprv ho spoznaj ako realneho cloveka.
Ale sto ludi sto chuti.

tenerifka
Dnes o 13:07

Akoze co je na bozkoch na 3.rande zle? Ked je chut, tak je chut......

anonym_58ab72
Dnes o 13:12
@anonym_9b5ed2

Toto je pre mna 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 vasnive bozkavanie na 3rande?! Navyse ak este ste nepreberali, ci chcete byt spolu? Toto je pre mna ucebnicovy lovebombing. A s kazdym som spala a zacala chodit po inom case, kazdy vztah bol iny, kazdy muz bol iny, stretavanie, chemia, dynamika bola ina... Neexistuje pravidlo kedy je vhodny cas

@anonym_9b5ed2 boze, aky love bombing? mam pocit, ze niektori uz nepouzivaju rozum, odkedy dosli tieto novodobe nazvy v ANJ, ved nepise nic co by tomu nasvedcovalo, alebo si myslis, ze vasnivo ju bozkaval len on, a ona v soku drzala ako hluchy dvere?
my sme sa vasnivo bozkavali na prvom rande, a sme spolu 27 rokov

domkakvet
Dnes o 13:46

@anonym_autor skor to vyzera, ze chce sex.

anonym_549e5c
Dnes o 14:03

Niekto ti bude pisat zarucene recepty, co mas a nemas robit. Ak je to normalny chlap, ktory chce vztah, tak mozte spat spolu aj na druhom rande a ak si sadnete, bude vam to fungovat. Alebo kludne mozes trvat na tom, ze sex po roku, ci dokonca az v manzelstve a potom ako nedavno zistila jedna, ze jedina naivna bola ona a iba vytrvalemu narcisovi poskytla priestor a cas, aby zatial spaval s inymi.

anonym_9b5ed2
Dnes o 15:30
@anonym_58ab72

@anonym_9b5ed2 boze, aky love bombing? mam pocit, ze niektori uz nepouzivaju rozum, odkedy dosli tieto novodobe nazvy v ANJ, ved nepise nic co by tomu nasvedcovalo, alebo si myslis, ze vasnivo ju bozkaval len on, a ona v soku drzala ako hluchy dvere?
my sme sa vasnivo bozkavali na prvom rande, a sme spolu 27 rokov

@anonym_58ab72 predpokladam, ze vy ste mali aspon ujasnene, ci chcete byt spolu resp. aspon skusit. Autorka nevie, ci ju chce na vztah a vidi potrebu sa ho to spytat z toho medzi riadkami usudzujem, ze nie je si nim ista, minimalne aky ma s nou zamer. Aj ja s jednym ex som sa bozkavala na 2 rande ale my sme to vtedy mali ujasnene, ze ideme do vztahu a uvidime ako sa to vyvrbi. A ako autorka pise okrem bozkavania boli aj dotyky skoro vsade mne to nepride normalne s muzom pri ktorom neviem na com som.