Biologické hodiny? Tlak okolia? Veľké trápenie z neprichádzajúcej zmeny a posunu v partnerstve.
ahojte , prosím vas mali ste niekto taketo obdobie ? Som s priatelom uz 8 rokov ale nikam sme sa neposunuli.... Stoji to v mrtvom bode a ja uz velmi tuzim po spolocnom byvani po svadbe mat vlastne sukromie. Vela krat som mu hovorila ze to chcem posunut a ze by sme sa mali vziat. Ze tuzim po prsteni. A on ze si ma chce vziat, ale vsetko ostava pri slovach , natahuje sa , akoby mal cas ale ja mam pocit ze dlhsie uz cakat bezvladnem. Stale ma mucia myslienky ze zbytocne cakam. Ze sa nedozijem ze vzdy bude niečo dolezitejsie co on riesi napr futbal ako dajak konecne uz sa posunut. Vela krat ma tato tema polozi na kolena... Lebo sledujem vsade dookola ako sa ľudia posuvaju berú zasnúbili maju deti A ide im to hladko ...a to ma vie totalne zlomit( nie zeby som zavidela , len nechapem preco to u mna ide tak tazko alebo skor vobec) uz nevladzem. Ma to zmysel ? Proste nechapem preco ale velmi velmi tuto temu riesim a trapi ma, neviem co dalej so životom. Lebo priatelov pristup ma brzdi a ja uz naozaj potrebujem sa posunut!!! Neviem co robit som v zacarovanom kruhu ci ist sama alebo dalej cakat ked sa z toho nezblaznim. Mam uz 27 rokov myslím ze je na case .,. Lubim ho , je to skvely clovek ale ja uz nevladzem cakat kým sa rozkyve.... Prosim poradte ak viete
@janickacrazy tiez si myslim ze uz mam najvyssi cas...ultimatum myslis co sa tyka dietata alebo pitia?
@tinka1234567 no myslela som to dieťa, ste spolu fakt už dlho, musíte sa poznať už ako staré boty po toľkých rokoch
Ahojte, citala som vsetko co ste pisali, mate pravdu. Kazdy v niecom. Viem ze to je na mne, uz sa mi nechce cakat , on si ide stale svoje... Povedala som mu na rovinu. Nemam rada ultimata .., ale povedala som si ze zit takto v ocakavaniach nechcem. Je to hrozne, lebo uz dlho myslim na nas dvoch ako celok. Vsetky peniaze sporim na spolocne byvanie pre nas. A zrazu mam mysliet ako jednotlivec? Nejde o to ze nechce byvat lebo nemam pracu, lebo za tie2 roky mam nasporene viac ako on za7 rokov prace kedze mam vysku on nie.. To je jedno. Idem si uz len sama za seba..
@soleil001 Rozhodla som sa, ze ked si nájdem pracu začnem si hladat ubytko v danom meste , uvidim ako k tomu pristupy a podľa toho sa rozhodnem. Len to hľadanie prace u nas nA východe je katastrofa... Držte palce🙏 mali sme aj rozhovor ohladne toho , viac menej ja som sa zrutila aka som nespokojná a on ze ked mi chyba ten sprostý prsteň tak mi ho da aj pozajtra 😡 dúfala som ze aj Silvester bude fajn príležitosť . Nebol ! Takze sa teraz sústredím na hľadanie prace, vstah dost upadá tak uvidime ci sa tym niečo zmení k lepšiemu.
@sima789 no teda, ze chyba sprosty prsten po 8 rokoch? A co sa chce zobrat po 17 rokoch ci co? Alebo vobec? Toto si treba vyjasnit, ako si predstavujete buducnost. Ako som spominala, po 2mes randenia som priatelovi oznamila limit 2roky, za ten cas musi byt obom jasne, ci chceme buducnost spolu alebo nie. Bral to uplne samozrejme a do 2r od zoznamenia sme stihli byt, svadbu aj dieta. Co je na tom pre priatela take nemozne?
Dobre robis... Inak ja byvam blizko ba a s pracou je to tiez tragedia. Cele sk si totiz mysli, ze tu padaju pecene holuby s pracovnymi ponukami, takze je vseetko obsadene....
@sima789 ja aj moja kamoska sme priklady dlhorocnych vztahov. narozdiel od tvojho pripadu bolo v oboch pripadoch spolocne byvanie. do svadby sa chlapom az tak nechcelo. v mojom pripade sme sa viackrat na tuto temu rozpravli aj v zaciatkoch a cim viac sme sa bavili, tym mal k tomu vlaznejsi vztah. avsak, ja som z neho nemala pocit, ze natahuje cas. jednoducho, ze v tom nevidi ziadny zmysel. dieta by sme mali uz skor aj vzhladom na vek ale z roznych pricin to nevychadzalo. kamoska pred 3 rokmi otehotnela, este s bruskom sa zasnubili. prvy syn sa narodil pred dvomi rokmi. nez mal rok otehotnela druhy raz a bruskom sa vydala 🙂 chystaju sa stavat. ja som otehotnela v 2017, este ako tehotna som vtedajsiemu priatelovi povedala danovom bonuse na manzelku :D a 4 mesiace po narodeni dietata, na nase 10. vyrocie so sme spolu, sme sa zobrali. o chvilu sa budeme stahovat do vacsieho a chceli by sme druhe. viem, ze kamoska tam mala jedno kriticky obdobie, tiez mala pocit, ze sa to neposuva. ako velmi to bolo zle a nahnute, to uz neviem povedat. v kazdom pripade sme oba pary spolu uz aj dlhsiu dobu byvali. podla toho co pises, je to s tym tvojim je to totalna strata casu. mohla by si byt ucebnicovy priklad s napisom: zeny, toto rozhodnie nie.
btw. tie co ste po dlhorocnych vztahoch zacali spolu po chvili byvat, vydali sa a mali deti, nebolo to tak, ze ti vasi muzi mal pred vami tiez taketo dlhe vztahy, kde sa nerozkyvali a s vami to uz slo jednym supom?

@tinka1234567 ty máš na dieťa už ozaj najvyšší čas, ak to nechápe, tak je to obyčajný sebec, dala by som mu nejaké ultimátum, napr. 3 mesiace a ak nič, tak dovi-dopo, on má čas, on može mať prvé dieťa aj v 40tke, ty nemožeš toľko čakať, ženy majú v tomto ozaj nevýhodu