Ako začať nový vzťah s mužom?
Ahojte. Stretla som sa s jedným mužom. Celkovo sme sa videli 3x. Prvý krát iba krátke rande v kaviarni. Pri druhom ma na konci stretnutia pobozkal. Bola som šťastná. Na treťom to už bolo vášnivé bozkávanie, dotyky takmer všade a objatia. S mužmi mám nie moc dobré skúsenosti. Chcem sa poučiť z toho a nechcem aby ma len pretiahol a odkopol. Po koľkých stretnutiach ste začali spolu chodiť alebo ste sa vyspali? Ešte rozmýšľam, že by som mu navrhla, že či to mám brať ako vzťah? Čo by ste robili?
Toto je pre mna 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 vasnive bozkavanie na 3rande?! Navyse ak este ste nepreberali, ci chcete byt spolu? Toto je pre mna ucebnicovy lovebombing. A s kazdym som spala a zacala chodit po inom case, kazdy vztah bol iny, kazdy muz bol iny, stretavanie, chemia, dynamika bola ina... Neexistuje pravidlo kedy je vhodny cas
@anonym_autor spoznavajte sa, travre cas vonku...naco hned bozky, vasen? Preskakujete to najkeajsie, co sa neda potom vratit spat...nic ti neujde...a ked bude tlacir..nestoji za to!!
Vasnive bozkavanie a dotyky vsade na tretom rande? Ovladaju Ta zvieracie pudy? Lebo sa to vylucuje s tym, ako pises, ze nemas dobre skusenosti s muzmi. Takze sa na nic nehraj. Bud sa mu chces hned dat a neprekaza Ti robit mu matrac odzaciatku alebo sa spoznavajte mimo gaucu a postele a najprv ho spoznaj ako realneho cloveka.
Ale sto ludi sto chuti.
Toto je pre mna 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 🚩 vasnive bozkavanie na 3rande?! Navyse ak este ste nepreberali, ci chcete byt spolu? Toto je pre mna ucebnicovy lovebombing. A s kazdym som spala a zacala chodit po inom case, kazdy vztah bol iny, kazdy muz bol iny, stretavanie, chemia, dynamika bola ina... Neexistuje pravidlo kedy je vhodny cas
@anonym_9b5ed2 boze, aky love bombing? mam pocit, ze niektori uz nepouzivaju rozum, odkedy dosli tieto novodobe nazvy v ANJ, ved nepise nic co by tomu nasvedcovalo, alebo si myslis, ze vasnivo ju bozkaval len on, a ona v soku drzala ako hluchy dvere?
my sme sa vasnivo bozkavali na prvom rande, a sme spolu 27 rokov
Niekto ti bude pisat zarucene recepty, co mas a nemas robit. Ak je to normalny chlap, ktory chce vztah, tak mozte spat spolu aj na druhom rande a ak si sadnete, bude vam to fungovat. Alebo kludne mozes trvat na tom, ze sex po roku, ci dokonca az v manzelstve a potom ako nedavno zistila jedna, ze jedina naivna bola ona a iba vytrvalemu narcisovi poskytla priestor a cas, aby zatial spaval s inymi.
@anonym_9b5ed2 boze, aky love bombing? mam pocit, ze niektori uz nepouzivaju rozum, odkedy dosli tieto novodobe nazvy v ANJ, ved nepise nic co by tomu nasvedcovalo, alebo si myslis, ze vasnivo ju bozkaval len on, a ona v soku drzala ako hluchy dvere?
my sme sa vasnivo bozkavali na prvom rande, a sme spolu 27 rokov
@anonym_58ab72 predpokladam, ze vy ste mali aspon ujasnene, ci chcete byt spolu resp. aspon skusit. Autorka nevie, ci ju chce na vztah a vidi potrebu sa ho to spytat z toho medzi riadkami usudzujem, ze nie je si nim ista, minimalne aky ma s nou zamer. Aj ja s jednym ex som sa bozkavala na 2 rande ale my sme to vtedy mali ujasnene, ze ideme do vztahu a uvidime ako sa to vyvrbi. A ako autorka pise okrem bozkavania boli aj dotyky skoro vsade mne to nepride normalne s muzom pri ktorom neviem na com som.

Normalne mu povedz, ze ty hladas vztah a ze ako to ma on